Roccat kondigt Kone XTD muis met 8200 dpi sensor aan

11 reacties

Roccat kondigde onlangs de opvolger van zijn Kone[+] gamingmuis aan, de Kone XTD. De volledige naam van het aanwijsapparaat luidt met een mond vol 'Kone XTD Max Customization Gaming Mouse' en zal tijdens de Computex beurs in het wild te zien zijn. Geïnteresseerden zullen echter nog even geduld moeten hebben tot september, wanneer de internationale verkrijgbaarheid op gang zal komen.

Zoals met elke opvolger borduurt de Kone XTD voort op het succes van de Kone[+], wat dan ook meteen in de vormgeving van het apparaat te zien is: deze is nauwelijks tot niet gewijzigd. De voornaamste veranderingen vinden we echter terug onder de motorkap. Een blik op de specificaties leert ons dat de toch al niet trage 6000 dpi sensor vervangen is door een Pro Aim R3 lasersensor met een gevoeligheid van 8200 dpi. Ook de geïntegreerde 72 MHz Turbo Core processor is bijgewerkt naar een tweede generatie.

Een andere vernieuwing is het scrollwiel, dat de fabrikant omschrijft als "mega-tough" en "ultra-precise" voor in-game handelingen. De muis zal uiteraard met gewichtjes naar eigen smaak uitgebalanceerd kunnen worden en ondersteunt weer technologieën als Easy-Shift[+], om knoppen een dubbele functie te geven, en Talk, waarmee de Kone XTD met andere Roccat producten kan communiceren.

Meer details zullen naar verwachting vrijgegeven worden tijdens Computex, evenals een indicatie van de mogelijke verkoopprijs.

Bron: PCGH


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Roccat Kone[+]

Roccat Kone[+]

  • Laser
  • 6000 dpi
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*