Maximaal 10 harde schijven in Orico’s nieuwe externe HDD behuizing

32 reacties

Orico is bekend van haar, soms extreme, opslagmedia en computer accessoires. Het Chinese bedrijf komt met drie externe harde schijf-behuizingen waarvan het topmodel maximaal 10 stuks kan bevatten.

De kleinste van de drie, de 5988SUSJ3, kan ‘slechts’ vijf harde schijven vestigen. Mocht dit niet voldoende zijn, is er ook een versie voor maximaal acht schijven; de 8988USJ3. Het topmodel gaat door het leven als 1088USJ3. In deze behuizing is plaats voor maximaal 10 HDD’s. Vanwege het grote aantal schijven, moet er een ATX-voeding worden geplaatst. Aan de achterkant van het kleinste model bevindt zich één ventilator, één USB 3.0-aansluiting en één eSATA-aansluiting. Bij de overige twee modellen bevinden zich twee ventilatoren en één USB 3.0-aansluiting aan de achterzijde. Helaas ondersteunen de behuizingen geen RAID. Hierdoor kunnen de schijven alleen apart benaderd worden. De behuizing is opgetrokken uit SECC-staal en heeft een zwarte kleur.

Over de beschikbaarheid van het drietal is nog niks bekend. De 5988SUSJ3, 8988USJ3 en 1088USJ3 zullen omgerekend ongeveer respectievelijk $227, $325 en $390 gaan kosten.

Maximaal 10 harde schijven in Orico’s nieuwe externe HDD behuizing

Maximaal 10 harde schijven in Orico’s nieuwe externe HDD behuizing

Bron: Tom's Hardware

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*