Enermax stelt plat Aurora Lite toetsenbord voor

Door , bron: Enermax


Enermax' huidige Aurora reeks van toetsenborden wordt aangevuld met een vierde model, de Aurora Lite. Deze uitgeklede variant van de Aurora Premium volgt grotendeels het ontwerp van de duurdere uitvoering, maar moet het stellen zonder enkele van de features die de grote broer prijziger maken.

Kenmerkend voor de Aurora toetsenborden is de platte vormgeving met scissor-toetsen en de aluminium afwerking; deze blijven beide grotendeels intact. Door hier en daar ook wat plastic te verwerken in het constructie, is het gewicht gereduceerd tot 950 gram, waar de Premium een forse 1,3 kg weegt. Een ander groot verschil is het achterwege laten van de geïntegreerde USB-audiochip.

Wat resteert is een 460 x 160 x 9,2 mm metende toetsenbord, met drie keyzones, die aangesloten wordt via USB2.0. Een 2-poorts USB-hub is ingebouwd, zodat je eenvoudig bijvoorbeeld een USB-stick kunt aansluiten. Rubberen voetjes voorkomen dat het geheel wegglijdt tijdens gebruik. De Aurora Lite is goed voor meer dan 10 miljoen toetsaanslagen en wordt geleverd inclusief stoffen afdekkleedje.

Enermax's Aurora Lite moet deze week nog in het zwart verkrijgbaar worden met een adviesprijs van €59,90. Begin volgend jaar verschijnen ook een zilveren en draadloze uitvoering.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*