Sharkoon FireGlider muis krijgt optische upgrade

Door


De FireGlider van Sharkoon gaat inmiddels al een tijdje mee. De fabrikant heeft de muis nu voorzien van een kleine upgrade waarmee men hoopt dat het aanwijsapparaat er weer een tijd mee door kan. Sharkoon heeft de FireGlider nu uitgerust met een PixArt PAW3305 optische sensor die een maximale resolutie van 3000 dpi heeft.

De muis heeft een ergonomische vorm met een vlammend uiterlijk en een rubberen gedeelte bij de duim voor de nodige grip. De muis komt met een aantal gewichtjes waarmee het gewicht van 135 gram met nog eens 19,5 gram kan toenemen. Vijf van de zeven knoppen zijn naar eigen wens in te stellen via de meegeleverde software. Hiermee is het ook mogelijk om verschillende macro’s op te slaan in het geïntegreerde geheugen van de muis.

Bovenop de FireGlider Optical vinden we een knop om de nauwkeurigheid aan te passen, men heeft de keuze uit vijf niveaus variërend van 400 dpi tot 3000 dpi. Het actieve niveau wordt weergegeven middels een led. De polling rate is 1000 Hz wat wil zeggen dat de reactietijd 1 milliseconde is. De USB-connecter heeft een vergulde afwerking en de bijbehorende kabel een lengte van 1,8 meter.

De adviesprijs van de Sharkoon FireGlider Optical gamingmuis is gezet op 18 euro.


In dit nieuwsbericht besproken product

  Product Laagste prijs

Sharkoon FireGlider Laser Red

Laser, 3600 dpi

Specificaties

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*