1. Welkom op het Hardware.Info Forum

  Hier kun je terecht met al je vragen over computerhardware en consumentenelektronica. Wil je zelf een vraag stellen of deelnemen aan discussies, dan moet je je registreren of inloggen met je Google of Facebook account. Veel plezier op het Hardware.Info Forum!

  Notificatie sluiten

Samsung 45 inch smart TV gaat niet aan

Discussie in 'Televisies en projectoren' gestart door Jelle-KNLC, 27 jan 2019.

 1. Jelle-KNLC

  Jelle-KNLC Member

  Sinds:
  9 nov 2016
  Berichten:
  46
  Ik heb van iemand een Smart TV gekregen die niet werkt, waarschijnlijk zijn de conditasoren (of hoe je dat ook spelt) kapot. Ik weet alleen niet welke en waar ik ze moet kopen, kan iemand me helpen?
  Het typenummer is: ue40es7000sxxn

  Het Samsung logo brand wel alleen hij geeft geen beeld en maakt tikkende geluiden.

  Ik heb foto’s van de powerbord erbij gezet
   

  Bijgevoegde bestanden:

 2. Gronaldo

  Gronaldo Senior Member

  Sinds:
  1 sep 2013
  Berichten:
  1.620
  Niet lullig bedoeld, maar als je niet weet hoe je het spelt, kan je er wellicht beter niet aan beginnen. Zoiets vereist toch een goede kennis van zaken en is niet zonder gevaar. Vraag een specialist, is mijn advies.
   
 3. Jelle-KNLC

  Jelle-KNLC Member

  Sinds:
  9 nov 2016
  Berichten:
  46
  Ik weet wat ik doe alleen me spelling is niet geweldig, ik maak zelf telefoons en computer en ik bouw ook computers. En ik heb al research gedaan en het is niet zo moeilijk, en dat “gevaarlijke gedeelte” van wat jij zegt is gewoon een kwestie van rubbere handschoenen en een anti-statisch elektrischbandje.
  Ik heb zelf een PSU gerepareerd op een soort gelijke manier, alleen voor een TV is dit iets anders waardoor ik om advies vraag.