Logitech Ultrathin Keyboard Cover nu ook voor iPad Mini

1 reactie

Vorig jaar april introduceerde Logitech de Ultrathin Keyboard Cover voor de iPad. Een aluminium cover die door een magnetisch systeem aan het tablet bevestigd wordt. Het apparaat fungeert als draadloos toetsenbord (via Bluetooth) en als cover om de iPad tegen krassen en andere beschadigingen te beschermen.

Met de komst van de iPad Mini brengt Logitech een nieuwe variant op de markt, in dit geval onder de naam Ultrathin Keyboard mini. Ook deze is volledig op maat gemaakt, in dit geval dus voor de kleinere iPad. Net als bij de grote variant wordt hij middels magneten aan het apparaat bevestigd en doet hij tevens dienst als standaard, bijvoorbeeld tijdens het kijken van een film. Naast het traditionele toetsenbord,dat eveneens middels Bluetooth verbinding maakt, zijn er mini-sneltoetsen voor veelgebruikte opdrachten aanwezig. Denk hierbij aan mediatoetsen en toetsen voor kopiëren en plakken. Wanneer hij wordt dichtgeklapt beschermt hij de iPad Mini en zorgt hij er tevens voor dat het apparaat in stand-by modus gaat. Klap je hem vervolgens weer open is hij direct weer klaar voor gebruik.

De Ultrathin Keyboard mini is vanaf half maart in Nederland verkrijgbaar in het zwart en in het wit. De adviesprijs bedraagt €79,99 en Logitech geeft drie jaar garantie op het product.

Bron: Logitech

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*