Audioproduct van Bitfenix draagt de naam 'Flo'

10 reacties

Alweer enige tijd is Bitfenix actief op de PC-markt met een groot aantal behuizingen, in 2010 was dan ook het eerste nieuwsbericht over een Bitfenix product te vinden op Hardware.Info. Een jaar later konden we over ditzelfde product, de Colussus behuizing, ook een review schrijven. Nadat Bitfenix met verschillende behuizingen een succes heeft gehad lijkt het zich nu te richten op een andere markt, namelijk een audioproduct en wel een headset. Het gaat hierbij om de vandaag aangekondigde Flo headset.

De Bitfenix Flo headset moet een strak ontwerp combineren met goed geluid, aldus Bitfenix. De Flo van Bitfenix moet zowel bij de computer als onderweg eenvoudig te gebruiken zijn bijvoorbeeld in combinatie met een smartphone. Hiervoor levert Bitfenix ook de nodige kabels mee en is het mogelijk om de flexibele microfoon eenvoudig af te nemen. Verder moet de zachte oorschelpen en verstelbare hoofdband zorgen voor zo goed mogelijk draagcomfort. De Flo maakt gebruik van een 40 mm grote Neodymium drivers en heeft een gevoeligheid van 96 dB met een geclaimd frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz en een impedantie van 68 ohm. Het gewicht van de headset komt uit op 200 gram.

De Flo komt verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, namelijk 'midnight black', 'arctic white', 'fire red' en 'cobalt blue', oftewel zwart, wit rood en blauw. Een prijs is nog niet bekend.

De 'arctic white' Bitfenix Flo...

...is ook eenvoudig los te koppen en kan zo mee op pad

Bron: Bitfenix

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*