Kingston komt met Na'Vi SSD's en geheugenkits

Door , bron: TechPowerUp


Met de groei van e-Sports, oftewel het competitief spelen van videogames, koppelen steeds meer fabrikanten hun naam aan bepaalde gamingteams. Zo gebeurt het ook dat deze fabrikanten bepaalde producten uitbrengen waar die samenwerking uit blijkt. Kingston sponsort het team Natus Vincere, beter bekend als Na'Vi. Dit Oekraïense team behaalde in het verleden grote successen met Counter Strike, tegenwoordig zijn ze vooral bekend van hun Dota 2 team. Kingston brengt nu Na'Vi edities van bestaande SSD's en geheugenkits uit.

In het geval van de SSD's gaat het om de HyperX 3K SSD. Kingston brengt een Na'Vi Edition uit van zowel de 120 als 240 GB variant. Deze SSD's zijn gebaseerd op de SandForce SF-2281 controller en maken verbinding middels SATA 6 Gb/s. De fabrikant claimt lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 555 en 510 MB/s.

De geheugenmodules komen uit de HyperX Genesis reeks. De Na'Vi Edition komt ook hier in twee varianten uit; met 8 of 16 GB opslagcapaciteit. In beide gevallen gaat het om dual-channel geheugenkits met een kloksnelheid van 1600 MHz. De timings bedragen 9-9-9-24 bij een voltage van 1,5 volt.

Over prijs en beschikbaarheid van de nieuwe Kingston Na'Vi Edition SSD's en geheugenkits is tot op heden niets bekend.


In dit nieuwsbericht besproken vier producten

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*