Sharkoon kondigt Shark Zone reeks voor gamers aan

22 reacties

Sharkoon heeft een nieuwe productreeks aangekondigd. De serie draagt de naam Shark Zone en bestaat uit gaming randapparatuur en accessoires. In eerste instantie gaat het om drie producten; de Shark Zone H10 gaming headset, de Shark Zone M20 gamemuis en de Shark Zone P40 muismat.

De Shark Zone H10 headset heeft een gesloten ontwerp en beschikt over twee 40 mm drivers. In de kabel is een controller aanwezig om het volume te regelen en de microfoon te dempen. Deze microfoon is flexibel en kan indien gewenst naar boven weggedraaid worden. Het geheel wordt aangesloten middels een 2,5 meter lange kabel met twee vergulde 3,5 mm stereo jack aansluitingen. Ook wordt hij geleverd met een draagtas om hem veilig mee te kunnen nemen, bijvoorbeeld naar een LAN-party.

De Shark Zone M20 muis beschikt over een optische sensor met een maximale resolutie van 3200 DPI. Er zijn negen programmeerbare knoppen aanwezig waarvan de reguliere linker- en rechtermuisknop zijn voorzien van Omron switches. De muis beschikt over intern geheugen waarin de verschillende instellingen kunnen worden opgeslagen. Ook is het mogelijk om het gewicht van de muis aan te passen. De muis is uitgevoerd in een zwart met gele kleurstelling en beschikt over LED-verlichting. Hij wordt aangesloten middels USB waarbij de plug eveneens verguld is.

Tot slot is er de Shark Zone P40. Een stoffen muismat met een rubberen basis die ervoor moet zorgen dat hij ook in het heetst van de strijd keurig op zijn plek blijft liggen. De mat meet 355 x 255 x 2,5 mm en kan gevouwen of opgerold worden om hem eenvoudig mee te nemen. De randen hebben een zogenaamde 'DurableStitch' afwerking dat ervoor moet zorgen dat ze niet gaan rafelen.

De Shark Zone H10 headset, M20 muis en P40 muismat zijn per direct beschikbaar. De adviesprijzen bedragen respectievelijk €21,99, €21,99 en €9,99.

 

Bronnen: TechPowerUp, Sharkoon


Besproken producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Sharkoon Shark Zone H10

Sharkoon Shark Zone H10

  • On-ear
  • 2 kanaals

26,94 €

5 winkels
Sharkoon Shark Zone M20

Sharkoon Shark Zone M20

  • 3200 dpi
Niet verkrijgbaar
Sharkoon Sharkzone P40

Sharkoon Sharkzone P40

  • Fijn

11,94 €

4 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*