Gaming desktops continutest: Azerty Gaming Titanium review - RTX-prestaties voor 500 euro minder

46 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Inleiding
 2. 2. Acer Predator Orion 5000
 3. 3. Azerty Gaming Titanium
 4. 4. MSI Trident X
 5. 5. Prestaties: processor, videokaart, opslag
 6. 6. Prestaties: systeem
 7. 7. Prestaties: games
 8. 8. Prestaties: geluidsproductie en stroomverbruik
 9. 9. Specificaties en foto's
 10. 10. Conclusie
 11. 11. Besproken producten
 12. 12. Reacties

Inleiding

Nu Nvidia's RTX-videokaarten door ons getest zijn, gaan we kijken wat fabrikanten daar zoal omheen bouwen. In deze update bespreken we de Azerty Gaming Titanium pc. Deze configuratie kost op de kop af 2000 euro, 500 euro minder dan de eerste twee systemen die we bespraken. Toch bevat het volgens de leverancier topkwaliteit componenten, en moet optimale game-prestaties combineren met een dito kant-en-klare ervaring. Wij onderwierpen het systeem aan een test.

Systeemtests zijn van oudsher een klein hoofdpijndossier bij Hardware.Info. Ze arriveren vaak met defecten of softwareproblemen, en het is een schier onmogelijke uitdaging om de paar fabrikanten die nog complete systemen bouwen tegelijkertijd een vergelijkbaar product op te laten sturen. Daarnaast zijn het ook nog eens behoorlijk tijdrovende tests. Om die reden heb je dit soort reviews de laatste tijd niet op deze pagina's voorbij zien komen, maar de introductie van de RTX-serie videokaarten van Nvidia was voor ons een prima gelegenheid om het eens op een andere manier te proberen.

Azerty Gaming Titanium
Azerty Gaming Titanium

De bedoeling is dat we dit artikel updaten met nieuwe systemen, als en wanneer ze bij ons zijn binnengekomen en de testprocedure hebben doorlopen. Zo krijg je in de loop der tijd een steeds beter beeld van wat er zoal te koop is voor wie niet zelf een systeem in elkaar wil zetten.

Acer Predator Orion 5000 (PO5-610 I72080-01) MSI Trident X
Acer Predator Orion 5000 en MSI Trident X

De meeste bezoekers van Hardware.Info zullen juist wél zelf elk onderdeel willen uitkiezen om zo precies aansluitend bij budget en gebruiksdoel een optimale configuratie samen te stellen. Aan de andere kant zullen er ook genoeg lezers zijn voor wie het budget wat minder telt, maar tijd des te waardevoller is. Die willen aansluiten en gamen. Wat dat betreft worden ze op hun wenken bediend tegenwoordig, want de grote merken (Acer, Dell/Alienware, HP, Lenovo) die van oudsher meer op zakelijke en gewone consumentensystemen waren gericht, hebben ook de gamingmarkt ontdekt. En dat motiveert de bekende spelers in deze markt (Asus en MSI bijvoorbeeld) om harder dan ooit tevoren de kapitaalkrachtige gamer te verleiden een kant-en-klaar systeem te bestellen. Daar komt bij dat ook diverse systeembouwers en shops zich graag onderscheiden met zelf samengestelde en geassembleerde configuraties.

We worden dan ook regelmatig benaderd met verzoeken naar zo'n machine te kijken, en met dit artikel hopen we een vorm te hebben die voor ons werkbaar en voor jullie als lezers informatief is. We bespreken elk systeem op een eigen pagina, gevolgd door een aantal pagina's met testresultaten. Zo ontstaat er een uitdijend digitaal boekwerk over wat er zoal op de markt is. Vooralsnog gericht op systemen met een Nvidia videokaart aan boord - toch de dominante speler op dit moment - maar uiteraard is het een kleine moeite om de titel aan te passen, mocht ons een systeem op basis van AMD graphics bereiken. Die zijn ons tot dusver niet aangeboden, maar wat niet is, kan nog komen. Lees dus niet te veel in die insteek, het is simpelweg een kapstok nu we klein beginnen.

Azerty Gaming Titanium

De eerste twee systemen die we bespraken waren de MSI Trident X en de Acer Predator Orion 5000, beide systemen met een RTX 2080 aan boord en een prijskaartje van 2500 euro. Dit keer kijken we naar de Azerty Gaming Titanium, een configuratie die met 1999 euro beduidend minder hoog in de boom zit, maar wel aansprekende specificaties heeft. Azerty meldt dat zowel aan de selectie van onderdelen als aan de assemblage zeer veel aandacht is besteed, en dat het systeem hierdoor voor de koper optimale prestaties in games moet bieden. Azerty verkoopt het systeem zelf, maar je kunt het ook kopen via Arctic Gaming onder de naam SnowFox Platinum.

Azerty Gaming Titanium

We bespreken de systemen alfabetisch, om het terugvinden eenvoudig te houden wanneer er meer systemen worden toegevoegd. Klik hier om direct naar de bespreking van de Azerty Gaming Titanium te springen.

Acer Predator Orion 5000

Acer timmert hard aan de weg met zijn Predator gaming-lijn. Bij laptops hebben we al de nodige niet onverdienstelijke modellen voorbij zien komen en ook met randapparatuur en natuurlijk gamingmonitoren is het merk inmiddels een speler om rekening mee te houden. Van de systemen hebben we een wisselender indruk (wie herinnert zich niet de knaloranje Predator van de nodige jaren geleden?), dus hoog tijd voor een verse blik. Het exemplaar dat we hier bespreken is een Orion 5000, uit de 'middelste' lijn van het merk. Deze is leverbaar met RTX 2070, 2080 en 2080 Ti, van die drie heeft deze ook de middelste optie aan boord (met een prijs van zo'n 2500 euro). Voor we nader naar de componenten kijken, eerst een blik op de buitenkant.

 • Links
 • Rechts
 • Achter

Acer Predator Orion 5000 (PO5-610 I72080-01)

Acer Predator Orion 5000 (PO5-610 I72080-01)

Acer Predator Orion 5000 (PO5-610 I72080-01)

Op het eerste gezicht ziet de Orion 5000 er echt als een gaming machine uit: een hoekig, perspex venster aan de zijkant, blauwe verlichting aan de voorzijde (led-strips en fans) en een vervaarlijk uiterlijk dat we, wanneer we het over behuizingen hebben meestal als 'Aziatisch' zouden omschrijven: in Europa lijkt de voorkeur toch veelal uit te gaan naar een wat strakker ontwerp. Over smaak valt niet te twisten, maar we vallen niet direct voor dit design.

