SilverStone zet teaser vierde Raven behuizing online

12 reacties

Als voorproefje op de Computex beurs die volgende week van start gaat, heeft SilverStone alvast een drietal afbeeldingen online gezet van de nieuwe Raven behuizing die tijdens het evenement in Taipei onthuld zal worden. Het spreekt voor zich dat de fabrikant hiermee doelt op de vierde generatie van de computerkast, wat de bestandsnaam van het fotomateriaal ook prijsgeeft.

De huidige Raven 3 werd precies twee jaar geleden, eveneens tijdens Computex, officieel voorgesteld, net als de twee voorgaande edities. Kenmerkend voor deze serie is dat het moederbord negentig graden gekanteld in de behuizing gemonteerd wordt, waardoor insteekkaarten verticaal komen te staan en alle connectors op het moederbord aan de bovenzijde terug te vinden zijn. Verwacht wordt dat SilverStone dit concept ook bij de nieuwste uitvoering weer zal eerbiedigen.

Behalve de drie afbeeldingen geeft SilverStone vooralsnog geen concrete details over de vierde Raven kast. Deze foto's suggereren in ieder geval dat de behuizing voorzien is van een profiel bestaande uit lijnen die op het uiteinde samenkomen in wat waarschijnlijk een vleugel en/of veren moet voorstellen. Ook is daar een onderdeel van een honingraatstructuur te zien, als deel van de lucht in- of uitvoer. Op het derde kiekje is een uitvergroting van de aan-/uitschakelaar en resetknop te zien.

Bron: SilverStone


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
SilverStone Raven RV03B-W

SilverStone Raven RV03B-W

  • Tower
  • Extended ATX
  • Zwart
  • Venster
  • 3 fans
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*