Fractal Design Vector RS review: eerste kast van het nieuwe Fractal

20 reacties
Inhoudsopgave
 1. 1. Fractal Design Vector RS
 2. 2. Uiterlijk
 3. 3. Intern en koeling
 4. 4. Testprocedure
 5. 5. Testresultaten koeling
 6. 6. Testresultaten geluidsproductie
 7. 7. Foto's en specificaties
 8. 8. Conclusie
 9. 9. Besproken producten
 10. 10. Reacties

Fractal Design Vector RS

Begin augustus gaf het Zweedse Fractal Design zijn merk een facelift; met een nieuw logo en een vernieuwde website wil de fabrikant zijn Scandinavische designroots nog meer benadrukken. Het nieuwe logo heeft de Vector RS, die het merk vandaag introduceert, niet meer gehaald, maar is wel de eerste behuizing die volgens de nieuwe filosofie is ontworpen.


Links het oude logo op deze Vector RS, rechts het nieuwe logo van Fractal Design.

De Vector RS is gebaseerd op het bekende chassis van de Define R6, dat ook als basis diende voor onder meer de Define S2 (een R6 zonder hdd-kooi) en Define S2 Vision (een S2 met glazen zijpanelen en rgb-casefans). De Vector RS is qua uiterlijk wat verfijnder - de rgb is beperkt tot een addressable-strip die over de voor- en bovenkant van de kast loopt. Wat de kast echter uniek moet maken, is de modulaire opbouw: je kunt er tot elf harde schijven in monteren, of juist alle hdd-bays verwijderen.

In de vergelijking

De Fractal Design Vector RS heeft op basis van de buitenmaten een volume van 64 dm³ - net iets meer dan de Define R6 en S2, maar dat komt eigenlijk alleen doordat de voorkant niet plat is. Je kunt er een extended-atx moederbord met een maximale breedte van 28,5 cm in kwijt.

De overige balkjes in de grafieken zijn steeds kasten tussen de 100 en 250 euro, die qua formaat enigszins vergelijkbaar zijn met de Vector RS.

In het kort

Met de Vector RS combineert Fractal Design in feite de voordelen van de Define R6 en de Define S2 Vision in één kast. Niche features als het modulaire binnenontwerp zijn echter niet voldoende om de hoge adviesprijs te verantwoorden - al zou het zomaar kunnen dat je over een paar maanden veel minder betaalt, en het wel een aanrader is.

 • Heel erg duur voor een kast zonder rgb-fans
 • Riserkabel voor verticaal monteren videokaart niet meegeleverd
 • Modulaire opbouw hdd-montage biedt flexibiliteit
 • Lekker stil, maar toch prima koeling
 • Complete featureset met fanhub en usb-c

Winkel

Prijs BE

LASystems.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: 1 dag

193,32 €

Prijsinformatie
193,32 €
0,00 €
193,32 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 193,32 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 193,32 €

Megekko Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
Shop: Levertijd 2 dagen

194,95 €

Prijsinformatie
191,00 €
3,95 €
194,95 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 191,00 € Verzendkosten BE : 3,95 € Totaalprijs : 194,95 €

Cdromland.nl Nederland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
0,00 €
0,00 € + 2,0%
0,00 €
0,00 €
Shop: Levertijd 2 dagen

204,90 €

Prijsinformatie
194,95 €
9,95 €
204,90 €
Bij toeleverancier prijsopbouw
Productprijs : 194,95 € Verzendkosten BE : 9,95 € Totaalprijs : 204,90 €

Computeruniverse.net Deutschland

Betaalmogelijkheden
0,00 €
2,00 €
1,50 €
0,00 €
5,00 €
0,00 €
0,00 €
Shop: auf Lager, Lieferzeit 1-2 Werktage

209,00 €

Prijsinformatie
189,00 €
20,00 €
209,00 €
Voorraad onbekend prijsopbouw
Productprijs : 189,00 € Verzendkosten BE : 20,00 € Totaalprijs : 209,00 €

Centralpoint.be

Betaalmogelijkheden
0,00 €
0,00 €
0,00 €
Bestel en betaal voor 16:00 en je hebt het product morgen in huis.
Uw Fractal Design Specialist * Gratis Verzending

