Televisie reviews

Alle categorieën


Lees alle 124 televisies reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Samsung 65Q90R en de Sony Bravia KD-65AG9. Weet je na het lezen van een review nog niet welke televisie bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 8.309 televisies en koop vervolgens een televisie bij één van de 27 webshops.

Hardware.Info televisie reviews


1 t/m 10 van 124 resultaten

Samsung 950R review: 2e generatie 8K mét HDMI 2.1

21 mei 2019 - 05:59

Twee maanden geleden testten wij Samsung's eerste 8K televisie, vandaag bekijken we meteen ook al de opvolger van die tv. De nieuwe Q950R lijkt sterk op zijn voorganger, maar is op een aantal punten wezenlijk verbeterd

LG OLED B8 review: Oled voor 1099 euro

1 mei 2019 - 05:59

LG brengt oled-televisies uit in verschillende modelseries, waarvan de B-serie het goedkoopst is. Wij testen de LG B8, die te koop is vanaf 999 euro.

HDMI 2.1: 4K120, 8K60, slimme game-modes en beter geluid

7 april 2019 - 05:59

De nieuwe hdmi 2.1 standaard maakt hogere resoluties en framerates mogelijk, ondersteunt automatisch gamemode-selectie en variabele framerates. Wat heb je daar in de praktijk aan, en waar blijven die apparaten met hdmi 2.1 eigenlijk?

LG 2019 TV preview: kleine maar fijne verbeteringen

29 maart 2019 - 06:38

LG kondigde begin dit jaar aan een oprolbare oled-televisie én een 8k-oled op de markt te brengen. Inmiddels weten we ook hoe de 'normale' line-up met 4K-oled's en lcd-televisies eruit gaat zien.

Samsung Q900R review: Eerste kennismaking met 8K

17 maart 2019 - 05:59

Samsung kondigde vorig jaar in september haar eerste 8K televisie aan. Wij hebben de Q900R inmiddels uitgebreid kunnen testen en in dit artikel vertellen we je of dit 4000 nits-lichtkanon met zijn ruim 33 miljoen pixels een goede keuze is

Panasonic 2019 TV preview: Panasonic zet in op OLED

25 februari 2019 - 09:29

Panasonic zet dit jaar nog meer dan voorheen in op het high-end segment, wat resulteert in maar liefst vier nieuwe OLED-televisies. In het middensegment zien we daarnaast een compleet vernieuwd LCD-aanbod.

Samsung 2019 TV preview: QLED op niveau van OLED!?

21 februari 2019 - 09:00

Samsung toonde vorige week voor het eerst haar complete televisie line-up voor 2019 aan de Europese pers. Hardware.Info was erbij om de modellen aan een eerste korte, maar kritische blik te onderwerpen.

Sony 2019 TV preview: méér OLED en 8K LCD

19 februari 2019 - 05:59

Sony toonde afgelopen week haar nieuwe 2019 tv line-up aan de Nederlandse pers en wij waren er natuurlijk bij. Sony zet de lijn van de afgelopen jaren door. Tijd om alle alle nieuwe modellen met je door te nemen.

Philips TV 2019 preview: Dolby Vision voor alle modellen

5 februari 2019 - 15:00

Philips liet CES links liggen, en vertoonde eind januari de nieuwe televisies op een eigen evenement. Hardware.Info was erbij.

Vier ultra hd-televisies rond 600 euro getest

11 januari 2019 - 05:59

Wie op zoek is naar een betaalbare ultra hd televisie heeft inmiddels redelijk wat keuze. Wij testen vier modellen met een diagonaal van 49 of 50 inch en een winkelprijs van ongeveer 600 euro.

1 t/m 10 van 124 resultaten

Televisie gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 50 resultaten

LG OLED55C8L 6 sterren

Review door Edo Esveldt op 15 september 2018

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

LG OLED65E7V 9 sterren

Review door Hennes op 27 maart 2018

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

LG OLED65E6V 8 sterren

Review door daniel1981 op 17 februari 2018

5 van de 9 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Probleem netjes opgelost door LG

LG 47LY960H 9 sterren

Review door Hajar op 7 januari 2018

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Topreview! LG 49SJ810V 4 sterren

Review door N-Power op 11 december 2017

5 van de 5 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Deze TV heeft een mooie kleurweergave maar heeft veel last van banding en het Dirty Screen Effect bij beweging. Bij donkere beelden vallen ook de slechte zwartwaarden erg op omwille van het relatief lage contrast. De bewegingsscherpte is matig omwille van een slechte im...

LG OLED55C7V 10 sterren

Review door Chrisvv op 10 december 2017

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
De TV gekocht bij FOKA, ter vervanging van mijn Panasonic Plasma. Eigenlijk had ik nooit een goede reden om over te stappen van plasma naar LCD. Van plasma naar Oled is een ander verhaal. Al het positieve wat over de beeldkwaliteit van Oled wordt verteld, komt naar vore...

Samsung UE50HU6900 2 sterren

Review door toonbourbon op 29 september 2017

0 van de 7 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

LG 55UH850V 8 sterren

Review door Johnnnyboy15nl op 20 maart 2017

1 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

1 t/m 10 van 50 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*