Hardware.Info Gold / Silver / Bronze Awards


Tot mei 2015 gaf Hardware.Info Gold, Silver en Bronze Awards aan producten die goed uit onze tests kwamen. Deze awards hebben de volgende betekenis:

Bronze: een prima prijs/prestatieverhouding. Veel product voor (relatief) weinig geld, zonder ernstige gebreken. Misschien mis je een functie of is het minder gepolijst, maar daar betaal je dan ook relatief weinig voor.

Silver: een van de beste in het klassement, een aanrader. Met dit product is feitelijk niets mis en de prijs klopt. Een uitstekend product; als je niet verder wilt nadenken, koop je deze.

Gold: een uniek, baanbrekend, innovatief, ultiem product. Iets wat we nog nooit eerder gezien hebben en het ook nog eens uitstekend doet. Geld speelt geen rol: dit wil je hebben als je de loterij hebt gewonnen.

Download Hardware.Info Gold / Silver Bronze Awards

Met het downloaden van de Hardware.Info Gold / Silver / Bronze Awards logo's gaat u akkoord met de richtlijnen zoals onderaan deze pagina opgesteld.

Richtlijnen plaatsing Hardware.Info (Award) logo's

Wanneer u fabrikant of leverancier bent van een product dat ofwel op Hardware.Info Online ofwel in Hardware.Info Magazine een Gold, Silver of Bronze award heeft gewonnen, heeft u het recht om de daarbij behorende logo's op uw website en/of in uw reclameuitingen te gebruiken. Voordat u een van onderstaande logo's op uw website of elders plaatst, willen we u attenderen op de richtlijnen voor het gebruik en de plaatsing.

1. Gebruik van de Hardware.Info Awards logo's is alleen toegestaan voor fabrikanten en leveranciers van producten die de betreffende awards op Hardware.Info gewonnen hebben. De award logo's mogen alleen in relatie tot de producten waaraan de awards is toegekend gebruikt worden. Enig ander gebruik van de Hardware.Info Award logo's is uitdrukkelijk verboden.
2. Het logo mag op iedere achtergrond geplaatst worden, mits er voldoende contrast is tussen het logo en de achtergrond.
3. Er mogen geen grafische elementen rondom het logo worden geplaatst die af kunnen leiden. Het gaat hier bijvoorbeeld om tekst, logo's, plaatjes en afleidende achtergrondpatronen.
4. De minimale ruimte rondom het logo moet de hoogte van de H in Hardware.Info zijn.
5. Het algemene Hardware.Info logo mag alleen gebruikt worden na uitdrukkelijke toestemming van de Persgroep Online Services B.V.. Voor meer info, neem contact op met info@hardware.info.

Het Hardware.Info logo is geregistreerd bij het Benelux Merkenbureau.

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.