De kast is wel doordacht. Zo zitten er aan weerszijden uitklapbare haakjes, waaraan je een headset kunt hangen. Achter die haakjes zit aan weerszijden een schroef; draai je die los, dan kan je het rooster uit het voorpaneel verwijderen om het stoffilter uit te nemen en te reinigen. Achter een klep in het voorpaneel gaat een heuse optische drive schuil - en in deze prijsklasse vinden we het best aardig dat we die erbij krijgen, je zal maar nog een collectie games op disc hebben. Aan de voor- en bovenzijde zit een soort 'bult' - noem het een stierenkop, dat klinkt stoerder - maar die heeft ook een praktische insteek, want er zit een handgreep in verwerkt. Mocht je met het systeem op reis willen, dan is dat wel handig. Het is echter te zwaar (zo'n 17 kilo) om heel ver mee te gaan lopen. Opmerkelijk is dat de Orion 5000 onder een lichte hoek staat - daarmee staan ook alle onderdelen uit het lood. Dat is voor de meeste componenten niet zo bezwaarlijk, maar harde schijven functioneren doorgaans het beste horizontaal óf verticaal, maar niet er tussenin. De hoek is echter bescheiden en we gaan ervan uit dat Acer hierover heeft nagedacht.

Acer Predator Orion 5000 (PO5-610 I72080-01)

Een minpunt is dat de verschillende uitklappende onderdelen fragiel en gammel aanvoelen - dat geldt zowel voor de hoofdtelefoondragers als de afdekking van het optische station. Wat dan weer bijzonder en vermeldenswaard is, is dat de Orion 5000 ondanks het venster voldoet aan de eisen op het gebied van elektromagnetische afscherming. Doorgaans zijn vensters op kant-en-klare systemen eerder uitzondering dan regel, omdat deze problematisch zijn met de geldende regelgeving (waar systeembouwers zich in tegenstelling tot thuisbouwers wel aan moeten houden). De binnenkant is wel ongespoten blank staal - vanwege diezelfde regelgeving.

Aansluitingen

 • Aansluitingen voor
 • Aansluitingen achter

Acer Predator Orion 5000 (PO5-610 I72080-01)

Acer Predator Orion 5000 (PO5-610 I72080-01)

Aan de bovenzijde treffen we ook enige aansluitingen, drie usb 3.0 poorten (superspeed 5) van het bekende platte type-a, en eentje in type-c uitvoering. Er tussenin zitten twee analoge aansluitingen voor een headset. 

Achterop bevinden zich meer aansluitmogelijkheden, op zowel het io-paneel als op uiteraard de videokaart. Dat brengt het totaal van 2.0 poorten op vier, maar van de 5 Gbit-versies zijn er maar liefst acht. Minpuntje: usb 3.1 gen2, oftewel superspeed 10, is geheel afwezig. Ander minpuntje: aan het uiterlijk van de poorten is niet te zien hoe snel ze zijn.

Verder zijn achterop nog zes analoge audio-aansluitingen te ontwaren en een ethernetpoort. Opvallend is de Clear Cmos-knop, bepaald geen standaardvoorziening. Niet zichtbaar maar wel aanwezig is een draadloze netwerkkaart, afkomstig van Intel. Gelukkig is het een fatsoenlijke, met een dubbele stream tot 866 Mbit/s. 

De RTX 2080 biedt een usb type-c aansluiting en een hdmi-uitgang, plus drie displayport-uitgangen: wat je mag verwachten van deze klasse.

Intern

Dat brengt ons op de gebruikte onderdelen. In het zoals gezegd ongespoten binnenwerk treffen we naast de RTX 2080 (voorzien van een twee-slots koeler die ogenschijnlijk vergelijkbaar is met een Founders Edition uitvoering) een behoorlijk potente processor. De Intel Core i7-8700 heeft zes rekenkernen en HyperThreading, en draait standaard op 3,2 GHz met een turbo naar 4,6 GHz. Acer monteert 16 GB aan DDR4-2667 geheugen (en er zijn nog twee slots vrij voor meer modules) en maakt, enigszins opmerkelijk, nog gebruik van een Z370 chipset.

Acer Predator Orion 5000 (PO5-610 I72080-01)

Dat is enerzijds opmerkelijk omdat de toegevoegde waarde voor een niet-K-processor van een Z-serie chipset beperkt is en de H370 qua featureset (met name usb 3.1 gen2) moderner is, anderzijds omdat we in deze prijsklasse toch topmodellen verwachten en dus Z390. 

Kijken we voorbij dit puntje, dan zien we wel een ALC1220 audiochip (met SoundBlaster software) en een redelijke hoeveelheid opslagruimte - 256 GB in de vorm van een Intel 525, bepaald niet de modernste ssd van het moment en nog een met een sata-interface, en een terabyte aan harde schijfopslag afkomstig van Seagate. Gelukkig wel een 7200rpm exemplaar en dus relatief vlot. Het optische station hadden we genoemd, de Orion 5000 kan ook dvd'tjes branden als je dat wilt. 

We noemden de draadloze Intel netwerkkaart al; de bedrade interface is een Killer E2400 gigabit controller. Met andere woorden, de netwerkvoorzieningen zijn dik in orde.

De processor wordt gekoeld door een forse luchtkoeler met de nodige heatpipes en een 8 cm fan. Daarnaast is er een outtake fan aan de achterzijde en twee intake fans aan de voorkant, voorzien van genoemde verlichting. Het systeem wordt van prik voorzien door een stevige 730W voeding, afkomstig van FSP. Die gaat schuil onder een shroud.

Prettig is dat je kan uitbreiden: er is nog een PCI-e x16 slot beschikbaar voor een extra videokaart, de voeding heeft daarvoor ook voldoende vermogen.

Bijzonderheden

Acer levert een stukje software mee met de naam PredatorSense, waarmee je zaken als het gedrag van de koeling kunt configureren. Standaard staat dit in de automatische modus, waarmee de fans hoorbaar zijn maar niet storend. Wordt het systeem belast, dan gaan ze harder draaien en zijn ze zeer hoorbaar. Er is ook een gaming-modus, waarin ze op vol vermogen draaien en horen en zien je vergaat - een headset is dan een vereiste. Helaas gaan de ventilatoren ook in automatische modus regelmatig in overdrive, als een proces wat meer processorkracht vraagt. Ook als dat een achtergrondproces is voor bijvoorbeeld OneDrive of Windows Update. Daardoor is het in de praktijk behoorlijk luidruchtig.

