Televisie reviews

Alle categorieën


Lees alle 120 televisies reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de LG OLED65B8PLA en de Sony Bravia KD-75XG9505. Weet je na het lezen van een review nog niet welke televisie bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 8.205 televisies en koop vervolgens een televisie bij één van de 27 webshops.

Hardware.Info televisie reviews


1 t/m 10 van 120 resultaten

Samsung Q900R review: Eerste kennismaking met 8K

17 maart 2019 - 05:59

Samsung kondigde vorig jaar in september haar eerste 8K televisie aan. Wij hebben de Q900R inmiddels uitgebreid kunnen testen en in dit artikel vertellen we je of dit 4000 nits-lichtkanon met zijn ruim 33 miljoen pixels een goede keuze is

Panasonic 2019 TV preview: Panasonic zet in op OLED

25 februari 2019 - 09:29

Panasonic zet dit jaar nog meer dan voorheen in op het high-end segment, wat resulteert in maar liefst vier nieuwe OLED-televisies. In het middensegment zien we daarnaast een compleet vernieuwd LCD-aanbod.

Samsung 2019 TV preview: QLED op niveau van OLED!?

21 februari 2019 - 09:00

Samsung toonde vorige week voor het eerst haar complete televisie line-up voor 2019 aan de Europese pers. Hardware.Info was erbij om de modellen aan een eerste korte, maar kritische blik te onderwerpen.

Sony 2019 TV preview: méér OLED en 8K LCD

19 februari 2019 - 05:59

Sony toonde afgelopen week haar nieuwe 2019 tv line-up aan de Nederlandse pers en wij waren er natuurlijk bij. Sony zet de lijn van de afgelopen jaren door. Tijd om alle alle nieuwe modellen met je door te nemen.

Philips TV 2019 preview: Dolby Vision voor alle modellen

5 februari 2019 - 15:00

Philips liet CES links liggen, en vertoonde eind januari de nieuwe televisies op een eigen evenement. Hardware.Info was erbij.

Vier ultra hd-televisies rond 600 euro getest

11 januari 2019 - 05:59

Wie op zoek is naar een betaalbare ultra hd televisie heeft inmiddels redelijk wat keuze. Wij testen vier modellen met een diagonaal van 49 of 50 inch en een winkelprijs van ongeveer 600 euro.

LG OLED C8 review: de beste (oled) tv van dit moment?

7 december 2018 - 05:59

LG's C-serie OLED-televisies zijn razend populair. Hoogste tijd dus om de LG OLED55C8 te vergelijken met de concurrentie én met de OLED55C7 van vorig jaar, die nu tegen zeer gunstige prijzen te koop is.

De beste tv’s van 2018: LG, Philips, Panasonic, Samsung en Sony

10 oktober 2018 - 05:59

Welke vernieuwingen zijn er in 2018 op tv-gebied en welke televisie levert de beste beeldkwaliteit? Die vragen beantwoorden we in dit artikel, met een test van de 2018 high-end televisies van LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony.

IFA TV nieuws: Samsung 8K QLED, LG 8K OLED, Philips met B&W en Sony Master Series

31 augustus 2018 - 09:11

De IFA brengt dit jaar het nodige tv nieuws, met onder andere de eerste 8K tv's van Samsung en LG, B&W geluid bij Philips TV en de Master Series van Sony. Wij vatten alles voor je samen.

Samsung Q9F 2018 QLED review: Op alle punten beter?

23 juni 2018 - 05:59

Samsung introduceerde vorig jaar 'QLED', een televisietype dat de strijd aan moest gaan met de OLED televisies van de concurrentie. Dat lukte niet helemaal, maar de 2018-generatie moet beterschap brengen. Wij zochten uit of dat gelukt is.

1 t/m 10 van 120 resultaten

Televisie gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 49 resultaten

LG OLED55C8L 6 sterren

Review door Edo Esveldt op 15 september 2018

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

LG OLED65E7V 9 sterren

Review door Hennes op 27 maart 2018

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

LG OLED65E6V 8 sterren

Review door daniel1981 op 17 februari 2018

5 van de 9 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Probleem netjes opgelost door LG

LG 47LY960H 9 sterren

Review door Hajar op 7 januari 2018

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Topreview! LG 49SJ810V 4 sterren

Review door N-Power op 11 december 2017

5 van de 5 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Deze TV heeft een mooie kleurweergave maar heeft veel last van banding en het Dirty Screen Effect bij beweging. Bij donkere beelden vallen ook de slechte zwartwaarden erg op omwille van het relatief lage contrast. De bewegingsscherpte is matig omwille van een slechte im...

LG OLED55C7V 10 sterren

Review door Chrisvv op 10 december 2017

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
De TV gekocht bij FOKA, ter vervanging van mijn Panasonic Plasma. Eigenlijk had ik nooit een goede reden om over te stappen van plasma naar LCD. Van plasma naar Oled is een ander verhaal. Al het positieve wat over de beeldkwaliteit van Oled wordt verteld, komt naar vore...

Samsung UE50HU6900 2 sterren

Review door toonbourbon op 29 september 2017

0 van de 7 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

LG 55UH850V 8 sterren

Review door Johnnnyboy15nl op 20 maart 2017

1 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Samsung UE49KS8000 8 sterren

Review door Bhramm99 op 26 oktober 2016

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

1 t/m 10 van 49 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*