1. Welkom op het Hardware.Info Forum

    Hier kun je terecht met al je vragen over computerhardware en consumentenelektronica. Wil je zelf een vraag stellen of deelnemen aan discussies, dan moet je je registreren of inloggen met je Google of Facebook account. Veel plezier op het Hardware.Info Forum!

    Notificatie sluiten

PS3 CPU voor computer?

Discussie in 'CPU's, moederborden en geheugen' gestart door ralphc@live.be, 11 feb 2019.

  1. ralphc@live.be

    ralphc@live.be Member

    Sinds:
    11 feb 2019
    Berichten:
    1
    Hoe gebruik ik die processor voor een computer? welk type moederbord nodig?

    Of hoe gebruik ik heel het moederbord incl processor ram (geupgraded dan wel) hdd...



    dank bij voorbaat
     
  2. division

    division Senior Member

    Sinds:
    22 okt 2017
    Berichten:
    1.703
    Dus je wilt een playstation 3 cpu in je computer gebruiken?? Gaat em niet worden. Zijn 3 heel verschillende systemen. Enigste volgensmij wat je aan een ps3 kan upgraden is de HDD..
     
  3. Manyuken

    Manyuken Senior Member

    Sinds:
    20 feb 2013
    Berichten:
    1.118
    Inderdaad gaat dat hem dus niet worden.. Het is geen standaard processor of moederbord.
    Maar de vraag is ook 'waarom'????????
     
  4. ruftman

    ruftman Senior Member

    Sinds:
    5 sep 2003
    Berichten:
    785
    En ook al zou het kunnen, kun je je afvragen hoe een Playstation 3 processor presteert met Windows 10.
     
  5. Johan501

    Johan501 Member

    Sinds:
    29 jul 2016
    Berichten:
    67
    De processor zit vast gesoldeerd op het moederbord, samen met het benodigde werkgeheugen. Het is totaal iets anders dan iets wat in een computer gaat en het is alleen bedoeld voor de PS3 console.

    Het is allemaal custom, speciaal gemaakt en ontworpen voor de PS3.