Prijs Surface RT met 150 euro verlaagd

Door , bron: Paradigit, Norrod


Microsoft gaat in de aanval. Dat is duidelijk. Een van de voorbeelden is dat vorige week al geruchten gingen dat de prijs van de Surface RT-tablet behoorlijk omlaag zouden gaan. Een prijsverlaging van 150 dollar om precies te zijn. Met dat soort geruchten is het altijd de vraag of die ook in Nederland werkelijkheid worden, maar dat lijkt inmiddels het geval te zijn.


Microsoft Surface RT 32GB

Want Paradigit en Norrod hebben de prijzen al verlaagd, zoals we in onze prijsvergelijker kunnen zien. Deze winkels behoren overigens tot hetzelfde concern dus dat beide de producten voor deze prijs aanbieden is niet vreemd. Het instapmodel kost niet langer 486 euro, maar gaat in het digitale of fysieke winkelmandje voor slechts 336 euro. Ook voor de luxere varianten zijn vergelijkbare verlagingen doorgevoerd. Vermoedelijk volgen andere winkels spoedig ook met een prijsdaling.

De Surface RT is een tablet van Microsoft. Het is de eerste tablet van het bekende softwarebedrijf zelf. De tablet is gebaseerd op Windows RT, een variant van Windows speciaal bedoeld voor producten die gebruikmaken van een ARM-processor, dat maakt dat gewone desktopsoftware niet werkt op deze tablet. Lees onze uitgebreide review van de Surface RT of bekijk onze tv-uitzending.. De Surface Pro van Microsoft heeft deze beperkingen niet en heeft een Intel Core i5-processor aan boord en wordt geleverd met Windows 8 Pro. De prijs van dat model is nog niet verlaagd.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*