Smartphone reviews

Alle categorieën


Lees alle 212 smartphones reviews. De redactie van Hardware.Info testte onlangs de HTC U11+ 128GB Ceramic Black en de HTC U11+ 128GB Translucent Black. Weet je na het lezen van een review nog niet welke smartphone bij jou past? Vergelijk dan de specificaties van alle 4.526 smartphones en koop vervolgens een smartphone bij één van de 22 webshops.

Hardware.Info smartphone reviews


1 t/m 10 van 212 resultaten

Huawei P Smart preview: een toestel om naar uit te kijken

16 januari 2018 - 12:07

Na het aanzienlijke succes van diverse toestellen uit de P Lite serie, die bestaat uit ietwat afgezwakte versies van de high end lijn, is er nu een nieuwe rijzende ster aan Huawei’s firmament verschenen: de P Smart maakt haar debuut.

HTC U11+ review: papieren tijger uit Taiwan

12 januari 2018 - 12:00

Het Taiwanese HTC heeft geen gemakkelijk jaar achter de rug en zou een opsteker dan ook goed kunnen gebruiken. Of HTC met de introductie van haar nieuwste vlaggenschip de U11+ hierin slaagt zochten wij voor je uit.

ASUS ZenFone 4 review: viermaal scheepsrecht?

25 december 2017 - 18:00

In Rome introduceerde ASUS enige tijd geleden de vierde generatie ZenFone's. De Eeuwige stad was een prachtig decor voor de launch van een modern toestel, maar hoe zit het met de prestaties? Wij bekeken het toptoestel, de ZenFone 4.

23 smartphones met 4G onder de 250 euro: review

15 december 2017 - 05:59

Sinds 1 mei van dit jaar kan een dure smartphone het verkrijgen van een hypotheek of persoonlijk krediet in de weg staan. De oplossing: ga gewoon voor een telefoon die minder dan 250 euro kost. Wij zochten uit welke je moet hebben.

Qualcomm Snapdragon 845 preview: basis voor de 2018 high-end smartphone

7 december 2017 - 04:17

Qualcomm heeft vandaag de details van de Snapdragon 845 bekend gemaakt. Deze SoC zal vermoedelijk de basis worden voor vrijwel alle high-end smartphones van volgend jaar. Wat je mag verwachten lees je in deze preview.

OnePlus 5T review: variatie of vernieuwing

30 november 2017 - 09:05

OnePlus is weliswaar geen hoofdrolspeler op de smartphonemarkt, het bedrijf heeft wel degelijk een behoorlijk succesvol assortiment. Na de recente launch van nummer vijf is het nu de beurt aan de langgerekte versie: de OnePlus 5T is hier.

Apple iPhone X review: het begin van een nieuw tijdperk

17 november 2017 - 05:59

Waar de iPhone 8 en 8 Plus de vervolmaking waren van het concept waarmee Apple de smartphonemarkt veroverde, moet de iPhone X het begin zijn van een serie die breekt met het verleden. Niet een volgend hoofdstuk, maar een nieuw boek.

Google Pixel 2 review: van besturing naar creatie

15 november 2017 - 05:59

Google heeft zich als uitgever van Android op het gebied van besturing van mobile devices meer dan bewezen. Maar kan de internetgigant ook een succesvol vervolg geven aan de eigen ontwikkelde smartphone? Wij bekeken de Google Pixel 2.

iPhone 8 en 8 Plus review: einde van een tijdperk

7 november 2017 - 05:59

Zoals we gewend zijn van Apple introduceert het bedrijf ook in 2017 een nieuwe reeks. Deze nieuwe generatie bestaat uit de iPhone 8 en 8 Plus, die de vervolmaking moeten zijn van het ontwerp waarmee Apple de smartphonemarkt ooit betrad.

HTC U11 Life en U11+ preview: de aanval is de beste verdediging

2 november 2017 - 18:00

Na de niet geheel vlekkeloze start met de Play en de Ultra en een hoopvol vervolg met de U11, kondigde HTC vandaag twee nieuwe toestellen in haar U-serie aan: de U11 Life en de U11+. Wij mochten de toestellen al even vasthouden.

1 t/m 10 van 212 resultaten

Smartphone gebruikerservaringen


1 t/m 10 van 124 resultaten

Huawei P8 Lite 2017 Black 9 sterren

Review door elineg op 12 januari 2018

0 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

LG G5 32GB Silver 6 sterren

Review door Kees B op 29 december 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Cat S41 32GB Black 7 sterren

Review door Foritain op 22 december 2017

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Hardware.info bezoeker Foritain over de Cat S41: "De Cat S41 is een werkpaard van een telefoon. Mega accu, kan tegen een paar stootjes, water, en vuil, en het (heldere) scherm functioneert ook bovengemiddeld goed op vieze of natte vingers. Voelt vlot genoeg, maar is int...

Samsung Galaxy S8 64GB Black 9 sterren

Review door aukew00 op 6 december 2017

0 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Topreview! Sony Xperia XZ1 Compact Blue 8 sterren

Review door kiswum op 3 december 2017

5 van de 5 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Als het om review van kleine smartphones gaat, moet je bij Kiswum zijn. Dit keer ging hij aan de slag met de Sony Xperia XZ1. Kiswum blijkt zeer enthousiast: "Klein, krachtig, super slowmotion en waterdicht. Daarmee kan je de Sony Xperia XZ1 compact samenvatten. In de k...

Topreview! Cat S41 32GB Black 7 sterren

Review door kiswum op 1 november 2017

5 van de 5 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Kiswum ging aan de slag met de Cat S41. Deze stevige smartphone is niet alleen geschikt voor bouwvakkers, maar voor iedereen die zijn/haar telefoon weleens laat vallen. De camera valt tegen en er is geen vingerafdrukscanner aanwezig. De software is kaal en mede daardoor...

Huawei P10 64GB Black 8 sterren

Review door Foritain op 11 oktober 2017

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
Na een klein testpanel feestje op wat inmiddels het gezamelijke kantoor van Hardware.info en Tweakers.net is ging HWI lezer Foritain met nieuwe Huawei P10 smartphone naar huis om te reviewen, en vermoedelijk bij Mw Foritain in te leveren. Benieuwd of Huawei de Samsung S...

LG G6 32GB Platinum 8 sterren

Review door Niels van der Waa op 5 september 2017

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.
een mooie praktische telefoon zonder te veel poes pas, for the people made by lg. mooie foto's en gebruiksvriendelijk. de fouten van de vorigen g's opgelost en de look ge update. simpel en toch behulpzaam. dat zijn de woorden die ik op dit moment heb voor de LG-G6

Xiaomi Redmi Note 4 32GB Gold 9 sterren

Review door royalt op 5 september 2017

Het betreft wel Xiaomi Redmi Note 4 global version (met band 20) en Qualcom. Ik bezit deze gsm nu voor 3 weken ongeveer. Momenteel ben ik erg tevreden met het gsm en zeker voor het geld dat ik betaalde (160€)! Je kan meer info vinden in uitgebreid review.

1 t/m 10 van 124 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*