Huawei P Smart 2019 review: Kek design met twee gezichten

5 reacties
2 besproken producten
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. Uiterlijk
  3. 3. Beeldscherm
  4. 4. Camera
  5. 5. Intern
  6. 6. Software
  7. 7. Specificaties
  8. 8. Systeemprestaties: Geekbench
  9. 9. Systeemprestaties: PCMark
  10. 10. Grafische prestaties: 3DMark
  11. 11. Grafische prestaties: GFXBench
  12. 12. Prestaties: Accuduur
  13. 13. Conclusie
  14. 2 besproken producten
  15. 5 reacties

Inleiding

Huawei is inmiddels niet meer uit de smartphonemarkt weg te denken en zodoende heeft de Chinese telecomgigant op praktisch elk prijspunt wel een toestel. Voor de sweet spot tussen budget en middenklasse is er de nagelnieuwe Huawei P Smart 2019.

Huawei P Smart 2019 Blue
Huawei P Smart 2019

Ook in 2019 is de smartphonemarkt immer een druk bezocht speelveld waar de nodige fabrikanten strijden om marktaandeel. Die hevige concurrentie is in bepaalde opzichten zeker geen nadeel voor de consument, bijvoorbeeld omdat het aanbod met meer aanbieders natuurlijk groter is. Dat geldt eigenlijk voor alle segmenten van laag tot hoog, maar zeker ook voor het deel waarin toestellen van om en nabij de 250 euro zich bevinden. Dit stuk van de markt biedt anno 2019 hele interessante toestellen die niet meer noodzakelijkerwijs gebonden zijn aan echte budget specs als 802.11n wifi, beperkte geheugenconfiguraties, achterhaalde aansluitingen of camera's die nauwelijks bruikbare beelden opleveren, maar niet de hoofdprijs hoeven te kosten.  

Dat is namelijk eveneens een voor consumenten prettig gevolg van de hevige concurrentie: met meer kapers op kust moeten prijzen de middenweg tussen concurrerend en winstgevend zien te vinden. Zodoende valt er rond de 250 euro behoorlijk wat te kiezen, waaronder de Huawei P Smart 2019 die we hier bespreken. Dit toestel is voor een gemiddelde prijs van 249 euro te vinden in onze Prijsvergelijker - met een beetje zoeken ook voor twee tientjes minder - en komt in een Midnight Black uitvoering en een Aurora Blue versie die wij in handen kregen. Of dit glimmende toestel zich van de concurrentie kan onderscheiden lees je in deze review. 

Winkel

Prijs BE

bol.com Plaza België

Betaalmogelijkheden
€ 0,00
€ 0,00
Shop: Voor 22:30 besteld, morgen in huis.

€ 199,00

Prijsinformatie
€ 199,00
€ 0,00
€ 199,00
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : € 199,00 Verzendkosten BE : € 0,00 Totaalprijs : € 199,00
Bekijk »

Advertentie

2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Huawei P Smart 2019 Black

Huawei P Smart 2019 Black

  • Google Android 9.0
  • 64 GB
  • 6.21 inch
  • 2340x1080
  • 13 MPixel

€ 180,00

2 winkels
Great Value Huawei P Smart 2019 Blue

Huawei P Smart 2019 Blue

  • Google Android 9.0
  • 64 GB
  • 6.2 inch
  • 2340x1080
  • 13 MPixel
  • WiFi 5 (802.11ac)

€ 199,00

1 winkel
0

Hardware Info maakt gebruik van cookies

Hardware Info plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Hardware Info relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie.

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Hardware Info contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht.

    janee

    Hardware Info genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Hardware Info gevolgd worden. Deze data wordt maximaal 2 weken bewaard. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden.

    janee