Hardware.Info Magazine #5/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 13 oktober 2017


Hardware.Info Magazine #5/2017

Wanneer je deze vijfde editie van Hardware.Info Magazine in handen hebt, zie en voel je direct dat het echt een dik nummer is. Een beetje zwaarder dan je gewend bent, zelfs. Natuurlijk komt dat door de als altijd gewichtige inhoud. Zo testten we meer dan 20 courante videokaarten (en natuurlijk ook een paar van eerdere generaties) om inzichtelijk te maken wat voor prestatieniveau je mag verwachten van elk van die chips, zodat je weet welke kaart de beste prijs-prestatieverhouding heeft binnen jouw budget. Zeker nu videokaarten aan de dure kant zijn dankzij de crypto coin mining hype is dat nuttige informatie.

Nu we het daar toch over hebben, daar zijn we dus ook maar eens ingedoken. Niet alleen hoe je virtueel kunt bijverdienen met je videokaart, maar ook of het nog zin heeft om een mining rig aan te schaffen als particulier. En natuurlijk welke GPU het beste rendement heeft, want we willen wel benchmarken als het even kan.

Ben je na pagina 23 eindelijk wel even klaar met videokaarten, dan hebben we nog heel wat andere tests voor je in dit blad. Een flinke hoeveelheid gigabit powerline adapters in allerlei soorten en maten, 40-inch en grotere monitoren, geheugensticks met een usb type-c aansluiting: je vindt het allemaal in deze Hardware.Info Magazine.

Iets geheel anders is onze smartphonetest deze editie: wil je een huis kopen en zo min mogelijk zorgen over je hypotheek, dan moet je geen registraties hebben in Tiel, oftewel bij het BKR. Dat betekent wellicht ook even afzien van die peperdure high-end smartphone. Geen nood, ook modellen onder de 250 euro zijn tegenwoordig verrassend goed: degelijk, met prima beeldschermen, vingerafdrukscanners en zelfs riante hoeveelheden geheugen en opslag. Zo blijkt uit onze test van meer dan 20 exemplaren, maar er kan er natuurlijk maar een de beste zijn. Vanaf pagina 42 lees je welke dat is. Meer tests zijn er van IP-camera's en AAA-batterijen, maar onze hoofdtest dit magazine is er een van hele snelle gamingnotebooks. Mocht je een leuke eindejaarsbonus of dertiende maand in het verschiet hebben, dan is dat zeker een artikel om eens uit te pluizen, want tegenwoordig hoef je niet veel meer in te leveren qua prestaties als je gaat voor mobiel gamen (maar ze slaan  met prijzen van 2000 tot meer dan 4000 euro wel een gat in je bankrekening).

Omdat de tests af te wisselen biedt ook dit Hardware.Info Magazine weer de nodige verdieping. We hadden het al over crypto coins, maar daarnaast leggen we ook eens haarfijn uit wat nou het verschil is tussen tn-, ips- en va-monitoren - én ontkrachten we wat mythes omtrent deze verschillen. In alweer deel 3 van onze Domoticz workshopreeks leer je hoe je met je bestaande domotica setup op deze basis een superdeluxe alarmsysteem kunt maken en als afsluiter deden we onze uiterste best om echt alles uit Threadripper en Vega te halen wat erin zit - het resultaat daarvan lees je net voor de column.

Verrassing

Als je denkt dat je er dan bent, heb je het mis, want wat blijkt: het gewicht van deze editie ligt niet alleen aan onze solide artikelen, maar ook aan de bijzondere uitbreiding die je vanaf dit blad vindt, zodra je Hardware.Info Magazine omdraait! 

Zoals bekend zijn we sinds iets meer dan een jaar onderdeel van de Persgroep, net zoals onze ‘buren’ Tweakers al langer waren. Beide publicaties zijn geheel zelfstandig, met eigen redacties, een eigen benadering van het onderwerp technologie en eigen sterke punten – maar tegelijkertijd zijn we tegenwoordig ook letterlijk buren, op dezelfde verdieping van hetzelfde gebouw in Amsterdam-Noord.