250,47 €

Prijsinformatie
250,47 €
0,00 €
250,47 €
Op voorraad prijsopbouw
Productprijs : 250,47 € Verzendkosten BE : 0,00 € Totaalprijs : 250,47 €

Uiterlijk

De Fractal Design Vector RS heeft een stalen frame en twee glazen panelen: aan de linker zijkant (van voren bezien) en de bovenzijde. De verlichte streep loopt over de voorkant omhoog, op de hoek een stukje horizontaal en vervolgt bovenop zijn weg in verticale richting, om de afscheiding tussen het glazen bovenpaneel en het plastic deel met alle front-aansluitingen te vormen. Er wordt ook een traditioneel open paneel meegeleverd, voor wie maximale koeling prefereert.

Fractal Design Vector RS Blackout Dark TG

Je kunt de verlichte strip aansturen via je moederbord - er wordt een reguliere 3-pins argb-header gebruikt - of via de meegeleverde 'Adjust R1'-controller. Nu we het toch over de looks hebben: naast de standaard zeven uitbreidingssloten zijn er ook twee brackets voor een verticaal gemonteerde videokaart aanwezig. De benodigde riserkabel à 40 euro moet je er echter los bij kopen.

Fractal Design Vector RS Blackout Dark TG
De Fractal Design Vector RS met een verticaal gemonteerde videokaart -
de benodigde riserkabel zit er echter niet standaard bij.

Het voorpaneel maakt via magnetische contactpunten verbinding met de led-aansturing, waardoor je het probleemloos los kunt halen om bij de stoffilters te komen. Aan beide zijkanten zijn luchtinlaten aanwezig, die volgens Fractal Design geoptimaliseerd zijn om geluid zo min mogelijk te laten ontsnappen uit de kast.

Aansluitingen

Bovenop de kast vinden we de frontaansluitingen, inclusief een usb 3.1 gen2-poort in de vorm van usb-c. Daarnaast is Fractal Design ook de twee klassieke usb 3.0-poorten en het duo audiojacks niet vergeten. De vierkante powerknop zit vooraan, een kleinere resetknop juist helemaal achteraan het rijtje.

Fractal Design Vector RS Blackout Dark TG

Fractal Design levert de Vector RS in twee varianten. Beide zijn volledig zwart (zelfs de pcie-covers!), maar de reguliere TG heeft een licht getint glazen zijpaneel, waar de Dark TG met een soort smoke-effect komt. Verschil in prijs is er niet: de adviesprijs voor beide varianten bedraagt € 194,99.

Fractal Design Vector RS Blackout Dark TG Fractal Design Vector RS Blackout Dark TG
De twee bovenpanelen die je bij de Vector RS krijgt: glas en open.

Intern en koeling

De interne indeling komt ons op het eerste gezicht bekend voor van de Define R6, maar het grote verschil zit 'm in de modulariteit. Waar je bij de Define R6 aan de hdd-kooi vastzit en bij de Define S2 juist amper montagemogelijkheden voor harde schijven hebt, kun je bij de Vector RS kiezen om de harddiskkooi wel of niet te monteren. Wil je later nog flink uitbreiden of ben je juist van plan om je huidige hdd-collectie langzaam in te gaan wisselen voor ssd's, dan heb je dus die flexibiliteit.

Fractal Design Vector RS Blackout Dark TG

Benut je de mogelijkheden voor het installeren van harde schijven maximaal, dan kun je er elf kwijt in deze kast. Zes trays worden standaard meegeleverd, extra trays zijn apart verkrijgbaar. Je benadert de drivebays door het rechter zijpaneel los te halen. Elke tray is voorzien van vibratiedempende rubbers. Uiteraard kun je ook flink wat 2,5"-ssd's kwijt in deze kast. In totaal zijn er vier posities voorzien, namelijk twee achter het moederbord en nog eens een duo bovenop de psu-shroud. Twee brackets worden meegeleverd.

Fractal Design Vector RS Blackout Dark TG

Voor kabelmanagement heb je achter de moederbordtray ruim plaats, met in het midden twee klittenbandjes en in totaal negentien punten waar je tie-wraps kunt aanbrengen. Een mooie finishing touch is dat de kabeltjes voor de front-i/o voorzien zijn van een sleeve.

