Edifier presenteert 2.1 speakerset met Bluetooth

0 reacties

Edifier brengt deze week het Prisma Bluetooth audiosysteem op de markt. Het gaat hier om een speakerset die bestaat uit twee satellietspeakers en een subwoofer die voorzien zijn van een bijzonder ontwerp. Het audiosysteem is uitgerust met Bluetooth waardoor het mogelijk wordt om muziek vanaf een mobiel apparaat via de speakers af te spelen.

Het apparaat is ook uitgerust met twee analoge audio-ingangen, die zich op de subwoofer en op de bedrade afstandsbediening bevinden. We vinden op deze afstandsbediening ook een aansluiting voor een hoofdtelefoon en een draaiknop om het volume van het systeem te veranderen. Op de subwoofer is ook een regelaar geplaatst, waarmee het geluid van de subwoofer naar eigen wens kan worden aangepast. In beide satellietspeakers is een 70 millimeter midrange driver en een 19 millimeter tweeter te vinden. De subwoofer is naar beneden gericht en 131 millimeter groot. Alle speakers zijn magnetisch afgeschermd en het RMS-vermogen van het gehele systeem bedraagt 48 watt.

De Prisma E3350BT is verkrijgbaar in het wit, zilver en zwart en is al in de prijsvergelijker opgedoken met een prijs van gemiddeld 129 euro.

Bron: Edifier


Besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Edifier Prisma BT

Edifier Prisma BT

  • Subwoofer
  • 2 kanalen
Niet verkrijgbaar
Edifier Prisma BT E3350BT Black

Edifier Prisma BT E3350BT Black

  • Subwoofer
  • 2 kanalen
Niet verkrijgbaar
Edifier Prisma BT E3350BT White

Edifier Prisma BT E3350BT White

  • Subwoofer
  • 2 kanalen
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*