Draadloze Sensei gamingmuis in de pre-order

Door , bron: SteelSeries


Begin van het jaar kondigde SteelSeries de draadloze versie van de Sensei gamingmuis aan. De muis heeft een ingetogen uiterlijk zonder allerhande toeters en bellen, wel is led-verlichting geïntegreerd die 16,8 miljoen kleuren kan weergeven. Ditzelfde geldt voor de verlichting van het bijbehorende laadstation. Als we de specificaties mogen geloven is de reactietijd 1 milliseconde, de Avago ADNS-9800 lasersensor zorgt voor een maximale resolutie van 8200 DPI en dankzij de 'SteelSeries switches' zijn de knoppen geschikt om minimaal 30 miljoen keer te gebruiken.

Naast de Sensei Wireless heeft SteelSeries de CloudSync service in het leven geroepen. Zoals de naam al doet vermoeden kunnen gebruikers middels deze service de persoonlijke instellingen in de cloud opslaan. Andere muizen van SteelSeries bieden ook ondersteuning voor CloudSync, mits ze voorzien zijn van de Engine 3 software.

De Sensei Wireless is als pre-order te koop voor een bedrag van 160 USD, bestellingen zullen vanaf 28 maart de deur uit gaan.


In dit nieuwsbericht besproken product

  Product Laagste prijs

SteelSeries Sensei

Laser, 5700 dpi

Specificaties Testresultaten Reviews

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*