Dat betekent dat we elkaar geregeld spreken in de wandelgangen, discussiëren over wat er allemaal gebeurt in de wereld van techniek én elkaar op ideeën brengen. Eén daarvan was om de grootste fans en vaste lezers van Tweakers, namelijk de abonnees van de site, kennis te laten maken met Hardware.Info Magazine. Daarna was de stap snel gezet naar een geheel eigen blad: Tweakers ('magazine' is impliciet).

Speciaal voor publicatie op papier maakte de redactie van Tweakers een aantal bijzondere en originele producties, die lezers van deze uitgave exclusief als eerste voorgeschoteld krijgen. Benieuwd? Om het resultaat van de inspanningen van onze collega’s te bekijken, hoef je Hardware.Info Magazine alleen maar om te draaien. Als koper of abonnee van ons tijdschrift krijg je Tweakers namelijk ook. Daarmee krijg je dus per direct bij je favoriete publicatie 32 prachtige pagina’s erbij, gevuld met achtergrondartikelen, interviews, columns en een erg leuke kruiswoordpuzzel, die al maanden het gesprek van de dag is op onze gedeelde verdieping.

Zoals altijd zijn we heel benieuwd naar jullie mening over het nieuwe Hardware.Info Magazine, maar daarnaast willen we ook heel graag weten wat onze vaste lezers vinden van de nieuwe uitbreiding. Laat het ons dus vooral weten in de reacties en/of op ons Magazine Op/Aanmerkingen forum!

Wil je de komende edities van Hardware.Info Magazine - met daarbij dus ook Tweakers - niet missen, dan heb je al voor € 29,50 een abonnement. De laatste editie van het jaar wordt weer extra dik, dus neem een abonnement om zeker te weten dat je qua leesvoer gebeiteld zit voor de wintermaanden!

Abonnee worden

Pagina Artikel
6

Op de site

10

GPU shoot out: alle courante videokaarten vergeleken

Videokaarten zijn dit jaar relatief duur dankzij de mining hype (meer daarover op pagina 16 en verder), wat het des te belangrijker maakt om precies te weten hoe elke 3D chip presteert en welke de beste prijs-prestatieverhouding biedt in elk prijssegment. Dankzij een berg met testresultaten van een nieuwe testprocedure kunnen we je dat heel nauwkeurig vertellen.
16

Alles over crypto coin mining

24

Stroomnetwerken test: 19 gigabit powerline adapters

Powerline is onderhand een volwassen standaard die ook een serieus alternatief vormt voor wifi, zeker wanneer je te maken hebt met dikke muren en beperkt bereik. We testten 19 snelle adapters om te bepalen welke je moet hebben.
28

Monsterlijke monitoren: 6 40-inch+ modellen op de testbank

Was je ooit helemaal het mannetje met een 19-inch beeldbuis beeldscherm, tegenwoordig is 24-inch de instapnorm. Het kan echter groter, veel groter. Hoe bevalt een meter scherm op je bureau? Om dat te bepalen testten we 6 modellen.
36

C-drives: 20 USB Type-C geheugensticks getest

Nee, we hebben het hier niet over de aanduiding van de eerste harde schijf onder Windows, maar over geheugensticks met een USB Type-C aansluiting. Essentieel voor moderne tablets, smartphones en 2-in-1 notebooks: welke is de beste?
42

23 smartphones van minder dan 250 euro getest

Topmodel smartphones worden elk jaar duurder. Tegenwoordig levert zo’n luxe apparaat op afbetaling je zelfs een BKR-registratie op. Wil je die niet, dan kan je uit de voeten met een van de 23 betaalbare toestellen die we voor deze editie testten.
50

8 netwerkcamera's doorgelicht

Of je nu een simpel apparaat wilt met een app of een exemplaar dat je van A tot Z zelf kunt configureren, tussen de 8 IP-camera's die we voor dit artikel testten zit beslist het wakend oog dat je zoekt.
56

24 AAA-batterijen test

Steeds meer apparaten hebben AAA-batterijen nodig in plaats van AA-exemplaren. Hoog tijd om ook van deze kleine krachtbronnen een flink aantal te testen. Komt de winnaar ook dit keer uit Zweden? Je leest het vanaf pagina 56.
60

Achtergrond: wat is het verschil tussen TN, IPS en VA?

