Sitecom maakt gigabit ethernet via USB haalbaar

13 reacties

Mocht je een tijd geleden een ethernet-adapter willen kopen dan was je beperkt tot 100 megabit per seconde. Aangezien de maximale doorvoersnelheid van USB 2.0 480 megabit per seconde (en effectief slechts 384 Mbit/s) bedraagt, zit gigabit ethernet er niet in. Met de komst van USB 3.0 kunnen de grenzen verlegd worden en kan gigabit ethernet via USB gerealiseerd worden. Sitecom introduceert een nieuwe ethernet-adapter genaamd LN-032.

De adapter beschikt over een USB 3.0-interface en kan een maximale doorvoersnelheid behalen van 1000 megabit per seconde. Vanwege de USB-interface kan het product bijvoorbeeld gebruikt worden in combinatie met tablets, waarop meestal geen ethernet-adapter aanwezig is. Het accessoire is backward compatibel met USB 2.0 maar kan dan ‘slechts’ 10/100 megabit per seconde behalen. De netwerkadapter is compatibel met alle Windows besturingssystemen en Mac OS X. De twee LED-indicatoren geven de status van de verbinding aan.

De Sitecom LN-032 USB 3.0 Gigabit Network Adapter is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 39,99 euro en wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van tien jaar.

Sitecom maakt gigabit ethernet via USB haalbaar

Sitecom maakt gigabit ethernet via USB haalbaar

Bron: Sitecom


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Sitecom LN-032

Sitecom LN-032

  • Bekabeld
  • USB 3.0
  • Losse module
  • 1000 Mbit/s
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*