Corsair Hydro H100 kampt met defecte controller [Update]

Door , bron: Corsair


Corsair heeft al geruime tijd kant-en-klare waterkoelingsets op de markt, eerder voelden we de H50 en H60 aan de tand. Blijkbaar was Corsair tevreden met de verkoopresultaten want op de Computex liet de fabrikant weten met de Hydro H80 en H100 op de markt te komen. Deze processorkoelers zijn inmiddels al een tijdje op de markt en zowel Intel als AMD zouden hun high-end processors gaan leveren met een dergelijke of soortgelijke waterkoeler.

Corsair heeft echter bericht dat er een probleem is met de H100. Er is gebleken dat de schakelaar die de rotatiesnelheid van de ventilator regelt niet werkt. Bij het kiezen van een ander profiel zou de draaisnelheid van de ventilator ongewijzigd blijven en op het standaard toerental draaien.

Corsair heeft laten weten dat het enkel een specifieke batch betreft die met dit probleem kampt, het nummer van deze batch is 11359403. Volgens de fabrikant zouden slechts een beperkt aantal exemplaren bij consumenten terecht zijn gekomen. Op het Corsair Support Forum is te lezen hoe te handelen indien men een ondeugdelijke Hydro H100 heeft ontvangen.

Corsair heeft Hardware.Info laten weten dat deze batch niet officieel op de Nederlandse markt verkocht is, de producten met de defecte controller zijn namelijk alleen voor de Noord Amerikaanse markt bestemd. Maar gezien de klachten die je hieronder tussen de reacties terugziet lijkt het er op dat toch een aantal een oversteek over de oceaan hebben gemaakt. 

Corsair Hydro H100 met batch #11359403 functioneert niet naar behoren

Afbeelding afkomstig van Hardware Canucks


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*