Headset reviews

Alle categorieën


Lees alle 64 headsets reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Kingston HyperX Cloud MIX Wired Gaming Headset en de SteelSeries Arctis Pro Wireless Headset Black. Weet je na het lezen van een review nog niet welke headset bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 11.160 headsets en koop vervolgens een headset bij één van de 25 webshops.

Hardware.Info headset reviews


1 t/m 10 van 64 resultaten

Nooit meer warme oren: HP Omen Mindframe review

5 januari 2019 - 05:59

Vrijwel elke pc-fabrikant heeft tegenwoordig eigen randapparatuur, maar HP introduceerde een wel heel bijzondere headset: de Omen Mindframe heeft ingebouwde koeling voor je oren. Klinkt dat alleen goed op papier, of ook in de praktijk?

Aaneengesloten geluid: acht draadloze in-ears getest

27 december 2018 - 05:59

Wat als je wel draadloos wilt luisteren, maar niet volledig draadloos? We testten 8 draadloze in-ear headsets.

De beste koptelefoon voor bij je PC: 8 bedrade hoofdtelefoons getest

10 november 2018 - 05:59

Gebruik je je pc niet alleen voor games, maar ook om muziek te luisteren, dan kun je het best een goede koptelefoon aanschaffen. Maar welk exemplaar klinkt het best? Wij testten acht modellen in de prijsklasse van 100 tot 150 euro.

HS50 gaat digitaal en draadloos: Corsair HS60 en HS70 review

29 september 2018 - 05:59

Over de HS50 waren we gematigd positief, dus we waren benieuwd naar de luxere Corsair HS60 en HS70 headsets.

De trillende gamingheadset: Razer Nari Ultimate preview

27 september 2018 - 17:00

Een gamingheadset met haptische feedback. Eerlijk is eerlijk, ook toen wij voor het eerst over de Razer Nari Ultimate-headset hoorden, waren we gezond kritisch; het klinkt nogal gimmicky. Toch blijkt het best een toegevoegde waarde.

Dit zijn de beste gamingheadsets die je kunt kopen - september 2018

5 september 2018 - 05:59

Hardware.Info heeft speciaal voor jou de beste gamingheadsets op een rijtje gezet, zodat je weet welk model je moet hebben. We hebben de headsets opgesplitst in verschillende categorieën, zodat de perfecte headset voor jou zo te vinden is..

Negen volledig draadloze in-ear koptelefoons getest

5 augustus 2018 - 05:59

Op steeds meer smartphones verdwijnt de aansluiting voor een headset met draad. Dan maar draadloos, en waarom dan niet meteen helemaal zonder draden? Wij testen 9 volledig draadloze sets in-ear hoofdtelefoons.

Razer ManO'War Wireless review: klassieker met een scherp randje

5 mei 2018 - 13:00

Het is niet de nieuwste, maar voor een verkenning van draadloze headsets beginnen we met een hoog aangeschreven model, de Razer Mano'war Wireless.

Sony WH-1000XM2 en WI-1000X review: reizen in rust

11 maart 2018 - 14:00

Niet alleen onderweg, ook op kantoor kan een noise-cancelling hoofdtelefoon een wereld van verschil maken. Sony heeft inmiddels een reputatie hoog te houden op dit vlak; wij waren dan ook benieuwd naar de WH-1000XM2 en de WI-1000X.

Corsair HS50 headset review: de Cloud achterna

3 maart 2018 - 14:00

Je hoeft niet heel veel verbeeldingsvermogen te hebben om te zien dat het design van de Corsair HS50 lijkt op dat van de befaamde HyperX Cloud van Kingston. Toch is hij goedkoper - kan hij de strijd ook op andere vlakken aan?

1 t/m 10 van 64 resultaten

Headset gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 256 resultaten

Beyerdynamic DT 880 Pro (250 Ohm) 10 sterren

Review door Dutchiee op 4 januari 2019

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Na de vorige review van de Beyerdynamic MMX300v2, was ik ook nieuwsgierig geworden naar de DT880 Pro. Binnen no-time had ik deze met de Beyerdynamic FOX (de fox volgt snel in een andere review) op de mat om te testen. Is dit een all-round topper zoals de MMX300v2? Ik ga...

Corsair HS60 7.1 Surround Gaming Headset White 7 sterren

Review door Foritain op 27 december 2018

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Foritain over de Corsair HS60: "De HS60 pakt de uitstekende HS50 met goede bouw, goed geluid en goede mic en voegt een losse USB dongle toe met 7.1 support. Dat voegt waarde toe, maar doet de prijs ook stevig stijgen waardoor de HS60 wel heel dicht tegen betere modellen...

Sony WF-1000X Gold 6 sterren

Review door Zer07 op 26 december 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

AKG K702 10 sterren

Review door RTBM op 23 december 2018

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Review van de AKG K702 studio reference headphone, bedoelt voor een zo eerlijk mogelijke weergave van je muziek en games. Open-back over ear headset met vervangbare mini XLR kabel. Deze headset heeft géén EQ curve en klinkt zoals de studio het gemixt heeft

Corsair Gaming Void Pro Surround Dolby 7.1 Black 8 sterren

Review door Em Ef op 15 december 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Logitech G933 Artemis Spectrum 6 sterren

Review door Dozzle op 28 november 2018

1 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Sony WH-CH700N Black 8 sterren

Review door RobbyBoy op 27 november 2018

2 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Aankoop Ik heb op 26 september deze Sony koptelefoon voor €119,- gekocht bij de mediamarkt. Ik had eerst ook al een koptelefoon van sony (met kabel) En die beviel mij echt goed maar door een ongeluk werd het niet veel beter en hij was wel aan het versleten dus ik dacht...

1 t/m 10 van 256 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*