We hebben het er vaak over, de verschillende typen lcd-panelen in monitoren. Maar, wat betekent het nu om te kiezen voor een tn, ips of juist va-paneel? Hoe werkt het en wat zijn de sterke en zwakke punten? Kloppen onze vooroordelen wel? We plozen het uit!
64

Supertest: 10 high-end gaming laptops

Wil je overal kunnen gamen, dan ga je geen complete pc meezeulen, maar op zoek naar een serieuze gaming laptop. Echt krachtige machines zijn verre van goedkoop, maar kunnen zich dan ook meten met desktops. Sommige zijn niet eens zo heel zwaar; wij voelden er 10 aan de tand.
76

Workshop: maak een alarmsysteem met Domoticz

Heb je eenmaal een werkend domoticasysteem met Domoticz, dan is het een relatief fluitje van een cent om daarmee ook je huis te beveiligen. Hoe je dat doet, lees je in deze workshop.
80

Achtergrond: hoe ver krijgen we Vega en Threadripper?

84

Column: Hard & waar

  Product Laagste prijs

Acer ET430Kwmiippx

43 inch, 3840x2160, 102 ppi, IPS / PLS / AHVA, 60 Hz, HDMI, DisplayPort, 4 ms, 350 cd/m², 1000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews

Acer Liquid Z6 Gold (dual sim)

Android 6, 8 GB, 5 inch, 1280x720, 8 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

Acer Liquid Z6 Plus Grey (dual sim)

Android 6, 32 GB, 5.5 inch, 1920x1080, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

Acer Liquid Z6E White (dual sim)

Android 6, 8 GB, 5 inch, 1280x720, 5 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

Acer Liquid Zest Plus White

Android 6, 16 GB, 5.5 inch, 1280x720, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

Acer Predator 17 G9-793-784F

Laptop, Qwerty US, Intel Core i7 7700HQ, 16 GB, 17.3 inch, 1920x1080, Nvidia GeForce GTX 1070, 1000 GB, 4215 gram, Windows

Specificaties Testresultaten Reviews

Acer Predator 17X GX-792-76H8

Laptop, Qwerty US, Intel Core i7 7820HK, 32 GB, 17.3 inch, 1920x1080, Nvidia GeForce GTX 1080, 1512 GB, 4360 gram, Windows

Specificaties Testresultaten Reviews

Adata UC370 64GB Gold

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 64 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

31,99 €

gem. 31,99 €
2 shops, 1x voorraad

Alcatel Pop 4S Dark Grey

Android 6, 16 GB, 5.5 inch, 1920x1080, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

112,53 €

gem. 112,53 €
1 shop, 1x voorraad

Alienware AW15-GTX1080

Laptop, Qwerty US, Intel Core i7 7820HK, 16 GB, 15.6 inch, 1920x1080, Nvidia GeForce GTX 1080, 1250 GB, 3550 gram, Windows

Specificaties Testresultaten Reviews

AMD Radeon RX 550

Polaris 12, 512 cores, 1100 MHz, 2048 MB, 128 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

AMD Radeon RX 560

Polaris 21, 1024 cores, 1175 MHz, 4096 MB, 128 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

AMD Radeon RX 570 4GB

Polaris 20, 2048 cores, 1168 MHz, 4096 MB, 256 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

AMD Radeon RX 580 8GB

Polaris 20, 2304 cores, 1257 MHz, 8192 MB, 256 bit, DirectX 12 fl 12_0, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

AMD Radeon RX Vega 56

Vega 10, 3584 cores, 1156 MHz, 8192 MB, 2048 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

AMD Radeon RX Vega 64

Vega 10, 4096 cores, 1247 MHz, 8192 MB, 2048 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

AMD Radeon RX Vega 64 Liquid Cooled

Vega 10, 4096 cores, 1406 MHz, 8192 MB, 2048 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

Asus RoG G752VS-BA422T

Laptop, Qwerty, Intel Core i7 7820HK, 16 GB, 17.3 inch, 1920x1080, Nvidia GeForce GTX 1070, 1512 GB, 4400 gram, Windows

Specificaties

Asus RoG G752VS-GC026T

Laptop, Qwerty US, Intel Core i7 6820HK, 16 GB, 17.3 inch, 1920x1080, Nvidia GeForce GTX 1070, 1512 GB, 4485 gram, Windows

