Luxe In Win 904 behuizing met glas en aluminium

15 reacties

In Win kennen we onder andere van haar extravagante computerbehuizingen. Denk bijvoorbeeld aan de X Frame, de H Frame, de D Frame en de Tòu. Vandaag heeft In Win bekend gemaakt dat ze een nieuwe behuizing op de Nederlandse markt gaat brengen. De nieuwe kast heeft ‘904’ als naam gekregen en wordt in december in Nederland geïntroduceerd.

De 904 heeft een bijzonder uiterlijk en is opgetrokken uit 2mm- en 4mm-aluminium en gehard glas. Zowel ATX-moederborden als MicroATX-moederborden kunnen bevestigd worden. Een grote uitsparing in de moederbordplaat moet het wisselen van koelers makkelijker maken. De kast beschikt over acht expansie-sloten en de hardware kan koel worden gehouden door één 90mm-fan aan de achterkant en één 140mm-ventilator aan de onderkant. Het is tevens mogelijk om aan de achterkant een 120mm- of 140mm-radiator te bevestigen. De telg van In Win kan drie 3,5-inch of 2,5-inch harde schijven of SSD’s plaatsen en daarnaast nog twee 2,5-inch opslagmedia. Tevens kan één 5,25-inch apparaat gemonteerd worden. Aan de linkerkant zijn vier USB-poorten van het type 3.0, één audio-ingang en één audio-uitgang te vinden.

De kast is 490 millimeter hoog, 192 millimeter breed en 490 millimeter diep. Het gewicht van de kast is niet genoemd, al zal hij vanwege het glas en het dikke aluminium niet al te licht zijn. De lengte van de videokaart mag maximaal 360 millimeter bedragen en in de nieuwe In Win kan een CPU-koeler met een maximale hoogte van 145 millimeter geplaatst worden.

Zoals gezegd wordt de In Win 904 in december geïntroduceerd in Nederland. De adviesprijs wordt 189 euro, en de kast moet vanaf de tweede week van december te koop komen, initieel in ieder geval bij Informatique.

Update 7-11-2013 9:45: bericht aangepast met adviesprijs en datum beschikbaarheid.

Bron: In Win


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
In Win H-Frame Blue/Silver

In Win H-Frame Blue/Silver

Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*