1. Welkom op het Hardware.Info Forum

    Hier kun je terecht met al je vragen over computerhardware en consumentenelektronica. Wil je zelf een vraag stellen of deelnemen aan discussies, dan moet je je registreren of inloggen met je Google of Facebook account. Veel plezier op het Hardware.Info Forum!

    Notificatie sluiten

AMD 64 x2 processor

Discussie in 'Archief Te Koop Gevraagd' gestart door division, 18 feb 2018.

Topicstatus:
Gesloten, verdere reacties plaatsen is niet mogelijk.
  1. division

    division Senior Member

    Sinds:
    22 okt 2017
    Berichten:
    414
    Hey allemaal. Ik heb hier nog een oude moederbord liggen met een defecte 3400+ processor.

    Ik ben op zoek naar een amd 64 x2 3800+ of een x2 4200+ socket 939
     
  2. DreDVD

    DreDVD Senior Member

    Sinds:
    25 nov 2013
    Berichten:
    501
    Heb hier een X2 4200+ socket 939 liggen (ADA4200DAA5BV) 30 euro incl. verzending in een brievenbusdoos (risico koper)
    Je kunt ook bij de buren kijken daar sta ik ook onder DreDVD meer als 200+ waarderingen.
     
  3. Forum m8

    Forum m8 Senior Member

    Sinds:
    30 jan 2006
    Berichten:
    9.805
    Opteron 175?

    Maar dan moet ik even kijken of het mobo nog intact is, volgens mij werkt het hele systeem nog, en dan verpats ik hem niet, maar zou kunnen dat dat bord ook al gefrituurd is.
     
  4. division

    division Senior Member

    Sinds:
    22 okt 2017
    Berichten:
    414
    Vind ik persoonlijk nog beetje aan de dure kant
     
  5. DreDVD

    DreDVD Senior Member

    Sinds:
    25 nov 2013
    Berichten:
    501
    Dat mag, dan blijft hij hier liggen.
     
  6. GamerHawke

    GamerHawke Senior Member

    Sinds:
    20 dec 2011
    Berichten:
    1.824
  7. GamerHawke

    GamerHawke Senior Member

    Sinds:
    20 dec 2011
    Berichten:
    1.824
  8. division

    division Senior Member

    Sinds:
    22 okt 2017
    Berichten:
    414
    Het is de MS-7168 Ver. 2.0

    Ik heb geen idee of 4400+ er ook op draait....
     
  9. Black Eagle

    Black Eagle Senior Member

    Sinds:
    6 aug 2006
    Berichten:
    531
    Ja er is support voor x2 procesoren , zorg wel voor de juiste bios update.
    https://www.scribd.com/doc/60075509/MSI-MS-7168-Manual
    Maar zou wel even checken of ze allemaal ondersteund worden vd zekerheid.
    Tis een oembord, dus kijk ook even bij je fabrikant waar de pc vandaan komt.
     
  10. division

    division Senior Member

    Sinds:
    22 okt 2017
    Berichten:
    414
    Dankje.. Ik wist wel zeker dat de x2 3800+ en de 4200+ werkt.. Maar op google word je ook niet veel wijzer van of de 4400+ werkt
     
  11. Black Eagle

    Black Eagle Senior Member

    Sinds:
    6 aug 2006
    Berichten:
    531
  12. jurrian120

    jurrian120 Senior Member

    Sinds:
    26 aug 2011
    Berichten:
    2.201
    Ik heb een Athlon 64 x2 3800+ liggen. Als je nog interesse hebt.
     
    Laatst bewerkt: 18 feb 2018
  13. Renegade89

    Renegade89 Senior Member

    Sinds:
    7 feb 2006
    Berichten:
    874
    Let je er op dat de AMD X2 zowel op Socket 939 als AM2(+) is uitgekomen ? Bij twijfel even vragen aan de verkoper.
     
  14. ABFM

    ABFM Member

    Sinds:
    24 aug 2017
    Berichten:
    17
    Ik heb nog een X2 4200+ hier thuis... AMD-X2.jpg
     
  15. division

    division Senior Member

    Sinds:
    22 okt 2017
    Berichten:
    414
    Kan slotje op. Heb reeds kunnen krijgen :) Thnx allemaal
     
Topicstatus:
Gesloten, verdere reacties plaatsen is niet mogelijk.