Teufel komt met Concept G 850 THX

19 reacties

Teufel Audio presenteert met de Concept G 850 THX een nieuw 5.1 surround systeem voor PC’s. De set moet de THX gecertificeerde geluidskwaliteit voor bioscopen naar je desktop brengen, zo claimt het bedrijf.

Vijf identieke luidsprekerzuilen moeten bij de Concept G 850 zorgen voor een gelijkmatig verdeelde surround sound. De tweeters in de gesloten 2-kanaals satellieten moeten daarbij zorgen voor een gedetailleerde weergave “sissen” voorkomen; iets wat bij PC speakers vaak voorkomt volgens Teufel. Bovendien zijn de tweeters van een speciale Waveguide voorzien, die een bredere afstraling boven de 2.500 Hertz moet produceren.

De 19 mm tweeter en de 100 mm mid range chassis van de satellieten moeten een frequentiebereik van 125 tot 22.000 Hz afdekken en een volume op THX referentielevel van 105 dB produceren. Onder de 135 Hz neemt de subwoofer het over, die het systeem een totaal vermogen van 360 Watt ter beschikking stelt. De twee aluminium woofers van de subwoofer hebben een doorsnede van 165 mm, en moeten de basweergave van het systeem uitbreiden tot een grensfrequentie van 35 Hz. Een schakelaar past de basweergave van de satellieten aan de opstelling aan.

De Teufel Concept G 850 THX is voor € 599,99 verkrijgbaar, zoals gewoonlijk bij dit merk alleen direct via de website van het merk zelf.

Bron: Teufel


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Silver Award Teufel Concept G 850 THX

Teufel Concept G 850 THX

  • Subwoofer
  • 6 kanalen
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*