MSI toont SketchBook notebook met tekentablet

6 reacties

Tijdens een pre-Computex sessie in Amsterdam heeft MSI een nieuwe notebook getoond die zich op dit moment nog in de conceptfase bevindt. De SketchBook, zoals het apparaat gedoopt is, combineert de functionaliteit van een traditionele notebook met die van een tekentablet. Hiertoe kan de voorzijde van de notebook rondgedraaid worden, waarbij de ene zijde een toetsenbord herbergt, terwijl de andere kant uitgerust is met een volwaardige tekentablet.

Met de SketchBook geeft MSI dan ook een nieuwe draai aan de term 'convertible notebook'. Wat betreft specificaties wilde men vooralsnog niets prijsgeven. Wat er precies aan hardware onder de motorkap aanwezig is blijft daardoor nog even in het duister gehuld. De achterzijde van de notebook toont in ieder geval een netwerkconnector en één USB-poort, terwijl aan de rechterkant twee audioconnector terug te vinden zijn.

Omdat het voorste deel van de notebook draaibaar is, is de standaard touchpad gesitueerd rechtsboven het toetsenbord. Wat er daarmee overblijft van een ergonomische werkwijze is maar de vraag, maar aan de andere kant hebben we hier van doen met een conceptueel product. Tot slot is een geïntegreerde webcam te spotten en is de achterkant van het scherm voorzien van een carbon look.

Het moge duidelijk zijn dat er momenteel nog geen informatie bekend is of de SketchBook daadwerkelijk uitgebracht zal worden en zo ja, wanneer en met wat voor prijskaartje.

Afbeeldingen afkomstig van Engadget

Bron: Engadget

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*