Windows 10 May 2020 Update (2004) review

76 reacties
2 besproken producten
Inhoudsopgave
  1. 1. Inleiding
  2. 2. Verbeterde zoekfunctie
  3. 3. Cortana wordt je secretaresse
  4. 4. Nieuwe DirectX en DXR-features
  5. 5. Sneller bluetooth-pairen
  6. 6. Terug naar af vanuit de cloud
  7. 7. Vernieuwde netwerkinstellingen
  8. 8. Zeg dag tegen wachtwoorden
  9. 9. Overige wijzigingen
  10. 2 besproken producten
  11. 76 reacties

Inleiding

Vandaag is het zover: Microsoft start met de verspreiding van een nieuwe 'grote' update voor Windows 10: de Windows 10 May 2020 Update (of Mei 2020 Update, zo je wil). Gekenmerkt door versienummer 2004 brengt deze update wat meer vernieuwingen dan de beperkte Windows 10 November 2019 Update, die de softwaremaker uit Redmond bewust klein hield vanwege alle problemen met de update ervoor.

Als je nieuwe features en andere verfijningen in het OS wel kan waarderen, dan wordt je met de nieuwe May 2020 Update dus een stuk beter bediend dan met de vorige. Desondanks zijn de wijzigingen niet meer zo groot als in de eerste revisies na de oorspronkelijke release van Windows 10. Aan de ene kant is het OS inmiddels een stuk volwassener, anderzijds ligt de focus binnen Microsoft dit jaar op de ontwikkeling van Windows 10X.

In dit artikel zetten we alle nieuwe features van Windows 10 versie 2004 op een rij. De releaseversie draagt overigens buildnummer 19041 en stamt reeds uit december 2019 - Microsoft heeft deze build bijzonder lang getest in zijn Insider-programma, teneinde (hopelijk) een zo veel mogelijk bugvrije release uit te rollen.

Windows 10 May 2020 Update versie 2004

Direct updaten naar de Windows 10 May 2020 Update (2004)

De Windows 10 May 2020 Update wordt vanaf nu uitgerold via Windows Update, maar niet direct naar alle gebruikers. Wordt de update nog niet aangeboden via Windows Update, dan kun je die handmatig installeren via deze link.

Advertentie

2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Microsoft Windows 10 Home 64-bit NL

Microsoft Windows 10 Home 64-bit NL

  • Windows 10
  • OEM
  • Nederlands
  • 64-bit

€ 77,74

5 winkels
Microsoft Windows 10 Pro 64-bit NL

Microsoft Windows 10 Pro 64-bit NL

  • Windows 10
  • OEM
  • Nederlands
  • 64-bit

€ 99,00

6 winkels
0

Hardware Info maakt gebruik van cookies

Hardware Info plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Hardware Info relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie.

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Hardware Info contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht.

    janee

    Hardware Info genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Hardware Info gevolgd worden. Deze data wordt maximaal 2 weken bewaard. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden.

    janee