Samsung Galaxy Note 7.0 duikt opnieuw op in benchmarks

Door , bron: TechRadar, GLbenchmark


Naar verwachting gaat de Samsung GT-N5100 uiteindelijk als Galaxy Note 7.0 op de markt komen. Er is vooralsnog vrij weinig bekend over het toestel, maar in GLBenchmark is hij opnieuw opgedoken. Uit de informatie is af te leiden dat de test op Android 4.1.2 uitgevoerd is (op een scherm met 1280x800 pixels) en dat de kloksnelheid van de processor varieert tussen de 200 en 1600 MHz.

Bovendien is te zien dat de videochip in deze 7-inch reïncarnatie van de Note overeenkomstige prestaties neerzet als die van de Note II: beide apparaten halen bij GLBenchmark 2.5 Egypt HD Offscreen (1080p) gemiddeld ongeveer 17 beelden per seconde. Het lijkt er dus op dat de Note 7.0 voorzien is van dezelfde quad-core Exynos 4412 system-on-chip die we eerder al aantroffen in de Note II en Galaxy S III, al zijn de klokfrequenties bij laatstgenoemde wel wat lager.

Samsung heeft zelf nog niets over de Galaxy Note 7.0 laten doorschemeren, maar misschien komt daar begin volgend jaar, tijdens de CES-beurs of het Mobile World Congress, verandering in.


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken vier producten

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*