Zowie Celeritas nu ook in het wit met Cherry MX Red switches

Door , bron: Zowie


Eind 2011 hadden we acht verschillende mechanische toetsenborden in ons testlab. Deze werden uitgebreid getest en vergeleken waarna ze werden besproken in een review. Één van de toetsenborden uit deze test was de Celeritas van het Duitse gamersmerk Zowie.

Nu brengt de fabrikant de Celeritas ook in het wit uit. In tegenstelling tot de originele Celeritas, die over Cherry MX Brown switches beschikt, wordt de witte variant met Cherry MX Red uitgerust. Beide switchtypen hebben een lichte aanslag, bij MX Brown is echter tactile feedback aanwezig terwijl MX Red een lineaire switch betreft.

Qua specificaties komen de toetsenborden overeen. Zo gaat het om een relatief basaal toetsenbord die zowel via USB als PS/2 kan worden aangesloten. Laatstgenoemde geniet de voorkeur omdat je in dat geval gegarandeerd bent van volledige anti-ghosting. Multimediatoetsen zijn beschikbaar middels toetsencombinaties.

De witte Zowie Celeritas komt in gelimiteerde oplage beschikbaar tegen een adviesprijs van €129,-. Het toetsenbord wordt geleverd met twee setjes keycaps; zwart (nylon) en wit (ABS).


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken twee producten

  Product Laagste prijs

Zowie Celeritas UK

Toetsenbord, Qwerty, Mechanisch toetsenbord

Specificaties

Zowie Celeritas US

Toetsenbord, Qwerty, Mechanisch toetsenbord

Specificaties

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*