Afgezien van het instellen van de ventilatoren valt er weinig te doen met de PredatorSense software; zo is het niet mogelijk de verlichting van de fans of de led-strips te regelen. We hebben nog gekeken of er een update was, maar de versie die je kan downloaden is ouder dan wat op de machine zelf staat.

Acer Predator Orion 5000 (PO5-610 I72080-01)

Qua software installeert Acer het nodige voor. Zo treffen we een 'Acer' versie aan van Cyberlink PhotoDirector en VideoDirector, en een toepassing waarmee nog een aantal gratis en betaalde applicaties kunnen worden geïnstalleerd: 'tips' van Acer. Wat ons betreft zien we liever geen voorgeïnstalleerde software, zeker gezien de relatief kleine ssd.

Acer Predator Orion 5000 in het kort

De Acer Predator Orion heeft het uiterlijk van een gaming systeem en op papier ook de juiste onderdelen, maar in de praktijk valt deze editie toch wat tegen. De gekozen componenten zijn niet alle even logisch, en de totaalprijs daarvoor is aan de hoge kant. Storender vinden we de luidruchtige werking, ook bij een simpel achtergrondproces op de desktop, en de wat fragiele bewegende delen. Positief is dat er voldoende mogelijkheid is om te upgraden, en voor wie dat belangrijk vindt, dat de EMI shielding in orde is.

 • Prestaties vallen wat tegen, geluidsproductie is te vaak storend hoog
 • Duur gezien de beperkingen van de configuratie (non-K processor, Z370 moederbord, kleine SSD)
 • Constructie kan beter, zeker van bewegende delen.
 • De nodige bloatware
 • Voldoende ruimte en voedingscapaciteit voor upgrades
 • Prima netwerk- en audiovoorzieningen
 • Handige headset-haakjes, venster met EMI shielding

Naar de benchmarks!

Azerty Gaming Titanium

De Azerty Gaming Titanium pc, zoals vermeld ook te koop als SnowFox Platinum bij Arctic Gaming, is samengesteld uit onderdelen die je ook los kunt aanschaffen. Daarbij heeft Azerty geprobeerd een zo goed mogelijke balans te vinden tussen prijs, prestaties en kwaliteit - net zoals je zelf ook zou doen uiteraard. Azerty geeft twee jaar garantie op het systeem. 

 • Links
 • Rechts
 • Achter

Azerty Gaming Titanium

Azerty Gaming Titanium

Azerty Gaming Titanium

Voor de behuizing is een Cooler Master MasterBox MB511 RGB gekozen. Dit is een model aan de onderkant van het mid-range segment: niet de meeste luxe kast uit de stal van deze fabrikant, maar wel een die voorzien is van een venster van gehard glas én uitbundige rgb-verlichting. Die gaat samen met een drietal 12cm-ventilatoren aan de voorzijde, die koele lucht aanvoeren door een mesh-rooster - achterop zit nog een exemplaar voor de afvoer van warme lucht. Daarmee is het qua koeling in elk geval geen gekke keuze. Hoe dan ook is het geen lelijke verschijning - alleen de wat dunnere bovenzijde met magnetisch stoffilter verraadt dat dit een betrekkelijk eenvoudige behuizing is. Het donkere geharde glas combineert mooi met de interne verlichting - ook de cpu-koeler is voorzien van een rgb-ventilator, en op de zijkant van de Gigabyte videokaart licht het logo van de fabrikant op.

Azerty Gaming Titanium Azerty Gaming Titanium

Aansluitingen

Azerty Gaming Titanium

Een voordeel van een systeem op basis van standaardonderdelen is dat het meestal onder de streep goed uitpakt qua aansluitmogelijkheden. Bij oem-producten met custom moederborden wordt daarop nogal eens bezuinigd. Bij de Azerty Gaming Titanium treffen we aan de achterzijde zes usb 3.2 gen1 (5 Gbit) aansluitingen aan - dat houdt niet echt over. Verder zitten hier nog twee ps/2-poorten, iets waar een enkele old-school die-hard misschien warm voor loopt, maar wat we tegenwoordig toch echt als legacy-aansluitingen mogen beschouwen. Een drietal analoge audio-aansluitingen en een ethernet-poort completeert het aanbod aan de achterkant - naast uiteraard de video-uitgangen, waarvan er drie keer displayport 1.4 en een keer hdmi 2.0 op de videokaart aanwezig zijn, plus usb-c voor video (displayport). Op het io-panel zit een enkele hdmi 1.4-uitgang.

Azerty Gaming Titanium

De behuizing zelf biedt aan de voorzijde nog eens twee keer usb 3.2 gen1 in type-a, en audio in- en uitgangen voor een headset. Afwezig zijn usb 3.2 gen2 (10 Gbit), usb type-c voor data/stroom, een geheugenkaartlezer (geen onvergeeflijk gemis in een gaming-pc) en een draadloze netwerkvoorziening. Die laatste is bij oem-fabrikanten tamelijk standaard, maar op geassembleerde systemen als deze uitzonderlijk. Je kan je afvragen hoeveel gamers eraan zullen hechten, maar bij een kant-en-klare oplossing is het prettig om erover te kunnen beschikken.

Intern

Azerty rept over een doordachte keuze van componenten, en dat maakt nieuwsgierig naar wat hier is toegepast. De basis van het binnenwerk vormt een Z390-moederbord en wel de Gigabyte Z390 UD, een bordje dat wij ooit met een Great Value award beloonden. Op dit bord heeft Azerty een 8-core Intel Core i7-9700K geprikt - een overklokbare processor die prima past bij de gebruikte chipset. Deze is voorzien van een Cooler Master MA410P RGB cpu-koeler, en gaat vergezeld van 16 GB Corsair Vengeance LPX DDR4-3000 geheugen, in een kit van 2x 8GB. Op het moederbord zijn nog twee slots vrij voor geheugenuitbreiding, maar met 16 GB moet je uit de voeten kunnen voor de voorzienbare toekomst.

Azerty Gaming Titanium

De Gaming Titanium is zoals de naam al aangeeft een gaming systeem, en Azerty monteert dan ook een RTX 2080 videokaart, een Gigabyte GeForce RTX 2080 Windforce 8GB. Deze is voorzien van drie ventilatoren en zoals gezegd een oplichtend logo op de zijkant.

Azerty Gaming Titanium

Voor opslag is een enkele ssd aanwezig, maar wel een exemplaar van een terabyte. Azerty kiest voor een Samsung 860 EVO - een sata ssd met een gunstige prijs per gigabyte van nog geen 17 eurocent. Deze heeft in dit geval de m.2 form factor en is dan ook in het daarvoor bestemde slot op het moederbord gemonteerd. Tegenwoordig kan je nvme m.2 ssd's vinden met een vergelijkbare prijs per GB, maar die blijven wel achter qua consistentie van de prestaties. In de praktijk zal je weinig merken van de 'sata bottleneck' - de keuze van Azerty is begrijpelijk.

