Behuizing reviews

Alle categorieën


Lees alle 238 behuizingen reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Cooler Master MasterCase H500P en de Corsair Obsidian 500D Black. Weet je na het lezen van een review nog niet welke behuizing bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 5.952 behuizingen en koop vervolgens een behuizing bij één van de 25 webshops.

Hardware.Info behuizing reviews


1 t/m 10 van 238 resultaten

Dit zijn de beste behuizingen van dit moment - december 2018

19 december 2018 - 05:59

Hardware.Info heeft speciaal voor jou de beste behuizingen op een rijtje gezet, zodat jij meteen weet welk model je moet hebben. We hebben de behuizingen opgesplitst in diverse categorieën, zodat de perfecte kast voor jou er ook tussen zit.

Phanteks Enthoo Evolv X review: Evolv (r)evolutie

29 november 2018 - 05:59

De Enthoo Evolv X RGB van Phanteks lijkt op het eerste gezicht niet veel anders dan zijn voorganger, en de fabrikant zelf noemt het een evolutie. Schijn bedriegt echter!

Voorbij de R6: Fractal Design Define S2 review

6 oktober 2018 - 05:59

De Fractal Design Define S2 is een R6 zonder hardeschijfkooi, maar missen we die nog anno 2018? Als we naar de testresultaten kijken van deze nieuwste kast, zouden we zeggen: niet heel erg!

Cooler Master Cosmos C700M review: nog beter, nog duurder

2 oktober 2018 - 15:53

Vorig jaar introduceerde Cooler Master de Cosmos C700P. Vandaag ziet de Cosmos C700M het leven. Eén letter verschil, en de vraag is natuurlijk wat je daar in de praktijk van merkt.

Be quiet! Silent Base 601 review: Stil in een nieuw jasje

4 september 2018 - 14:27

Be quiet! komt met de langverwachte opvolger van de populaire en stille Silent Base 600. Is de nieuwe Silent Base 601 net zo'n hit als zijn voorganger? Wij zochten het uit.

Jonsbo VR1 behuizing review: gepantserde kubustoren met uitzicht

23 augustus 2018 - 05:59

Een budgetbehuizing is de Jonsbo VR1 niet, maar betaalbaar is het kastje met zo'n 120 euro nog wel. Wat krijg je voor dit geld?

In Win A1 review: schoonheid met nukken

31 juli 2018 - 05:59

De eerste versie zagen wel al op Computex in 2017, maar het duurde tot deze zomer voordat we de In Win A1 in ons lab mochten verwelkomen voor een test.

EVGA DG-77 behuizing review: videokaartvitrine

25 juli 2018 - 05:59

Tussen Nvidia-kaarten met flinke koelers en voedingen met hoge efficiënties door heeft EVGA nog tijd gehad om een reeks behuizingen te maken met nadruk op uiterlijk. Is de EVGA DG-77 naast bijzondere looks ook een kast waar je wat aan hebt?

NZXT H500i review: opvolger van een trendsetter

12 juli 2018 - 15:00

Aan de naam lees je het niet af, maar de NZXT H500 is de opvolger van de populaire S340 behuizing. Hoe doet hij het in vergelijking met de fameuze voorganger?

Corsair Spec Omega review: hoekige middenklasser

10 juli 2018 - 12:00

De Corsair Spec Omega werd onlangs geïntroduceerd om de Spec-lijn te repositioneren. We testten de kast al eerder, hoog tijd voor een review. Biedt de Omega meer dan een hip uiterlijk?

1 t/m 10 van 238 resultaten

Behuizing gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 646 resultaten

Fractal Design Define Mini C TG Window Black 10 sterren

Review door Mark86 op 6 januari 2019

1 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Corsair Carbide Spec-Omega Window Black/White 7 sterren

Review door Foritain op 2 januari 2019

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Foritain over de Corsair Spec Omega: "De Spec Omega gaat tegen het 'less is more' principe van vandaag in. Kanttekeningen: geen PSU shroud, zou profiteren van meer LED fans, weinig extra features, en ietwat te prijzig. Echter voor liefhebbers van wat over-the-top uitstr...

Corsair Carbide 275R Tempered Glass Black 7 sterren

Review door Foritain op 30 december 2018

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Foritain over de Corsair Carbide 275R: "Met de Carbide 275R doet Corsair ook mee in het populaire segment van compact afgemeten, strakke ATX kasten met tempered glass. Geen innovatie, maar wel netjes volgens het boekje. De 275R is iets goedkoper dan de S340 Elite en P40...

Fractal Design Define R6 Blackout Window Black 9 sterren

Review door Bockeworst op 19 december 2018

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Inleiding Mijn huidige PC is hard nodig toe aan vervanging. Daarom ben ik al een tijdje aan het kijken naar nieuwe componenten. Voor de behuizing had ik een top 3 gemaakt, namelijk de Define R5, Define R6 en de Cooler Master MasterCase H500M. De R5 heb ik al langer op h...

Cooler Master MasterCase MC500MT Window Black/Red 8 sterren

Review door Terrantal op 8 november 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Phanteks Enthoo Evolv X RGB Window Black 8 sterren

Review door Henk Smit1 op 7 november 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Fractal Design Define R6 Blackout Window Black 6 sterren

Review door Vicster op 3 november 2018

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Samenatting /Samenatting

1 t/m 10 van 646 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*