Specificaties Testresultaten Reviews

Asus Zephyrus GX501VI-GZ020T

Laptop, Qwerty US, Intel Core i7 7700HQ, 16 GB, 15.6 inch, 1920x1080, Nvidia GeForce GTX 1080 Max-Q Design, 512 GB, 2120 gram, Windows

Specificaties Testresultaten Reviews

AVM Fritz!Powerline 1220E kit

Kit van twee adapters, Qualcomm QCA7500, 1200 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

78,41 €

gem. 129,68 €
7 shops, 6x voorraad

AVM FRITZ Powerline 1000E SET Edition International

Kit van twee adapters, Qualcomm QCA7500, 1200 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

84,99 €

gem. 99,49 €
5 shops, 4x voorraad

BTO-Notebooks Max-Q 15CL75

Laptop, Qwerty US, Intel Core i7 7700HQ, 16 GB, 15.6 inch, 1920x1080, Nvidia GeForce GTX 1070, 1256 GB, 2210 gram, Windows

Specificaties Testresultaten Reviews

D-Link DHP-601AV

Kit van twee adapters, 1000 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

41,49 €

gem. 47,87 €
4 shops, 3x voorraad

D-Link DHP-P601AV

Kit van twee adapters, 1000 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

51,99 €

gem. 60,84 €
8 shops, 6x voorraad

Dell P4317Q

42.5 inch, 3840x2160, 104 ppi, IPS / PLS / AHVA, 60 Hz, HDMI, DisplayPort, 6 ms, 350 cd/m², 1000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

748,99 €

gem. 772,76 €
7 shops, 5x voorraad

Devolo dLan 1200+ Starter kit

Kit van twee adapters, Qualcomm QCA7500, 1200 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

119,00 €

gem. 127,70 €
4 shops, 2x voorraad

Goodram OTG Flash Drive 32GB

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 32 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews

Honor 5c Silver

Android 6, 16 GB, 5.2 inch, 1920x1080, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

238,46 €

gem. 238,46 €
1 shop, 1x voorraad

HP Omen 17-an051nd (1VZ02EA)

Laptop, Qwerty US, Intel Core i7 7700HQ, 16 GB, 17.3 inch, 1920x1080, Nvidia GeForce GTX 1070, 1500 GB, 3750 gram, Windows

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

2.299,89 €

gem. 2.299,89 €
1 shop, geen voorraad

HTC Desire 628 Blue

Android 5, 32 GB, 5 inch, 1280x720, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

Huawei Y7 Grey

Android 7, 16 GB, 5.5 inch, 1280x720, 12 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

Iiyama ProLite B2483HS-B3

24 inch, 1920x1080, 92 ppi, TN, 75 Hz, HDMI, DisplayPort, 1 ms, 250 cd/m², 1000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

159,00 €

gem. 174,00 €
8 shops, 7x voorraad

Iiyama ProLite X4071UHSU-B1

39.5 inch, 3840x2160, 112 ppi, VA / MVA / PVA, 60 Hz, HDMI, DisplayPort, 3 ms, 350 cd/m², 5000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

499,00 €

gem. 536,90 €
7 shops, 7x voorraad

Iiyama ProLite X4071UHSU-B1 v1

39.5 inch, 3840x2160, 112 ppi, VA / MVA / PVA, 60 Hz, HDMI, DisplayPort, 3 ms, 350 cd/m², 5000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews

Iiyama ProLite XB2483HSU-B3

23.8 inch, 1920x1080, 93 ppi, VA / MVA / PVA, 75 Hz, HDMI, DisplayPort, 4 ms, 250 cd/m², 3000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

169,00 €

gem. 185,00 €
9 shops, 6x voorraad

Iiyama ProLite XUB2492HSU-B1

23.8 inch, 1920x1080, 93 ppi, IPS / PLS / AHVA, 60 Hz, HDMI, DisplayPort, 5 ms, 250 cd/m², 1000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

179,00 €

gem. 193,05 €
10 shops, 8x voorraad

Integral Fusion 128GB Silver/Red

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 128 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

42,26 €

gem. 42,35 €
4 shops, 3x voorraad

Kingston DataTraveler MicroDuo 3C 32GB

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 32 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

