UPC verhoogt uploadsnelheden

36 reacties

UPC heeft de uploadsnelheid voor zijn internetklanten verhoogd. Voor vrijwel alle klanten betekent dit een verdubbeling van de uploadsnelheid. Zo gaat bij 50 Mb/s download de upload van 2,5 Mb/s naar 5Mb/s, bij 120 Mb/s download van 6 Mb/s naar 12 Mb/s en bij 200 Mb/s download van 10 Mb/s naar 20 Mb/s. UPC voert deze kostenloze snelheidsverhoging geleidelijk in deze maand door.

Het voordeel van een grotere uploadsnelheid betekent dat je sneller informatie kunt delen/versturen en in de cloud kunt opslaan. In de afgelopen weken heeft UPC de nieuwe uploadsnelheden bij een beperkte groep klanten uitgebreid getest met succesvol resultaat.

Recent onafhankelijk onderzoek van de Technische Universiteit Eindhoven en Dialogic geeft aan dat de gemiddelde vraag naar up- en downloadsnelheden in 2020 op 165 Mbps down en 20 Mbps up zal liggen, waar die anno 2014 gemiddeld 21,4 down en 2,2 up is. Met het snelste internetabonnement (200Mb/s download en de verhoging tot 20 Mb/s upload) claimt UPC na de uploadsnelheidsverhoging reeds in deze toekomstige vraag te voorzien.

Bron: UPC

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*