Qua afmetingen van individuele componenten zijn er hoegenaamd geen zinnige restricties; voedingen mogen maximaal 30 cm lang zijn, videokaarten 44 cm en een cpu-koeler kan 18,5 cm de hoogte in.

Koeling

Fractal Design levert de Vector RS met drie fans voorgeïnstalleerd. Het gaat drie 140mm-ventilators uit de Dynamic X2-serie, waarvan er twee voorin en één achterin zijn geplaatst. De fans hebben een geoptimaliseerd glijlager en een maximale draaisnelheid van 1000 rpm.

In totaal kun je nog zes extra ventilators kwijt: nog een derde voorin, drie 140mm-fans bovenin en nog twee stuks op de bodem. Zowel de bodem, de front fans als het alternatieve bovenpaneel zijn voorzien van stoffilters. Uiteraard is ook waterkoeling een optie. Voor- en bovenin passen radiators tot 360 mm, in dat laatste geval nadat je het daarvoor bestemde bracket hebt gemonteerd. Bovenin zou zelfs 420 mm mogelijk moeten zijn, zolang het overlappende gedeelte van je moederbord niet hoger is dan 35 mm. Achterin past maximaal een 120mm-radiator, op de bodem in theorie nog een 280mm-exemplaar. Houd er wel rekening mee dat de opties beperkter zijn als je de hdd-kooi gebruikt.

Fractal Design Vector RS Blackout Dark TG

Tussen de met rubber bedekte kabeldoorvoergaten en het gat in de moederbordtray zit een fanhub gemonteerd. Deze 'Nexus+ PWM Fan Hub' heeft drie vierpins en zes driepins fanheaders, die op basis van één pwm-signaal aangestuurd kunnen worden. Voor de stroomtoevoer moet je wel een sata-stroomstekker aansluiten. Bij het aansluiten van een 3-pins fan wordt tot 20% duty cycle vertaald in 5 volt spanning, waarna de conversie lineair doorloopt tot 12 volt bij 100% duty cycle.

Testprocedure

Als je het hebt over de prestaties van behuizingen, zijn er twee zaken die ertoe doen - beide kanten van dezelfde munt. Enerzijds de capaciteit om warme lucht uit de kast te verwijderen en koele lucht aan te voeren: de koelprestaties. Anderzijds in welke mate dat gebeurt met een minimum aan lawaai: de geluidsprestaties. Hardware Info test beide op een zo consistent en reproduceerbare wijze.

Dat doen we voor elke behuizing op dezelfde manier. Om met de koelprestaties te beginnen: we hebben hiervoor in de loop van ons bestaan verschillende testopstellingen bedacht en uitgeprobeerd; ons huidige testplatform is daarvan het meest effectieve en consistente. Zoals bekend bevinden zich in elke computer warmtebronnen die ervoor zorgen dat de temperatuur in de behuizing oploopt, wat de aanwezige koeling moet tegengaan. De grootste warmtebronnen binnen een krachtige PC zijn de processor en de grafische kaart.

Om de warmteafgifte stabiel en herhaalbaar te kunnen produceren, simuleert onze testopstelling een processor op een moederbord en een videokaart, met behulp van warmteweerstanden op een itx-moederbord en videokaartprintplaat. Hiermee kunnen we nauwkeurig bepalen hoeveel vermogen er wordt omgezet in warmte. Op het geprepareerde moederbord en videokaart hebben we meerdere temperatuursensoren gemonteerd, waarmee we de temperatuur binnen de kast meten. Na de temperatuur te laten stabiliseren, meten we deze bij een belasting van 50 en 100 watt per warmteweerstand (gecombineerd dus 100 en 200 watt). Daarnaast testen we luxere kasten ook met een aparte videokaartsimulator, die tot 200 watt aan warmte kan produceren, voor een totaal dus van 300 watt. Alle scenario’s voeren we uit met de in de behuizing aanwezige ventilatoren draaiend op 12 volt en op 7 volt. Alle gemeten temperaturen worden genormaliseerd op een omgevingstemperatuur van 20 graden.

We testen behuizingen altijd met de meegeleverde koeling (ventilatoren), op de positie waar die standaard gemonteerd is.

Geluidsproductie

Daarnaast testen we de geluidsproductie in een geluidsdichte box, waarin alle geluid boven de 17 dB(A) gedetecteerd kan worden. We meten met een microfoon die op 15 centimeter afstand van het middenpaneel van de behuizing staat. Voor alle duidelijkheid: standaard omgevingsgeluid in een rustige kamer is ongeveer 30 dB(A).

