Smartphone reviews

Alle categorieën


Lees alle 245 smartphones reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de Wiko View 2 en de Samsung Galaxy A6 Black. Weet je na het lezen van een review nog niet welke smartphone bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 4.879 smartphones en koop vervolgens een smartphone bij één van de 22 webshops.

Hardware.Info smartphone reviews


1 t/m 10 van 245 resultaten

Gulden middenweg: 26 Android smartphones van 250 tot 400 euro getest

21 juli 2018 - 05:59

Als je een nieuwe smartphone gaat kopen en niet perse de goedkoopste optie zoekt, maar ook niet de astronomische bedragen die bij de bovenkant van de markt horen wil betalen, valt er genoeg te kiezen. Wij zochten uit welke je moet hebben.

Samsung Galaxy A6 review: goede camera voor een middenklasser

14 juli 2018 - 05:59

Met alle aandacht voor de high end toestellen uit de S-serie en Note-reeks zou je bijna vergeten dat Samsung ook diverse betaalbaarder toestellen produceert. Zo lanceerde het onlangs de Samsung Galaxy A6, een nieuwe mid-range smartphone.

Asus Zenfone 5Z review: OnePlus krijgt concurrentie

3 juli 2018 - 05:59

Eerder dit jaar kondigde Asus tijdens MWC haar vijfde serie Zenfone's aan. Naast de lite en gewone 5 is er het beest dat de prijs-prestatieverhoudingen in de top van de smartphonemarkt op zijn kop moet zetten: hier is de Asus Zenfone 5Z.

HTC U12+ review: herrijzenis in de maak?

1 juli 2018 - 05:59

Een van de grootheden van weleer die op de hedendaagse smartphonemarkt moeite heeft zich staande te houden is HTC. Aan de vastberadenheid van de Taiwanezen ligt het in elk geval niet. Hier is het vlaggenschip voor 2018: de HTC U12+.

Huawei P20 Lite review: wat blijft er over?

20 juni 2018 - 05:59

Toen Huawei in Parijs haar nieuwe P-serie wereldkundig maakte waren de schijnwerpers gericht op de gewone P20 en de P20 Pro. Maar er is ook nog een derde toestel: de Huawei P20 Lite is het instapmodel die de serie toegankelijk moet maken.

Nokia 6.1 review: Android One in het midden

17 juni 2018 - 05:59

Nu de wederopstanding van Nokia een feit is en HMD Global volledig inzet op Android One brengt het naast nieuwe toestellen ook diverse 2018-uitvoeringen van de eerste nieuwe generatie uit. Hier is de opvolger van de eerste 6; de Nokia 6.1.

General Mobile GM8 review: succes verzekerd met Android One?

14 juni 2018 - 05:59

Wie Android One hoort denkt waarschijnlijk aan een Finse revival, maar er zijn ook andere fabrikanten die de voordelen van een schone Android versie inzien. Zo is er General Mobile dat met de GM8 het Android One assortiment uitbreidt.

Asus ZenFone 5 review: kan het de verwachtingen waarmaken?

10 juni 2018 - 05:59

Het is al weer even geleden dat techreus Asus tijdens MWC in Barcelona de volgende generatie ZenFones aankondigde. De vijfde serie bestaat uit drie toestellen: de 5 Lite, 5Z en de ZenFone 5 die we hier zullen bespreken.

LG G7 ThinQ review: LG's visie op de moderne smartphone

7 juni 2018 - 05:59

We zijn bijna halverwege 2018 en inmiddels hebben we alweer tal van vlaggenschepen van de diverse smartphonefabrikanten voorbij zien komen. Het Zuid-Koreaanse LG kon natuurlijk niet achterblijven; hier is de LG G7 ThinQ.

Sony Xperia XA2 en XA2 Ultra review: Markante middenklassers

29 mei 2018 - 05:59

Recent besprak Hardware.Info de XZ1 en XZ1 Compact, Sony's ietwat eigenzinnige topmodellen voor 2018. Ook de middenklassers XA2 en XA2 Ultra hebben een net wat ander design. Kan Sony de felle concurrentie daarmee het hoofd bieden?

1 t/m 10 van 245 resultaten

Smartphone gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 132 resultaten

Honor 10 64GB Blue 9 sterren

Review door Doomah op 15 juni 2018

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
De Honor 10 heeft hardware van de Huawei P20 maar dan met een zacht prijsje. De blauwe versie heeft een prachtige achterkant wat mooi reflecteert in het licht. Hij heeft een scherp en helder FHD+ scherm met een 19:9 verhouding. Nadeel is wel dat het 64GB opslaggeheuge...

OnePlus 6 128GB Midnight Black 9 sterren

Review door Simon Gebraad op 29 mei 2018

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
De OnePlus 6 is een zeer goed toestel, zeker voor de prijs. Je mist wel bepaalde dingen zoals stereo speakers, maar daar krijg je de snelheid en software-ervaring van OnePlus voor terug. Als je in de markt bent voor een nieuw toestel, is de OnePlus 6 zeker aan te raden....

Sony Xperia XZ2 Compact Black 10 sterren

Review door Terrantal op 29 april 2018

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Wileyfox Swift 2 X Blue 8 sterren

Review door Alok op 22 april 2018

0 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Microsoft Lumia 950 Black 8 sterren

Review door FRtex op 3 maart 2018

0 van de 4 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Gigaset GS270 Plus Grey 7 sterren

Review door gerritB22 op 18 februari 2018

1 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Xiaomi Mi A1 64GB Black 8 sterren

Review door kiswum op 22 januari 2018

4 van de 4 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Kiswum ging aan de slag met een Xiaomi Android One smartphone en schreef een gedegen review: "Het design is niet uniek en helaas zorgt Bluetooth voor problemen met de accu. Dankzij de dubbele camera is het mogelijk om mooie portret foto's maken en is de hardware snel ge...

Huawei P8 Lite 2017 Black 9 sterren

Review door elineg op 12 januari 2018

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

LG G5 32GB Silver 6 sterren

Review door Kees B op 29 december 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

1 t/m 10 van 132 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*