Sponsored: Schrijf een limerick en win een ASUS VivoBook S400CA

2 reacties

Aan het begin van de zomer kondigden we vier prijsvragen aan die ASUS en Tones.be samen met Hardware.Info zouden gaan uitschrijven. We hebben er inmiddels drie gehad en zijn bij de 'Indian Summer' van dit jaar aangekomen. Tijd voor de laatste prijsvraag dus, waarmee je een ASUS VivoBook S400CA kunt winnen, beschikbaar gesteld door ASUS en Tones.be.

ASUS VivoBook S400CA

De VivoBook-serie van ASUS bestaat uit notebooks die allemaal een touchscreen hebben. De S400CA combineert deze functionaliteit met een schermdiagonaal van 14 inch. Hij wordt geleverd met Windows 8, een 500 GB grote harde schijf en 4 GB werkgeheugen. Deze harde schijf wordt ondersteund door een SSD van 24 GB. De processor in deze VivoBook is de Intel Core i5-3317U.

Prijsvraag

Wat je voor de laatste prijsvraag moet doen om in aanmerking te komen voor de VivoBook S400CA is een limerick maken. We geven hieronder alvast even een voorzetje:

Bij Tones, in Heist op den Berg
Op computergebied zeker geen dwerg
Valt op dit moment
Geheel ongekend
Een ASUS VivoBook te winnen – da’s toch niet erg??

We zijn zelf de eerste om toe te geven dat bovenstaande limerick niet bepaald hoogstaand is qua niveau en zijn ervan overtuigd dat jullie dat veel beter kunnen. Om kans te kunnen maken dient de limerick aan de volgende vereisten te voldoen:

  1. Hij moet het rijmschema aabba volgen (anders is het immers geen limerick);
  2. Hij moet op het metrum dat bij een limerick hoort voorgedragen kunnen worden;
  3. De termen ASUS (of VivoBook) en Tones moeten erin voorkomen.

Je hebt tot en met zondag 6 oktober de tijd om je inzending op te sturen naar prijsvraag@hardware.info, met als onderwerpregel 'Prijsvraag 4 ASUS en Tones.be'. We wensen jullie veel succes en zijn zeer benieuwd naar de inzendingen. Veel rijmplezier!

De ASUS VivoBook S400CA wordt geleverd met twee jaar garantie

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*