In de behuizing plaatsen we dezelfde itx-configuratie als bij de warmtetests, aangevuld met een Seagate Barracuda 1TB harde schijf en Seasonic Prime Titanium 650W-voeding. We testen iedere kast zonder dat de casefans draaien, om het dempend vermogen vast te stellen, met louter een harde schijf gemonteerd. Daarnaast testen we de totale geluidsproductie van de lege behuizing met de casefans op lage draaisnelheid (7V) en hoge draaisnelheid (12V). Ten slotte monteren we een volledig (simulatie)systeem ten einde de geluidsprestaties met voeding en draaiende fans, alsmede het effect van de gewijzigde luchtdoorstroming, in kaart te brengen.

Testresultaten koeling

We doen in totaal vier metingen. De eerste set is bij een warmteproductie vanaf het moederbord van 50 watt en de ventilators op 7 volt ingesteld, de tweede bij een warmteproductie van 100 watt en de fans op 12 volt. De tweede set metingen bestaat uit een warmteproductie van zowel het moederbord als de videokaart, eerst elk 50 watt met fans op 7 volt en daarna tweemaal 100 watt met ventilators op 12 volt ingesteld.

50 watt

Bij een warmteontwikkeling van 50 watt en de ventilators ingesteld op 7 volt presteert de Vector RS net zo goed als de Define R6 als we kijken naar de kasttemperatuur. De 'processor' zelf blijft wel wat koeler, op het niveau van de Define S2 Vision RGB.

 • Temp. behuizing
 • Temp. CPU

100 watt

Ook met een twee keer zo hoge warmteontwikkeling van de processor en de fans op volle snelheid blijven de temperaturen een beetje hangen tussen wat we gewend zijn van de Define R6 en de Define S2 Vision RGB. Dat is prima, maar niet bijzonder.

 • Temp. behuizing
 • Temp. CPU

50+50 watt

Als we de 'videokaart' toevoegen aan het systeem en de fans weer terugschakelen naar 7 volt, doet de Vector RS het bijzonder goed. De kasttemperatuur blijft met 28 graden lekker laag en vooral de gpu blijft erg koel in vergelijking met de concurrentie.

 • Temp. behuizing
 • Temp. CPU
 • Temp. GPU

100+100 watt

Laten we beide componenten dubbel zoveel warmte genereren met de fans op 12 volt, dan raakt de Vector RS dat voordeel weer kwijt. De temperatuur in de kast loopt vrij hoog op en vooral de processor wordt relatief warm, terwijl de videokaart nog redelijk goed wordt gekoeld.

 • Temp. behuizing
 • Temp. CPU
 • Temp. GPU

100+200 watt

Zoals beschreven in de testprocedure, testen we sinds enige tijd ook met een extra 'zware' gpu-simulator. Met een gecombineerde warmteproductie van 300 watt en de fans draaiend op volle snelheid meten we 40 graden in de behuizing, wat vergelijkbaar is met de score van de Define S2 Vision RGB. De 'processor' blijft met 82 graden relatief koel, terwijl de 'videokaart' juist relatief warm wordt.

 • Temp. behuizing
 • Temp. CPU
 • Temp. GPU

Testresultaten geluidsproductie

We testen behuizingen allereerst altijd zonder draaiende fans, puur om te kijken hoe effectief ze geluid dempen. Bij modellen die voorzien zijn van extra voorzieningen daarvoor is die grafiek interessant genoeg om op te nemen in de review - te zien is dat er kleine maar duidelijke verschillen zijn.

De demping van de harde schijf is dankzij de anti-vibratierubbers prima - er blijft 28,8 dB(A) aan geluidsproductie over. De ventilators zijn bijzonder stil: ruim 26 dB(A) op 7 volt en nog geen 35 dB(A) op 12 volt is erg laag voor dit segment.

 • Alleen hdd
 • Casefans 7V
 • Casefans 12V

Geluidstest met componenten

Naast de geluidstest van een lege behuizing testen we ook met een set componenten geïnstalleerd, bestaande uit een itx-moederbord met processorkoeler.

BLA

 • Case fans + ITX setup 7V
 • Case fans + ITX setup 12V

Glas of open bovenpaneel?

