Republic of Gamers muismat door ASUS uitgebracht

Door , bron: ASUS ROG


Het Republic of Gamers (ROG) submerk van ASUS heeft een aantal trouwe fans. ASUS probeert met het submerk dan ook de optimale producten voor fanatieke gamers samen te stellen. Er ontbrak echter nog een product in de Republic of Gamers reeks en wel een muismat. Dit gat heeft ASUS ondertussen echter gedicht en wel met het uitbrengen van de GM50 muismat, waarbij ook dit product gericht is op, serieuze, gamers.

De muismat moet stevig blijven liggen, terwijl hij gewicht laag moet zijn gebleven. De muismat heeft een dikte van 3,5 mm en de gewoven bovenkant met vaste rand zou de afwerking van de muismat ten goede komen. De textuur van de muismat moet hiernaast de nauwkeurigheid van de muis verhogen, aldus ASUS. Onder andere naar aanleiding van dit laatste gegeven geeft ASUS aan dat de GM50 muismat speciaal voor FPS- en RTS-games gemaakt is. Verder heeft de muismat een band die de kabel van de muis uit de weg moet houden en zouden 99,9 procent van alle bacteriën verleden tijd moeten zijn door de antibacteriële coating.

De nieuwe ROG muismat van ASUS zal vanaf September beschikbaar komen in verschillende landen waaronder Nederland, België, UK en Duitsland. De muismat is op dit moment in de pre-order te koop voor gemiddeld ongeveer 50 euro.

De nieuwe GM50 muismat binnen het Republic of Gamers merk van ASUS


In dit nieuwsbericht besproken product

  Product Laagste prijs

Asus GM50 Mouse Pad

Rubber en stof

Specificaties Prijzen

19,90 €

gem. 23,29 €
3 shops, 2x voorraad

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*