RGB cpu koeling

Frosty!

Senior Member
User systemen
Goedenavond!

Ik heb even wat sugesties en ideeën nodig voor een "redelijk" geprijsde cpu cooling die een beetje mooi past in mijn case. Ik heb op het moment de NZXT H500 (black/white) en nu zat ik te kijken naar de Coolermaster MasterLiquid ML240L (RGB) Kan iemand mij vertellen of dit een beetje goede keuze is?
Ook had ik de Cooler Master Hyper 212 (Black) in gedachten. Ik hoopte ook dat deze wel redelijk stil waren, zodat ik geen windturbine hier heb staan ;)

Het past niet helemaal in deze categorie maar hebben jullie nog wat led strips die jullie kunnen aanraden? Ik zou ze het liefst willen besturen met mijn Gigabyte moederbord (RGB fusion).

Ook weet ik niet helemaal zeker of ik wel genoeg rgb headers heb op mijn H370 Aorus Gaming 3.... op de site staat: - Addressable LED Header*2 - RGB LED Header*2 en ik heb geen idee wat dat inhoud.

Dit is mijn pc in huidige status: https://pcpartpicker.com/list/6RR6bX
Hier moet dus nog een CPU koeler bij en een eventuele ledstrip!

Alvast bedankt!
 

Frosty!

Senior Member
User systemen

xzandr

Senior Member
User systemen
Top dankje!
Nu nog even verder zoeken naar strips en de aantal headers die ik nodig ga hebben!
De zelfde tester heeft ook het moederbord getest, zo te zien voldoende RGB mogelijkheden.
https://tweakers.net/productreview/188203/gigabyte-b360-aorus-gaming-3-wifi-(rev-10).html

Aangezien ik de licht spreiding van de strip in de H200i niet mooi vond, heb ik 'm vervangen voor deze: https://tweakers.net/pricewatch/1207059/sharkoon-pacelight-rgb-led-strip-s1.html werkt perfect.
 

Frosty!

Senior Member
User systemen

LaCrimosa

Senior Member
User systemen
Blijf weg van Cooler Master. Hun fans zijn van een bedenkelijke kwaliteit en maken herrie dat het niet meer om aan te horen is. Technische ondersteuning vanuit Cooler Master is er ook naar, met name niet bestaand.

Heb de fans van mijn Cooler Master MasterLiquid ML240L vervangen met 2 Arctic Bionix F120 fans. Man, wat een luxe, duidelijk stiller en zonder snerpend krakend geluid en betere koelprestaties.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan