Metro Apps beschikbaar via de taakbalk na update?

Door , bron: WZor.Net


Windows Threshold zou, aldus een eerder nieuwsbericht, een betere integratie tussen metro-applicaties en de desktop omgeving teweeg moeten brengen. Hierbij zou het mogelijk worden om deze applicaties zowel in de Metro-interface als de desktop-interface te kunnen draaien. Het lijkt er nu volgens geruchten op dat een deel van deze integratie mogelijk al eerder zal plaatsvinden. In de eerste update van Windows 8.1 zou dit toegevoegd moeten worden.

Deze conclusie zou getrokken kunnen worden naar aanleiding van gelekte screenshots van een mogelijke Windows 8.1 update door een Russisch blog. Deze gelekte screenshots tonen verder weinig nieuwe eigenschappen behalve dan dat het Microsoft Store icoon (normaal alleen via de metro interface te benaderen) op de taakbalk aanwezig is. Hiernaast is er een schermafbeelding van de eigenschappen van de taakbalk gemaakt waarin het mogelijk is om de optie: "Show Store apps on the taskbar" aan te vinken.

Wanneer we de Windows 8.1 update daadwerkelijk zullen mogen ontvangen is nog maar de vraag, alhoewel Build 2014, gehouden in april van dit jaar, een mogelijkheid is.

De gelekte schermafbeelding met de mogelijkheid om Metro applicaties op de taakbalk te zetten.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*