12,99 €

gem. 15,24 €
8 shops, 6x voorraad

Kingston DataTraveler MicroDuo 3C 64GB

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 64 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

19,30 €

gem. 22,00 €
7 shops, 6x voorraad

Kingston DataTraveler MicroDuo 3C 128GB

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 128 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

34,96 €

gem. 39,42 €
6 shops, 6x voorraad

Lenovo Legion Y910-17ISK (80V10019MH)

Laptop, Qwerty US, Intel Core i7 6820HK, 32 GB, 17.3 inch, 1920x1080, Nvidia GeForce GTX 1070, 1024 GB, 4500 gram, Windows

Specificaties Testresultaten Reviews

Lexar JumpDrive C20c 32GB Silver

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 32 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

34,99 €

gem. 34,99 €
2 shops, 1x voorraad

LG 43UD79-B

42.5 inch, 3840x2160, 104 ppi, IPS / PLS / AHVA, 60 Hz, HDMI, DisplayPort, 5 ms, 350 cd/m², 1000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

483,65 €

gem. 569,00 €
11 shops, 8x voorraad

LG K10 Blue

Android 5, 16 GB, 5.3 inch, 1280x720, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

Medion Erazer X7857-i7-1256F16

Laptop, Qwerty US, Intel Core i7 7700HQ, 16 GB, 17.3 inch, 1920x1080, Nvidia GeForce GTX 1070, 1256 GB, 3080 gram, Windows

Specificaties Testresultaten Reviews

Motorola Moto E4 Grey

Android 7, 16 GB, 5.3 inch, 1280x720, 8 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

149,00 €

gem. 149,00 €
1 shop, 1x voorraad

Motorola Moto E4 Plus Grey

Android 7, 16 GB, 5.5 inch, 1280x720, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

179,00 €

gem. 179,00 €
1 shop, 1x voorraad

Motorola Moto E G3 Black

Android 6, 8 GB, 5 inch, 1280x720, 8 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

Motorola Moto G4 Play Black

Android 6, 16 GB, 5 inch, 1280x720, 8 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

Motorola Moto G4 Plus Black

Android 6, 16 GB, 5.5 inch, 1920x1080, 16 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

246,99 €

gem. 246,99 €
2 shops, 1x voorraad

Motorola Moto G5 Grey

Android 7, 16 GB, 5 inch, 1920x1080, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

199,00 €

gem. 199,00 €
1 shop, 1x voorraad

MSI GT73VR 7RE-400NL

Laptop, Qwerty US, Intel Core i7 7820HK, 32 GB, 17.3 inch, 3840x2160, Nvidia GeForce GTX 1070 SLI, 1512 GB, 4200 gram, Windows

Specificaties Testresultaten Reviews

Netgear PL1200 kit

Kit van twee adapters, Qualcomm QCA7500, 1200 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews

Nvidia GeForce GT 1030

GP108, 384 cores, 1227 MHz, 2048 MB, 64 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

Nvidia GeForce GTX 1050 2GB

GP107, 640 cores, 1354 MHz, 2048 MB, 128 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

Nvidia GeForce GTX 1050 Ti

GP107, 768 cores, 1290 MHz, 4096 MB, 128 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

Nvidia GeForce GTX 1060 3GB

GP106, 1152 cores, 1506 MHz, 3072 MB, 192 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

Nvidia GeForce GTX 1060 6GB

GP106, 1280 cores, 1506 MHz, 6144 MB, 192 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

Nvidia GeForce GTX 1070

GP104, 1920 cores, 1506 MHz, 8192 MB, 256 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

Nvidia GeForce GTX 1080

GP104, 2560 cores, 1607 MHz, 8192 MB, 256 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

Nvidia GeForce GTX 1080 Ti

GP102, 3584 cores, 1481 MHz, 11264 MB, 352 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

Specificaties Testresultaten Reviews

Patriot Stellar-C 64GB

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 64 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews

Philips BDM4037UW

40 inch, 3840x2160, 110 ppi, VA / MVA / PVA, Gebogen scherm, 60 Hz, HDMI, DisplayPort, 4 ms, 300 cd/m², 4000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

499,00 €

gem. 638,99 €
6 shops, 5x voorraad

Philips BDM4350UC

43 inch, 3840x2160, 102 ppi, IPS / PLS / AHVA, 60 Hz, HDMI, DisplayPort, 5 ms, 300 cd/m², 1200 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