Minder verdedigbaar is de selectie van een m.2 exemplaar, want daarmee is het enige beschikbare m.2 slot gevuld - mocht je later willen upgraden naar nvme, dan kan je de meegeleverde ssd niet zomaar als secundair station benutten. Hoe dan ook is er wat voor te zeggen voor een systeem van 2000 euro om een snellere m.2 drive te monteren, al is het maar omdat je die ook voor het besturingssysteem zou gebruiken. Ook wat meer opslagruimte zouden we waarderen, gezien de omvang van moderne games.

Azerty Gaming Titanium

Verder treffen we intern een 650W Seasonic Focus Gold aan, een efficiënte 80+ Plus Gold voeding, die prima in staat is om de krachtige processor en videokaart van prik te voorzien. Op de assemblage hebben we niets aan te merken: het zichtbare deel is uitstekend opgeruimd, en achter de gesloten rechterzijde zijn alle kabels keurig samengebonden en weggewerkt. 

Bijzonderheden

Azerty levert de games mee die gebundeld worden op het moment van verkoop. Op moment van schrijven is dat Call of Duty Black Ops 4, maar die actie liep op 30 april af. Dat gold ook voor de andere (Nvidia) game bundles van vorige maand. Wel is het mogelijk dat er weer nieuwe bundels komen, die dan weer worden meegeleverd. Op dit moment moet je het doen met Solitaire. (Bij de Gaming Platinum op basis van een AMD Ryzen cpu zitten momenteel The Division 2 en World War Z.)

Positief is dat er geen bloatware aanwezig is, afgezien van wat Microsoft zelf in Windows 10 stopt (en ook daarvan lijkt Azerty alleen het minimale te hebben geïnstalleerd). Er is een halve gigabyte gereserveerd voor een herstelpartitie, verder is 905 van de effectief beschikbare 930 GB nog vrij om naar hartenlust games en programma's op te installeren. Dat is heel netjes.

Wat ook heel netjes is, is dat Azerty alle dozen, kabels en accessoires van de gebruikte componenten meelevert. Dat levert je natuurlijk ook een berg karton op, maar het betekent ook dat je niet snel om een kabeltje verlegen zal zitten, als je bijvoorbeeld een harde schijf of tweede ssd wilt monteren.

Een laatste wetenswaardigheid is dat Azerty altijd de nieuwste bios flasht bij het assembleren, waarbij het correcte XMP profiel voor het geheugen wordt geselecteerd als enige handmatige instelling. Zaken als multi-core Turbo en Power instellingen blijven op 'Auto' stand staan. Windows 10 wordt eveneens altijd geüpdatet met de laatste patches en uiteraard installeert Azerty de meest recente drivers voor alle componenten.

Azerty Gaming Titanium in het kort

2000 euro is niet weinig, maar het is wel substantieel minder dan je voor een vergelijkbaar gespecificeerd oem-systeem betaalt - en dan heeft de uitstekend geassembleerde Azerty Gaming Titanium ook nog eens vergelijkbare of betere prestaties. Tel daarbij op dat er ruimschoots voldoende uitbreidingsmogelijkheden zijn en er blijft weinig te klagen over. Alleen de opslag biedt aanknopingspunten voor verbetering, want een sata ssd in een m.2 slot is niet heel handig. Bovendien houdt 1 TB opslagruimte niet over. Maar goed, met het geld dat je bespaart in vergelijking met een systeem van een 'groot merk' kan je prima nog wat opslag erbij kopen, en nog altijd goedkoper uit zijn. Bovendien zadelt Azerty je niet op met ongevraagde software, wat al een pluspunt op zich is.

 • Slechts 1 TB opslagruimte houdt niet over
 • m.2 slot in gebruik door sata SSD maakt eenvoudige upgrade naar nvme onmogeljk
 • Duidelijk hoorbaar in idle-modus
 • Uitstekende prestaties, zeer goede prijs-prestatieverhouding
 • Keurige assemblage en afwerking, voldoende upgrade-ruimte
 • Geen bloatware!

Winkel

Prijs BE

Azerty.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 € + 2,0%
0,00 € + 3,0%
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
15,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 23:00 en je hebt het product morgen in huis.

2.009,00 €

Prijsinformatie
1.999,00 €
10,00 €
2.009,00 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 1.999,00 € Verzendkosten BE : 10,00 € Totaalprijs : 2.009,00 €

Naar de benchmarks!

MSI Trident X

De MSI Trident X is de nieuwste versie van de high-end compacte lijn van het merk. Hoewel hij fors groter is dan de vorige Trident X, is het nog altijd een bescheiden verschijning. Het is een smalle tower, maar op basis van mini-itx in plaats van atx. In tegenstelling tot bij de voorloper maakt MSI gebruik van standaard componenten, wat upgraden vereenvoudigt: voeding, moederbord en videokaart voldoen alle aan standaard form factors. De hoogte is net geen 40 cm, het systeem is iets meer dan 36 cm diep en minder dan 14 cm breed. Hoewel een zekere 'game'-uitstraling, met hoeken en schuine lijnen, niet te ontkennen valt, is de Trident X een vrij discrete verschijning. Er zijn rgb-ledstrips verwerkt in de voorkant en de cpu-koeler is ook voorzien van rgb-verlichting, maar die kan je uitzetten mocht je daar geen behoefte aan hebben.

 • Links
 • Rechts
 • Achter

MSI Trident X

MSI Trident X

MSI Trident X

MSI levert de Trident X in diverse uitvoeringen, met processors tot de Core i7-9900K en de videokaarten tot de Nvidia RTX 2080 Ti. De variant die wij testten was voorzien van een i7-9700K en een RTX 2080. (Enige tijd geleden publiceerden we een verslag van een bezoek aan de fabriek waar deze systemen worden geassembleerd.)

Aan beide zijden heeft MSI een flink rooster in het paneel aangebracht, nodig om de high-end onderdelen van frisse lucht te voorzien. Aan de linkerzijde zit ook een stuk acryl, waardoor de videokaart zichtbaar is. Het bedrijf levert overigens in de doos ook een gehard glazen zijpaneel mee voor de rechterkant. Dat kan je als een deurtje openen na het monteren. Ook hierin zit een rooster ter hoogte van de processor.

