Videokaart reviews

Alle categorieën


Lees alle 297 videokaarten reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Gigabyte GeForce GTX 1660 Gaming OC 6G en de EVGA GeForce GTX 1660 XC Ultra 6GB. Weet je na het lezen van een review nog niet welke videokaart bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 8.042 videokaarten en koop vervolgens een videokaart bij één van de 27 webshops.

Hardware.Info videokaart reviews


1 t/m 10 van 297 resultaten

MSI GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z review: als de bliksem

23 februari 2019 - 05:59

De RTX 2080 Ti is de meest high end gpu, waar fabrikanten zeer luxe modellen voor uitbrengen. De MSI GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z is zo'n videokaart, en met zijn enorme koeler, rgb en bijzondere backplate belooft dat heel wat te worden!

ASRock Radeon RX 590 Phantom Gaming X OC review: sneller, maar ook stiller?

4 februari 2019 - 05:59

De RX 590 Phantom Gaming was te laat voor onze roundup, maar ASRock heeft genoeg vernieuwd dat we hem in deze review los bespreken. Hoe houdt de nieuwe videokaart zich staande tegenover de concurrentie én zijn voorganger?

Nvidia GeForce RTX 2060 round-up: 5x custom RTX 2060 getest

28 januari 2019 - 05:59

Begin deze maand introduceerde Nvidia zijn GeForce RTX 2060, de videokaart die alle nieuwe RTX-features en bovendien een hoger prestatieniveau binnen het bereik van de gemiddelde gamer moet brengen. Welk model kun je het beste kopen?

FreeSync op Nvidia GeForce test: eindelijk goedkoop Adaptive Sync!

18 januari 2019 - 05:59

Nvidia heeft met zijn nieuwste driverupdate eindelijk ondersteuning voor FreeSync toegevoegd. Heb je een monitor met deze feature aan je GeForce videokaart hangen, dan kun je die nu eindelijk gebruiken! Hoe het werkt lees je in dit artikel.

23x Nvidia GeForce RTX 2070, RTX 2080 & RTX 2080 Ti videokaarten roundup

30 december 2018 - 05:59

Nvidia bracht met zijn RTX-videokaarten niet alleen een nieuwe stap in prestaties en ray tracing, ook hebben de nieuwe GeForces een stevige prijs. Des te belangrijker om de juiste te kiezen: Hardware.Info testte er 23!

Inno3D GeForce RTX 2080 Ti iChill Black review: ultieme Turing

23 december 2018 - 05:59

De Inno3D iChill Black is de meest high end videokaart van Inno3D. De GeForce RTX 2080 Ti is al de allersnelste, maar kan Inno3D er met zijn iChill Black nog een schepje bovenop doen met waterkoeling en een display? Lees snel verder!

Dit zijn de beste videokaarten van dit moment - december 2018

20 december 2018 - 15:00

Hardware.Info heeft speciaal voor jou de beste videokaarten op een rijtje gezet, zodat jij meteen weet welk model je moet hebben. We hebben de videokaarten opgesplitst in een paar categorieën, zodat de perfecte kaart voor jou er ook tussen zit.

AMD Radeon Adrenalin 2019 review: dit zijn de nieuwe features van AMD's vernieuwde drivers

13 december 2018 - 15:00

AMD brengt vandaag zijn hernieuwde drivers uit met talloze nieuwe en verbeterde features voor de beste game-ervaring met je videokaart. Lees snel verder om alles te weten te komen over de Radeon Software Adrenalin 2019 Edition!

AMD Radeon RX 590 videokaarten review: wie heeft Polaris het beste afgesteld?

4 december 2018 - 05:59

Onlangs bracht AMD een nieuwe videokaart op basis van een bestaande chip uit: de Radeon RX 590. De partnerfabrikanten hebben op basis van deze vernieuwde Polaris-gpu custom modellen uitgebracht. Tijd om uit te zoeken welke de beste is!

1 t/m 10 van 297 resultaten

Videokaart gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 407 resultaten

MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4GB 10 sterren

Review door Raptorial op 2 januari 2019

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Asus Radeon RX 580 Dual OC 8GB 8 sterren

Review door division op 8 december 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

MSI GeForce GTX 1050 Ti Aero ITX OC V1 4GB 7 sterren

Review door Yobopan op 16 oktober 2018

1 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Gigabyte Aorus GeForce GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11GB 10 sterren

Review door The_Chosen_One op 24 juni 2018

1 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Asus GeForce GTX 1050 Ti Phoenix 4GB 8 sterren

Review door Morphus op 17 juni 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

MSI GeForce GTX 1060 OC 3GB 10 sterren

Review door kartboy22 op 3 juni 2018

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
MSI GeForce GTX 1060 3GT OC grafische kaart Geheugen 3072 MB (GDDR5) Klokfrequentie 1544 MHz Boostfrequentie 1759 MHz Geheugensnelheid (effectief) 8 GHz Stream processoren 1152 1x DVI-D (waarvan 1x DVIs met HDCP, 1x DVI dual-link-kanalen), 1x HDMI Versie 2.0, 1x Displ...

MSI GeForce GTX 1080 Gaming X 8GB 10 sterren

Review door SortOfGrim op 25 mei 2018

Een kort en klein verslag Ik gebruik de 1080 icm een i5-4670k (zal later een i7-4790k worden) vooral voor VR (Oculus Rift). Ik zocht een stille doch krachtige kaart die zowel VR alsmede een 1080 tv kan aansturen, maar sporadisch ook moest de kaart een 1440p 144Hz scherm...

1 t/m 10 van 407 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*