Gerucht: LG G3 water- en stofdicht?

Door , bron: NextPowerUp, ETNews


Het volgende vlaggenschip van LG, als het gaat om smartphones, zou de G3 zijn. Zoals de naam al doet vermoeden, zou dit toestel de opvolger zijn van de G2. Bovendien lijkt LG, Sony en Samsung achterna te gaan als het gaat om bestendigheid tegen water en stof, aangezien de G3 volgens geruchten een IP67-certificering zou meekrijgen.

Aangezien steeds meer topmodellen van fabrikanten als water- en stofdicht worden geadverteerd, is het niet vreemd dat LG de huidige trend lijkt te volgen. LG zou, net als Samsung en Sony, zijn toestel voorzien van een IP67-certificering. Deze certificering betekent dat het toestel geheel afgesloten is en zodoende geen stof binnen zou laten. Verder zou er ook geen indringing van water moeten plaatsvinden, indien het apparaat 30 minuten op een diepte van 1 meter zou liggen.

Een korte 'plons' in een plas zou dus absoluut geen probleem zijn, volgens de geruchten. Of de de certificering consequenties zal hebben voor de dunheid van apparaat is onbekend. De smartphone wordt in de loop van dit jaar verwacht.

De G2 is het huidige topmodel van LG


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken twee producten

  Product Laagste prijs

LG G2 16GB Black

Android 4, 16 GB, 5.2 inch, 1920x1080, 13 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews

LG G2 16GB White

Android 4, 16 GB, 5.2 inch, 1920x1080, 13 MPixel, 4G

Specificaties

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*