De constructie voelt stevig aan, MSI heeft weinig plastic gebruikt afgezien van voor het voorpaneel en de voet. Er zijn ook geen voorzieningen speciaal voor gamers, zoals een headset-haakje of iets dergelijks. Heel luxe komt het systeem niet over, al helpt het glazen paneel wel om wat meer tot uitdrukking te brengen dat je hier ruim 2500 euro aan pc hebt staan. Met een inhoud van ruim 10 liter en een gewicht van net geen 10 kilo is de Trident X met wat goede wil nog transporteerbaar, mocht je regelmatig op verschillende plaatsen gamen of lan-party's frequenteren.

Aansluitingen

 • Aansluitingen voor
 • Aansluitingen achter

MSI Trident X

MSI Trident X

Een aantal aansluitingen tref je aan de voorkant: twee keer usb 3.1 gen1 (superspeed 5) in type-a en type-c, plus een usb 2.0 type-a poort. Helaas zijn beide type-a poorten van dezelfde kleur voorzien, waardoor je niet snel ziet welke de snelle en welke de langzame is: dat is niet handig. Daarnaast zitten hier twee audio-aansluitingen.

Het merendeel zit achterop, waar we nog eens twee keer usb 3.1 gen2 (superspeed 10) in type-a en type-c aantreffen, alsmede twee keer usb 2.0, twee keer usb 3.1 gen1, displayport, hdmi en ethernet, plus vijf analoge en een digitale audio-uitgang. Opmerkelijk: ook een ps/2-poort is aanwezig, voor wie echt old school apparatuur wil aansluiten. Op de videokaart zitten dan nog drie keer displayport 1.4, een keer hdmi 2.0 en een usb-c-aansluiting.

Intern

MSI heeft het binnenwerk in compartimenten ingedeeld, waardoor de videokaart geheel gescheiden is van de rest van het systeem. Ook de processor heeft een eigen 'mini airflow' om optimaal gekoeld te blijven, en dat geldt ook voor de voeding. Hierdoor is het mogelijk het systeem te koelen met een enkele 12 cm fan, die boven de processor is gemonteerd; de videokaart heeft uiteraard eigen ventilatoren.

MSI Trident X

Naast de Nvidia GeForce RTX 2080 met 8 GB eigen geheugen (een standaard MSI Ventus, overigens) treffen we in onze testversie een Intel Core i7-9700K processor. Dat is een 8-core exemplaar, maar zonder HyperThreading. Voor games is het een uitstekende keuze, draaiend op 3,6 GHz met een turbo naar maximaal 4,9 GHz. MSI leverde in ons sample 32 GB DDR4-2667 geheugen mee, maar de varianten die je in Nederland kunt kopen hebben 16 GB - wat nog altijd voldoende is. Dit alles is gemonteerd op een Z370 moederbord - wat ons betreft zou dat gewoon Z390 moeten zijn; MSI heeft ons laten weten voornemens te zijn die overstap ook te gaan maken, maar dat de timing van ontwerp en het uitkomen van deze chipset het verhinderde bij deze versie.

MSI heeft het systeem zo ingericht dat alle onderdelen die je zelf zou willen upgraden of vervangen snel toegankelijk zijn. Zowel geheugenmodules, 2,5-inch stations als de nvme-ssd achter het moederbord zijn eenvoudig toegankelijk. De videokaart zit in een eigen compartiment en is ook makkelijk te vervangen, al moet je iets meer schroefjes losdraaien dan in een standaard atx-systeem. 

 • Links
 • Rechts

MSI Trident X

MSI Trident X

De opslag is ruimschoots afdoende uitgevoerd, met een 512 GB ssd en een 2 TB grote harde schijf - helaas wel een 5400 rpm exemplaar, maar omdat het een 2,5-inch drive betreft kon dat ook niet echt sneller. De pci-e x4 nvme ssd is wel een Samsung PM981, de oem-versie van de 970 Evo en daarmee een uitstekende keuze.

Voor geluidsproductie is er een Realtek ALC1220 codec aanwezig, de beste geïntegreerde oplossing, dus een prima keuze. Netwerkvoorzieningen zijn in handen van Intel (bedraad gigabit) en Killer (draadloos). Helaas is de draadloze chip een schamel single stream 433 Mbit/s kaartje, een onbegrijpelijk staaltje beknibbelen gezien de totale prijs van dit systeem.

Ook de voeding is in deze uitvoering wat ondermaats. In het topmodel levert MSI een redelijk gespecificeerde 600W 80Plus Gold voeding, maar zelfs met een 9700K en een RTX 2080 moet je het doen met een 450W 80Plus Bronze exemplaar. Nu twijfelen we er niet aan dat dit afdoende is - MSI bouwt langer dan vandaag systemen - maar voor toekomstige upgrades (die prima mogelijk zijn) is het wat karig. 

Bijzonderheden

Zoals geschreven beschikt de Trident X over rgb-led-verlichting, in de vorm van strips aan de voorzijde en op de koeler. Deze kan aangestuurd worden met MSI's Mystic Light software. Heb je meer MSI apparatuur - bijvoorbeeld muis, toetsenbord en/of monitor - dan kan de verlichting daarmee synchroniseren. Daarnaast levert het Nahimic 3 audio software mee, waarmee je onder andere geluiden visueel kunt weergeven om zo te zien waar tegenstanders zich bevinden. De Command Center software biedt de mogelijkheid om zaken als de koeling te regelen.

Bloatware troffen we niet aan op ons test sample, wat wel zo prettig is - maar omdat deze uitvoering niet 100% overeenkwam met de uitvoeringen die in Nederland op de markt zijn, kunnen we hier niet met 100% zekerheid een uitspraak over doen.

MSI Trident X in het kort

MSI levert met de Trident X een huzarenstukje af: een compact systeem dat toch volledig upgradebaar is (zij het vervangen, niet bijplaatsen), en opvallend stil werkt. De prestaties zijn van topniveau, dankzij dito componenten. Er zijn wel wat schoonheidsfoutjes, zoals een oudere moederbordchipset, een wat magere voeding en vooral ondermaatse wifi - maar niets waardoor we hem niet warm aanbevelen voor wie een compleet en zeer krachtig, compact systeem zoekt om mee te gamen.

 • 80Plus Bronze 450W voeding en 433 Mbit/s wifi zijn wat karig; Z370-chipset niet de nieuwste
 • Verschillen tussen USB-poorten niet duidelijk geïdentificeerd
 • 2,5-inch harde schijf biedt beperkte prestaties
 • Uitstekende prestaties, mede dankzij 8-core K-processor
 • Opvallend stil voor een klein systeem
 • Ondanks compacte omvang volledig op basis van standaardonderdelen en dus eenvoudig te upgraden

Prestaties: processor, videokaart, opslag

Op deze pagina's vergelijken we de geteste systemen puur op prestaties van de hoofdonderdelen processor, videokaart en (primaire) opslag.

