Schets Polar door FAT

FAT

Master of Modding
User systemen


Leuk dat er dit jaar weer een Casemod Competitie is :D !
Aangezien het een flinke kast is heb ik een hulpje ingeschakeld, Tenzin :) !

We hebben ervoor gekozen om het thema ECO voornamelijk door te voeren in het ontwerp. Het ontwerp is deels berust op het Bejing Aquatics centre en het smeltende ijs van de poolkappen. De celvormen vormen in feite toch de basis van ons ecosysteem. We hebben de cel vormen aangepast en in deze facetten komt ijsblauw plexiglas. Dit word in de vorm gesmolten, zodat deze vlakken bol lopen. Net zoals de Cellen van het Bejing Aquatics centre.De kast is groot en er is plek voor een hele uitgebreide gaming PC. Al die ruimte hebben we deze keer niet nodig. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om de kast door te zagen en een stuk er tussen uit te halen. Zo wordt hij een stuk slanker (ECOnomisch voor extra ruimte thuis ;) ).Daarna maken we de delen weer netjes aan elkaar zodat je er niets meer van ziet.Het ECO MSI moederbord is het pronkstuk in deze kast. Deze zit in het midden van de kast omgeven door de cellen.

Het bovenste deel bevat de voeding, radiator en harde schijven. Ook lopen de kabels via het bovenste deel door de kast naar de achterkant. Door de facetten kun je de hardware zien zitten.

Hieronder staan de ontwerpjes; Helaas ging het niet zo soepeltjes met tekenen dus het is een combinatie geworden van renders en eenvoudige sketch up tekeningen :).


 

Sw333t

Senior Member
User systemen
Beste FAT,

Zou je in dit subforum een nieuw topic aan willen maken met het voorvoegsel "Worklog (CIP), gevolgd door de naam van je build. Hierin zien we dan graag dat je het de laatste schets(en) die van toepassing zijn vermeldt staan.

Mocht je het leuk vinden om jezelf daarin voor te stellen voor het overige publiek en de overige deelnemers, dan wordt dat zeker op prijs gesteld.

Vergeet verder niet de regel van het wekelijks updaten van je worklog (vaker updaten is nog leuker voor de kijkers natuurlijk). Mocht het updaten in een week tijd een keer niet lukken ivm omstandigheden, geef dit dan tijdig door.

Hoe geef je het topic een ander voorvoegsel, kies voor "Plaats nieuw topic" en dan:Veel plezier met het modden en bedankt voor je inzending en inzet.
 
Bovenaan