Ergonomische Sculpt desktop set van Microsoft

7 reacties

In december hebben we het Microsoft Sculpt Comfort Keyboard getest. Dit toetsenbord viel op door een gedeelde spatiebalk waarbij de rechterhelft een spatie geeft en links fungeert als backspace. Microsoft heeft het assortiment ergonomische toetsenborden nu voorzien van een uitbreiding door de Sculpt Ergonomic Desktop te lanceren.

Opvallend aan dit draadloze toetsenbord is het ontwerp waarop een opening accentueert dat we van doen hebben met een bijzonder model. Zoals we kennen van Microsoft is ook hier gekozen voor gescheiden lay-out die de polsen en onderarmen in een natuurlijk positie moeten houden. De polssteun heeft een zachte afwerking die het comfort verder moet verhogen. Voor het keyboard heeft de fabrikant gekozen om de number pad los te koppelen, een los ‘numpad’ is echter meegeleverd.

Naast het toetsenbord heeft Microsoft ook kritisch gekeken naar de muis, hier heeft men ook gekozen voor een vorm met een natuurlijke hoek en vorm. Hierdoor moet ook tijdens het muizen de pols ontzien worden voor een prettige ontspannen houding op de lange termijn. Als extra zit er een Windows Start-knop op die met een enkele klik toegang geeft tot het Start-scherm in Windows 8.

Het Sculpt Ergonomic Desktop werkt middels twee AAA-batterijen, de adviesprijs is gezet op 129,95 USD. Over de prijs en verkrijgbaarheid in Nederland is vooralsnog niets bekend.

Bron: Microsoft


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Microsoft Sculpt Comfort

Microsoft Sculpt Comfort

  • Toetsenbord
  • Draadloos
  • Qwerty

75,00 €

1 winkel
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*