We hebben een aantal tests nog eens opnieuw gedaan met het open in plaats van het glazen bovenpaneel gemonteerd. Afhankelijk van de exacte load lijken de temperaturen iets lager te zijn met het open bovenpaneel, maar daar staat tegenover dat de geluidsproductie een fractie toeneemt.

  Glas Open
Temperatuur 100+100W 37,9 °C 34,9 °C
Temperatuur 100+200W 41,4 °C 41,7 °C
Geluidsproductie alleen HDD 28,8 dB(A) 30,1 dB(A)
Geluidsproductie 12V 34,5 dB(A) 35,6 dB(A)

Foto's en specificaties

Hieronder zie je alle foto's, specificaties en testresultaten van de Fractal Design Vector RS.

Algemeen
 
MerkFractal Design
ProductnaamVector RS Blackout Dark TG
ProductcodeFD-C-VER1A-02
DetailsProductinfo
Specificaties
Type behuizingTower
Moederbord formaatExtended ATX
MateriaalStaal / Glas
KleurZwart
Afmeting - Breedte23.3 cm
Afmeting - Diepte55.2 cm
Afmeting - Hoogte49.8 cm
Gewicht13.98 kg
Venster
Materiaal vensterTempered glass
Geluidsdempende matten aan binnenzijde
Moederbord form factor - SSI EEB
Moederbord form factor - XL ATX
Moederbord form factor - Extended ATX
Moederbord form factor - ATX
Moederbord form factor - Micro ATX
Moederbord form factor - Mini ITX
Reverse ATX
Inbouwmogelijkheid tweede systeem
Volume (op basis van afmetingen)64.05 dm³
Inbouwmogelijkheden
5,25 inch extern0
2,5 inch / 3,5 inch intern combinatie6
2,5 inch intern exclusief2
3,5 inch intern exclusief0
2,5 inch intern totaal8
3,5 inch intern totaal6
2,5 inch maximaal8
3,5 inch maximaal6
3,5 inch extern0
2,5 inch hot swap0
3,5 inch hot swap0
Slimline optische drive ruimte
Aantal insteekkaarten9
Low profile
Standaard lengte videokaart30 cm
Maximale lengte videokaart45 cm
Maximale diepte videokaart18 cm
Maximale hoogte CPU-koeler18 cm
Standaard lengte voeding31 cm
Maximale lengte voeding31 cm
Formfactor voedingATX
Inbouwmogelijkheid tweede voeding
Casefans
80 mm fan posities0
92 mm fan posities0
120 mm fan posities9
140 mm fan posities9
180 mm fan posities0
200 mm fan posities0
230 mm fan posities0
250 mm fan posities0
Meegeleverde casefans3 fans
Totaal aantal fan posities9
Type fanaansluiting3-pins
Verlichting casefans
Stoffilter(s)
Stoffilters uitneembaar
Stoffilter(s) - Locatie(s)Voorkant, Bovenkant, Onderkant
Waterkoeling
Inbouwmogelijkheid all-in-one waterkoeling
Ruimte voor 120 mm radiator7
Ruimte voor 140 mm radiator4
Ruimte voor 240 mm radiator3
Ruimte voor 280 mm radiator3
Ruimte voor 360 mm radiator2
Ruimte voor 420 mm radiator1
Ruimte voor 480 mm radiator0
Ruimte voor 560 mm radiator0
Openingen voor custom waterkoeling
Vulpoort
Montage mogelijkheid custom waterkoeling pomp
Gebruiksvriendelijkheid
Kast zonder schroevendraaier te openen
Bovenpaneel te verwijderen
Frontpaneel zonder schroevendraaier te verwijderen
5,25 inch drives zonder schroeven in te bouwen
3,5 inch drives zonder schroeven in te bouwen
2,5 inch drives zonder schroeven in te bouwen
Drives met rails of slede te bevestigen
Rubberen/siliconen geluidsdemping voor harddisks
Insteekkaarten zonder schroevendraaier vast te zetten
Scherpe randenVrijwel geen (1)
Uitsparing in moederbordplaat voor CPU koeler montage
Volledige socket bereikbaar in uitsparing
Gaten in moederbordplaat voor kabelmanagement
Uitneembare kooi voor harddisks
Uitneembare kooi voor SSD's
Frontaansluitingen
Frontaansluitingen positieBovenpaneel
Frontaansluitingen - Audio
Frontaansluitingen - USB 2.0
Frontaansluitingen - USB 3.0
Frontaansluitingen - USB 3.0 (aantal)2
USB Type-C1
USB Type-C standaardUSB 3.1 rev 2 (USB 3.1)
Frontaansluitingen - HDMI
Overige Hardware
Cardreader
Fan-controller
Temperatuur sensor(s)
LED display
Verlichting
Type fan-controllerPWM verdeelbord
Qi-charger
NFC
RGB controller
Temperatuur 2018
Temperatuur behuizing 50 watt 7 volt25 °C
Temperatuur behuizing 50+50 watt 7 volt28 °C
Temperatuur behuizing 100 watt 12 volt27 °C
Temperatuur behuizing 100+100 watt 12 volt38 °C
Temperatuur behuizing 100+200 watt 12 volt40 °C
Temperatuur processor 50 watt 7 volt47 °C
Temperatuur processor 50+50 watt 7 volt52 °C
Temperatuur processor 100 watt 12 volt72 °C
Temperatuur processor 100+100 watt 12 volt80 °C
Temperatuur processor 100+200 watt 12 volt82 °C
Temperatuur videokaart 50+50 watt 7 volt45 °C
Temperatuur videokaart 100+100 watt 12 volt71 °C
Temperatuur videokaart 100+200 watt 12 volt56 °C
Geluidstest 2018
Geluid - Alleen HDD28.8 dB(A)
Geluid - Case fans 7V26.2 dB(A)
Geluid - Case fans 12V34.5 dB(A)
Geluid - Case fans + ITX setup 7V31.2 dB(A)
Geluid - Case fans + ITX setup 12V41.1 dB(A)