Processor

De 9700K's in de Azerty Gaming Titanium en de MSI Trident X zijn iets sneller dan de 8700K van de Orion 5000, al compenseren de zes virtuele cores van de laatste heel aardig voor het feit dat er twee echte cores minder zijn.

Videokaart

De drie systemen tot dusver hebben alle een RTX 2080; de Gigabyte in de Azerty Gaming Titanium is onder de streep vrijwel net zo snel als de kaart in de MSI Trident X; die in de Acer Predator Orion 5000 loopt wat achter.

Opslag

Hier is goed te zien dat de sata ssd van de Azerty Gaming Titanium niet mee kan komen met de nvme drives in de andere systemen; met name het verschil met de Samsung ssd in de Trident X is erg groot.

Prestaties: systeem

Hier zie je de algemene prestaties van de systemen op basis van de realworld traces van PCMark8, plus de opstarttijden.

De Azerty Gaming Titanium onderscheidt zich in de opstarttijd test: vermoedelijk door het minimum aan bloatware start het systeem razendsnel op. In PCMark 8 tests is te zien dat de wat minder snelle opslag in de praktijk geen verschil maakt, en in de Creative en Work tests is het systeem zelfs het snelste.

Prestaties: games

Hier zie je de prestaties in een drietal games, dezelfde die we ook voor onze laptoptests gebruiken. Far Cry 5 is een moderne, op DirectX 11 gebaseerde first person shooter; Grand Theft Auto V is ouder, maar nog altijd populair - we gebruiken een zware benchmark, die ook verschillen in processorprestaties blootlegt; Rise of the Tomb Raider is een DirectX 12 titel.

De prestaties van de games liggen dicht bij elkaar, maar de Azerty Gaming Titanium is in de meeste benchmarks de snelste. In geen van de gevallen is het een wereld van verschil, maar in bijvoorbeeld Rise of the Tomb Raider op ultra hd bij de hoogste kwaliteitsinstellingen laat het als enige een framerate boven de 60 fps noteren. Het doet dan ook geenszins onder voor de 500 euro duurdere oem-systemen.

Far Cry 5

 • FHD medium
 • FHD ultra
 • UHD medium
 • UHD ultra

 

Grand Theft Auto V

 • FHD medium
 • FHD ultra
 • UHD medium
 • UHD ultra

 

Rise of the Tomb Raider

 • FHD medium
 • FHD ultra
 • UHD medium
 • UHD ultra

 

Prestaties: geluidsproductie en stroomverbruik

Hier bekijken we de geluidsproductie (gemeten op 15 cm afstand in een geluidsdichte box), en het stroomverbruik, zowel onder belasting als idle.

Geluidsproductie

Waar het systeem van Azerty wel op achterstand staat, is bij de geluidsproductie. Met name idle is het duidelijk de meest luidruchtige, al is het verschil met de Predator Orion 5000 niet enorm. Het systeem is duidelijk hoorbaar, ook in onze niet bijzonder stille kantooromgeving op twee meter afstand. Daar staat tegenover dat de geluidsproductie nauwelijks toeneemt wanneer het systeem wordt belast - Azerty heeft geen systeemmonitoring software zoals MSI en Acer dat bieden, die de koeling dynamisch aanpast aan de temperatuur. 

 • Idle
 • Actief

Stroomverbruik

Bij het verbruik valt op dat het systeem van Azerty aanmerkelijk zuiniger is dan die van Ader en MSI. De efficiënte voeding moet daar een belangrijk verschil in maken, maar dan nog is het verschil opvallend groot. Dan hebben we het over gebruik onder belasting; in rust is het systeem van MSI zuiniger, mogelijk omdat dat van Azerty nogal wat rgb-lampjes laat branden.

 • Actief
 • Idle

Specificaties en foto's

Hier vind je de specificaties, testresultaten en foto's van de besproken systemen.