464,00 €

gem. 498,90 €
8 shops, 7x voorraad

PhotoFast ITYPEC64GB White

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 64 GB, Apple Lightning, Micro-USB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews

Samsung Galaxy A3 2017 Black

Android 6, 16 GB, 4.7 inch, 1280x720, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

309,00 €

gem. 309,00 €
1 shop, 1x voorraad

Samsung Galaxy J5 2016 Gold

Android 6, 16 GB, 5.2 inch, 1280x720, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

Sandisk Ultra 64GB

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 64 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

21,49 €

gem. 27,21 €
11 shops, 8x voorraad

Sandisk Ultra Dual Drive 64GB

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 64 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

19,71 €

gem. 29,99 €
12 shops, 7x voorraad

Sandisk Ultra Dual Drive 128GB

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 128 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

31,85 €

gem. 47,45 €
11 shops, 7x voorraad

Sandisk Ultra Dual Type-C 32GB

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 32 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews

Silicon Power Mobile C31 64GB

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 64 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews

Silicon Power Mobile C80 64GB

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 64 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

33,22 €

gem. 35,70 €
3 shops, 2x voorraad

Sony MicroVault OTG-CA1 32GB Silver

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 32 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

25,39 €

gem. 33,03 €
7 shops, 5x voorraad

Sony Xperia E5 Black

Android 6, 16 GB, 5 inch, 1280x720, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

Team M161 64GB

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 64 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews

Toshiba TransMemory EX-U382 32GB White

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 32 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

22,99 €

gem. 22,99 €
2 shops, geen voorraad

TP-Link TL-PA7010 kit

Kit van twee adapters, Broadcom BCM60350, 1000 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

45,00 €

gem. 49,79 €
12 shops, 9x voorraad

TP-Link TL-PA7010P kit

Kit van twee adapters, Broadcom BCM60350, 1000 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

56,90 €

gem. 60,81 €
14 shops, 8x voorraad

TP-Link TL-PA7020 kit V2.0

Kit van twee adapters, Broadcom BCM60355, 1000 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

52,00 €

gem. 52,00 €
2 shops, 2x voorraad

TP-Link TL-PA7020P V2 kit

Kit van twee adapters, Broadcom BCM60355, 1000 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

74,49 €

gem. 82,35 €
6 shops, 3x voorraad

TP-Link TL-PA8010 kit

Kit van twee adapters, Qualcomm QCA7500, 1200 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

74,50 €

gem. 84,90 €
9 shops, 8x voorraad

TP-Link TL-PA8010P kit

Kit van twee adapters, Qualcomm QCA7500, 1200 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

81,60 €

gem. 90,30 €
7 shops, 6x voorraad

TP-Link TL-PA8030P kit

Kit van twee adapters, Qualcomm QCA7500, 1200 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

99,01 €

gem. 116,34 €
7 shops, 4x voorraad

Transcend JetFlash 850 64GB Silver

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 64 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

24,99 €

gem. 27,31 €
5 shops, 2x voorraad

Transcend JetFlash 890 64GB Silver

USB 3.0 (3.1 Gen 1), 64 GB, USB Type-C

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

21,49 €

gem. 26,73 €
6 shops, 2x voorraad

Wiko U Feel Lite Blue

Android 6, 16 GB, 5 inch, 1280x720, 8 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

109,08 €

gem. 109,08 €
1 shop, 1x voorraad

Wiko U Feel Prime Silver

Android 6, 32 GB, 5 inch, 1920x1080, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

Wileyfox Spark+ Black

Android 7, 16 GB, 5 inch, 1280x720, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

Wileyfox Swift 2 Plus Blue

Android 7, 32 GB, 5 inch, 1280x720, 16 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

151,99 €

gem. 151,99 €
1 shop, 1x voorraad

Wileyfox Swift 2 X Blue

Android 7, 32 GB, 5.2 inch, 1920x1080, 16 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

151,30 €

gem. 151,30 €
1 shop, 1x voorraad

ZyXEL PLA5206V2 kit

Kit van twee adapters, Broadcom BCM60355, 1000 Mbit/s, -

Specificaties Testresultaten Reviews

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*