Conclusie

Met de Vector RS combineert Fractal Design in feite de voordelen van de Define R6 en de Define S2 Vision in één kast: de Vector RS is heerlijk stil, maar kan ook prima koelen. Bijzonder is het volledig modulaire ontwerp van de hdd-kooi. Heb je nu nog een hoop dataschijven maar wil je op termijn over naar ssd's, een nas of de cloud, dan is de Vector RS de kast die je moet hebben. Ook andersom geldt dat: begin je bescheiden maar ben je van plan om van je pc een heuse opslagbunker te maken, dan heb je uitbreidingsmogelijkheden te over.

Dat zijn echter wel twee niches en zelfs opgeteld zal deze specifieke feature slechts een klein deel van de markt aanspreken. Hetzelfde geldt voor het verwisselbare bovenpaneel: waarschijnlijk kies je simpelweg een van de twee opties, en laat je het alternatief voor altijd in de doos zitten. Ook qua looks, tegenwoordig toch niet onbelangrijk als je een kast uitzoekt, maakt Fractal Design geen uitgesproken keuzes: wel addressable rgb op de voor- en bovenkant, maar niet in de fans.

Wat extra betalen ten opzichte van een Define R6 vinden we geen probleem - je krijgt immers ook wat meer. De adviesprijs van 195 euro vinden we echter heel stevig: Corsair biedt voor minder geld een kast met drie rgb-fans, en Fractals eigen R6 heb je al voor 50 euro minder. Bij de introductie van de Define S2 Vision RGB vielen we ook al over de prijs - die kast is inmiddels 40 euro goedkoper geworden. Door initieel hoog in te zetten en de prijs daarna flink te laten dalen schiet de fabrikant zichzelf in de voet: voor de introductieprijs kunnen we de Vector RS lastig aanraden, maar wie weet is het over een maand of twee een prima te verantwoorden keuze voor wie geen compleet rgb-spektakel, maar toch wat meer wil dan de sobere doch functionele Define R6.

Fractal Design Vector RS Blackout Dark TG


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Fractal Design Vector RS Blackout Dark TG

Fractal Design Vector RS Blackout Dark TG

 • ATX Tower
 • Extended ATX
 • Zwart
 • Venster
 • 3 fans

174,95 €

4 winkels
Fractal Design Vector RS Blackout TG

Fractal Design Vector RS Blackout TG

 • Tower
 • Extended ATX
 • Zwart
 • Venster
 • 3 fans

174,95 €

4 winkels
0
*