 • Azerty Gaming Titanium
 • Acer Predator Orion 5000
 • MSI Trident X

Algemeen
 
MerkAcerAzertyMSI
ProductnaamPredator Orion 5000 (PO5-610 I72080-01)Gaming TitaniumTrident X
ProductcodeDG.E0SEH.009AzertyGamingTitaniumWindows9SE-069STW
DetailsProductinfoProductinfoProductinfo
Algemeen
Type systeemDesktopDesktopDesktop
Processor
Type processorIntel Core i7 8700Intel Core i7 9700KIntel Core i7 9700K
Processor serieIntel Core i7Intel Core i7Intel Core i7
Aantal processors111
Totaal aantal cores688
Processorkloksnelheid3.2 GHz3.6 GHz3.6 GHz
Processorkloksnelheid (max. turbo)4.6 GHz4.9 GHz4.9 GHz
ProcessorkoelerOEMCooler Master MasterAir MA410POEM
Geheugen
Geheugen capaciteit16 GB16 GB32 GB
Aantal modules222
Type geheugenDDR4DDR4DDR4
Geheugen klokfrequentie2667 MHz3000 MHz2667 MHz
Geheugenmodules - Merk / ProductnaamSK HynixCMK16GX4M2B3000C16Samsung
Moederbord
Moederbord - Merk / ProductnaamAcer Z37H4-AA V1.1Gigabyte Z390 UD MSI Z370I Gaming Pro
Moederbord - Form factorATXATXMini ITX
Processor socketSocket 1151 LGAFCLGA1151Socket 1151
ChipsetIntel Z370Intel Z390Intel Z370
PCI-Express x16 totaal231
PCI-Express x16 vrij120
PCI-Express x1 totaal230
PCI-Express x1 vrij230
PCI totaal400
PCI vrij300
Geheugenslots totaal442
Geheugenslots vrij220
SATA 300 totaal000
SATA 300 vrij000
SATA 600 totaal442
SATA 600 vrij141
mSATA totaal100
mSATA vrij000
M.2 totaal111
M.2 vrij000
Trusted Platform Module (TPM)
Externe aansluitingen
USB 2.0203
USB 3.0 / 3.1 (Gen 1)98
USB 3.1 (Gen 2)02
Bluetooth
HDMI-ingang
Thunderbolt00
Netwerk
LAN - ChipKiller E2400Realtek Gaming GbE Family ControllerIntel I219V
LAN - Snelheid1000 Mbit/s1000 Mbit/s1000 Mbit/s
WLAN - ChipIntel Dual Band Wireless-AC 8265Intel Wireless-AC 3168
WLAN - Standaard802.11ac (Wi-Fi 5)802.11ac (Wi-Fi 5)
WLAN - Snelheid433 Mbit/s
Videokaart
Videokaart - Geïntegreerd/LosLosGeïntegreerd en LosLos
Type videokaartNvidia GeForce RTX 2080Nvidia GeForce RTX 2080Nvidia GeForce RTX 2080
Losse videokaart - Merk / ProductnaamRTX 2080Gigabyte GeForce RTX 2080 WindForce 8GBNvidia Geforce
Losse videokaart - Geheugen8192 MB8192 MB8192 MB
GPU kloksnelheid1515 MHz1515 MHz1800 MHz
GPU geheugensnelheid14000 MHz14000 MHz14000 MHz
D-Sub uitgang0
DVI-uitgang0
HDMI-uitgang
DisplayPort-uitgang334
Audio
Audio typeOnboard HDAOnboard HDAOnboard HDA
Audio kanalen5.12.15
Audio chip / GeluidskaartRealtek ALC12220Realtek ALC1220
S/PDIF ingang
S/PDIF uitgang
Opslag
Totale harddisk / SSD capaciteit1256 GB1024 GB2512 GB
SSD opslagcapaciteit256 GB1024 GB512 GB
Harddisk opslagcapaciteit1000 GB2000 GB
Aantal harde schijven / SSD's212
Harddisk / SSD 1 - TypeSSDSSDSSD
Harddisk / SSD 1 - Merk / ProductnaamIntel SSD 525 mSata 120GBSamsung 860 EVO M.2 1TSamsung MZVLB512HAJQ-00000
Harddisk / SSD 1 - Capaciteit256 GB1024 GB512 GB
Harddisk / SSD 1 - InterfaceSerial ATAM.2M.2
Harddisk / SSD 1 - Controller (Merk / Chipset / poort)KingstonSamsung
Harddisk / SSD 2 - TypeHarddiskHarddisk
Harddisk / SSD 2 - Merk / ProductnaamSeagate ST1000DM010Seagate ST2000DM006
Harddisk / SSD 2 - Capaciteit1000 GB2000 GB
Harddisk / SSD 2 - Toerental7200 rpm5400 rpm
Harddisk / SSD 2 - InterfaceSerial ATASerial ATA
Harddisk / SSD 2 - Controller (Merk / Chipset / poort)SeagateSeagate
Systeemdisk configuratie
Data disk(s) configuratieLosse disk(s)Geen aparte datadisk
Optische drive(s)
Optische drive 1 - Merk / ProductnaamHL-DT-ST DVDRAM GUB0N
Optische drive 2 - Merk / Productnaam
DVD branden
Blu-ray lezen
Blu-ray branden
Voeding
Voeding (Merk / Productnaam)FSP FSP750-80EGNSeasonic Focus Gold 650WOEM
Continu vermogen730 W650 W450 W
Behuizing
Behuizing - Merk / ProductnaamAcer PredatorCooler Master MasterBox MB511 RGBMSI Trident X
Afmetingen - Breedte25 cm21 cm13.4 cm
Afmetingen - Diepte51.5 cm49.2 cm36.2 cm
Afmetingen - Hoogte56.5 cm46.7 cm39.5 cm
5,25 inch extern totaal10
5,25 inch vrij0
3,5 inch extern totaal0
3,5 inch extern vrij0
3,5 inch intern totaal20
3,5 inch intern vrij10
2,5 inch intern22
Front audio22
Front USB43
Front Firewire0
Cardreader
Reset knop
TV kaart
TV kaart - Merk / Productnaam
TV-tuner analoog
TV-tuner DVB-T
TV-tuner DVB-C
Beeldscherm
Inclusief monitor
Scherm - Geïntegreerd
Touchscreen
Multitouch
Pen-bediening
Webcam
Invoerapparaten
Inclusief muis en toetsenbord
Toetsenbord - Draadloos
Muis - Draadloos
Software
BesturingssysteemMicrosoft Windows 10 HomeMicrosoft Windows 10 HomeMicrosoft Windows 10 Home
Anti virussoftwareNorton SecurityWindows DefenderWindows Defender
Game benchmarks 2018
Far Cry 5 - 1920x1080 - Medium127 fps146 fps139 fps
Far Cry 5 - 1920x1080 - Ultra114 fps129 fps126 fps
Far Cry 5 - 3840x2160 - Medium60 fps68 fps67 fps
Far Cry 5 - 3840x2160 - Ultra50 fps58 fps58 fps
GTA V - 1920x1080 - Medium127.5 fps146.3 fps144.2 fps
GTA V - 1920x1080 - Ultra93.3 fps103.5 fps103.3 fps
GTA V - 3840x2160 - Medium101.1 fps100.8 fps105 fps
GTA V - 3840x2160 - Ultra55.2 fps55.6 fps56.4 fps
Rise of the Tomb Raider - 1920x1080 - Medium168.97 fps198.25 fps199.6 fps
Rise of the Tomb Raider - 1920x1080 - Ultra143.84 fps166.58 fps154.8 fps
Rise of the Tomb Raider - 3840x2160 - Medium81.83 fps82.24 fps85.4 fps
Rise of the Tomb Raider - 3840x2160 - Ultra53.09 fps63.88 fps57.7 fps
Benchmarks
Cinebench R15 - Multi135615031490
3DMark - Ice Storm186346209683232280
3DMark - Cloud Gate428704490244824
3DMark - Fire Strike207812207522433
3DMark - Fire Strike Extreme113851189012399
PCMark 7 - PCMark Score685877847392
PCMark 7 - Lightweight Score636866697009
PCMark 7 - Productivity Score574461676305
PCMark 7 - Entertainment Score712583647618
PCMark 7 - Creativity Score117171295713170
PCMark 7 - Computation Score170192742719810
PCMark 7 - System Storage Score554052766012
Opstarten naar Windows desktop18.1 sec.13.95 sec.19.88 sec.
PCMark 8 v2 - Home447844834492
PCMark 8 v2 - Creative617266926529
PCMark 8 v2 - Work350336843658
PCMark 8 v2 - Storage503849865079
PCMark 8 - Storage 2.0 - Storage Bandwidth384.55 MB/s279.19 MB/s534.14 MB/s
PCMark 8 - Storage 2.0 Storage Score4986
Storage Primair (C:\)
Storage TypeSSDSSD
Merk / Productnaam opslagKingston RBUSNS8154P3256GJ1Samsung SSD 860 EVO M.2 1TB
PCMark 8 - Storage 2.0 - Storage Bandwidth384.55 MB/s279.19 MB/s
PCMark 8 - Storage 2.0 Storage Score50384986
PCMark 8 - Storage - World of Warcraft v258.1 sec.58.3 sec.
PCMark 8 - Storage - Battlefield 3 v2132.2 sec.133.1 sec.
PCMark 8 - Storage - Adobe Photoshop light v2110.8 sec.113.4 sec.
PCMark 8 - Storage - Adobe Photoshop heavy v2353.2 sec.361.1 sec.
PCMark 8 - Storage - Adobe InDesign v256.2 sec.57.0 sec.
PCMark 8 - Storage - Adobe After Effect v270.2 sec.70.7 sec.
PCMark 8 - Storage - Adobe Illustator v271.2 sec.71.8 sec.
PCMark 8 - Storage - Microsoft Word v228.1 sec.28.3 sec.
PCMark 8 - Storage - Microsoft Excel v29.1 sec.9.1 sec.
PCMark 8 - Storage - Microsoft PowerPoint v29.1 sec.9.1 sec.
Energieverbruik
Energieverbruik uit1.3 W1.0 W0.1 W
Energieverbruik rust50 W45.1 W39.0 W
Energieverbruik 3DMark FireStrike Combined315 W276.2 W360.6 W
Geluid
Geluidsproductie idle (15 cm)40.5 dB(A)43.4 dB(A)32.4 dB(A)
Geluidsproductie actief (15 cm)59.8 dB(A)45.4 dB(A)39.2 dB(A)

