Harde schijf/SSD reviews

Alle categorieën


Lees alle 288 harde schijven/ssd's reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Seagate SkyHawk AI 10TB en de Toshiba CM5-V. Weet je na het lezen van een review nog niet welke harde schijf/ssd bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 6.399 harde schijven/ssd's en koop vervolgens een harde schijf/ssd bij één van de 26 webshops.

Hardware.Info harde schijf/ssd reviews


1 t/m 10 van 288 resultaten

Samsung 970 Evo Plus 2 TB review: de snelste grote SSD van dit moment?

19 mei 2019 - 05:59

We testten de Samsung 970 Evo Plus al in diverse capaciteiten, maar onlangs ontvingen we de 2TB-uitvoering. Is dit de beste optie als je een grote SSD zoekt?

HyperX Fury RGB review: ssd met veel bling, maar hoe is de basis?

4 april 2019 - 05:59

Een 2,5-inch SSD met RGB-verlichting, daar hebben we er nog niet veel van gezien. Biedt de HyperX Fury RGB meer dan bling alleen?

Western Digital WD Blue SN500 review: de nieuwe budget-NVMe koning

30 maart 2019 - 05:59

Na een high-end succes met de PCI-e Black ssd, richt Western Digital met de nieuwe Blue zijn pijlen op het budget m.2 segment. Wij testten de 500GB-uitvoering.

Gigabyte Aorus RGB M.2 NVMe SSD review: kleurrijke, maar serieuze strepentrekker

18 maart 2019 - 05:59

Gigabyte breidt het assortiment in rap tempo uit, van moederborden en videokaarten naar voedingen, behuizingen en ook ssd's. We testten het volledige assortiment van het merk én het nieuwe topmodel, de Aorus RGB M.2 NVMe.

Western Digital WD Black SN750 review: betere firmware als nieuw wapen?

5 maart 2019 - 05:59

De nieuwe WD Black SN750 NVMe SSD moet zich met flink verbeterde firmware onderscheiden van zijn voorganger. Zijn de ingrepen genoeg om relevant te blijven tussen de moordende concurrentie?

NVMe RAID op Intel en AMD: hoeveel sneller kan je SSD?

1 februari 2019 - 05:59

NVMe in RAID is op de desktop een van de meeste extreme vormen van opslag, maar wat heb je er in de praktijk aan? Wij zochten het uit!

Samsung 970 Evo Plus SSD review: de aanval is de beste verdediging!

22 januari 2019 - 16:32

Het afgelopen halfjaar wisten meerdere fabrikanten on par te komen met de 970 Evo. De nieuwe Samsung 970 Evo Plus moet korte metten maken met die concurrentie, onder meer dankzij de overstap naar 96-laags 3D-NAND.

43 PCI-Express SSD’s vergelijkingstest: Snel wordt mainstream!

9 januari 2019 - 05:59

Lange tijd was het voor de meesten van ons een onbereikbare luxe: een PCI-Express ssd met nvme-interface. Nu dalen de ssd-prijzen en is de meerprijs ten opzichte van sata soms nog maar klein. Tijd voor een nieuwe test!

Dit zijn de beste SSD's van dit moment - december 2018

10 december 2018 - 05:59

Hardware.Info heeft vrijwel alle SSD's op de markt getest en vertelt je op basis van de resultaten welke SSD jij moet hebben voor jouw budget en gebruiksdoel.

Crucial BX500 & P1 review: strijd om de allergoedkoopste SSD

2 december 2018 - 05:59

Crucial is traditioneel sterk in het segment van betaalbare ssd's. Sinds kort heeft het dochtermerk van Micron twee nieuwe modellen in dat segment: de BX500 met een sata-interface en de P1, de eerste nvme-ssd van de fabrikant.

1 t/m 10 van 288 resultaten

Harde schijf/SSD gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 299 resultaten

Kingston UV500 240GB 9 sterren

Review door govie op 4 januari 2019

Samsung 860 Evo 500GB 10 sterren

Review door Raptorial op 2 januari 2019

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Samsung 970 Pro 512GB 9 sterren

Review door Foritain op 30 december 2018

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Foritain over de Samsung 970 Pro "De 970 PRO is een stapje vooruit van de 960 PRO, en is met zijn 2bit MLC, stevige TBW garantie en vooral dikke prestaties een objectief ultieme SSD. Hoewel inhoudelijk top neemt het niet weg dat de flink goedkopere EVO voor de meeste s...

Samsung 970 Evo 1TB 9 sterren

Review door Foritain op 30 december 2018

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Foritain over de Samsung 970 Evo 1TB: "Met de 970 EVO maakt Samsung hun populaire NVMe drives weer een stukje sneller dan vorige generatie en krikken ze de garantie op van 3 naar 5 jaar (met bijpassende extra TBW garantie). De NVMe EVO is daarmee dus gewoon weer wat aan...

Crucial MX500 1TB 10 sterren

Review door HilleG op 20 december 2018

Crucial BX500 120GB 9 sterren

Review door Glenn de Groot op 30 november 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

1 t/m 10 van 299 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*