Conclusie

Keken we in de eerste versie van deze test naar twee oem-systemen, van Acer en MSI respectievelijk, dit keer voegen we er een van een Nederlandse systeembouwer annex verkoper aan toe: de Azerty Gaming Titanium is een van de meest luxe configuraties die het bedrijf levert, maar met 2000 euro nog altijd fors goedkoper dan de Predator en Trident die we eerder bespraken. Dat zie je in sommige opzichten wel terug in de configuratie: zo is er maar 1 TB opslagruimte, en is die ook nog eens uitgevoerd als sata ssd. Dat laatste is niet zo erg, want het verschil in de praktijk is nagenoeg onmerkbaar - maar dat er een m.2 formfactor is gemonteerd vinden we niet handig.

Los daarvan kan je probleemloos meer opslag monteren, want de voeding is daarvoor toereikend en Azerty levert alle dozen, kabels en accessoires van de gebruikte componenten mee. Zou je dat doen, dan blijft de prijs nog altijd ruim onder de 2500 euro van de systemen die we eerder bespraken. 

De rest van de configuratie is om je vingers bij af te likken: een 8-core 9700K cpu op een Z390 moederbord, 16 GB DDR4-3000 werkgeheugen en uiteraard die GeForce RTX 2080. Afgezien van de opslag zal je niet snel hoeven upgraden en moderne games draaien als een zonnetje. Daar komt bij dat Azerty geen bloatware installeert, waarmee het zich ook positief onderscheidt van de 'grote jongens' die doorgaans de verleiding niet kunnen weerstaan om kostbare gigabytes te verspillen aan een anti-virus pakket en nog wat andere trial software. Het systeem start dan ook razendsnel op uit de doos. Ons voornaamste kritiekpunt is dat het in idle-stand behoorljik hoorbaar is.

Als Azerty voor een 2,5-inch sata ssd had gekozen, hadden we de beperkte opslagruimte en de wat hogere geluidsproductie in idle-stand door de vingers gezien - maar de combinatie van m.2 en sata vinden we, zeker in dit prijssegment, zonde. Een eenvoudige upgrade naar nvme wordt nu namelijk onnodig bemoeilijkt. Dat kost deze pc de Excellent Choice award, maar een Great Value award is meer dan verdiend. 


Azerty Gaming Titanium


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Acer Predator Orion 5000 (PO5-610 I72080-01)

Acer Predator Orion 5000 (PO5-610 I72080-01)

 • Desktop
 • Intel Core i7 8700
 • 16 GB
 • Nvidia GeForce RTX 2080
 • 1256 GB
 • Microsoft Windows 10 Home
Niet verkrijgbaar
Acer Predator Orion 5000-610 I72080Ti-02

Acer Predator Orion 5000-610 I72080Ti-02

 • Desktop
 • Intel Core i7 8700K
 • 16 GB
 • Nvidia GeForce RTX 2080 Ti
 • 1512 GB
 • Microsoft Windows 10 Home
Niet verkrijgbaar
Great Value Azerty Gaming Titanium

Azerty Gaming Titanium

 • Desktop
 • Intel Core i7 9700K
 • 16 GB
 • Nvidia GeForce RTX 2080
 • 1024 GB
 • Microsoft Windows 10 Home
Niet verkrijgbaar
Excellent MSI Trident X

MSI Trident X

 • Desktop
 • Intel Core i7 9700K
 • 32 GB
 • Nvidia GeForce RTX 2080
 • 2512 GB
 • Microsoft Windows 10 Home
Niet verkrijgbaar
MSI Trident X 9SD-015EU

MSI Trident X 9SD-015EU

 • Desktop
 • Intel Core i7 9700K
 • 16 GB
 • Nvidia GeForce RTX 2070
 • 2256 GB
 • Microsoft Windows 10 Home

3.230,74 €

1 winkel
MSI Trident X 9SE-033EU

MSI Trident X 9SE-033EU

 • Desktop
 • Intel Core i7 9700K
 • 16 GB
 • Nvidia GeForce RTX 2080
 • 2512 GB
 • Microsoft Windows 10 Home
Niet verkrijgbaar
MSI Trident X Plus 9SD-056EU

MSI Trident X Plus 9SD-056EU

 • Desktop
 • Intel Core i7 9700K
 • 16 GB
 • Nvidia GeForce RTX 2070
 • 2256 GB
 • Microsoft Windows 10 Home

1.999,00 €

1 winkel
MSI Trident X Plus 9SE-058EU

MSI Trident X Plus 9SE-058EU

 • Desktop
 • Intel Core i7 9700K
 • 16 GB
 • Nvidia GeForce RTX 2080
 • 2512 GB
 • Microsoft Windows 10 Home
Niet verkrijgbaar
MSI Trident X Plus 9SF-057EU

MSI Trident X Plus 9SF-057EU

 • Desktop
 • Intel Core i9 9900K
 • 16 GB
 • Nvidia GeForce RTX 2080 Ti
 • 2512 GB
 • Microsoft Windows 10 Home
Niet verkrijgbaar
0
*