ASUS-teaser verwijst naar nieuwe ZenFone en ZenWatch

0 reacties

Naast moederborden, grafische kaarten, laptops en zelfs tablets maakt ASUS ook zijn eigen telefoons die de fabrikant ZenFones noemt. ASUS werkt al een langere tijd aan een nieuwe smartphone en een smartwatch die de fabrikant uit zou willen brengen. In een nieuwe teaser geeft ASUS aan dat er op 28 oktober een evenement zal plaatsvinden.

Met een smartwatch zou ook ASUS zich bij de smartwatchtrend aansluiten, waar al een groot aantal fabrikanten deel aan neemt. Deze smartwatch zal als ZenWatch door het leven gaan. Deze horloge werd eerder al tijdens IFA aangekondigd, maar zal waarschijnlijk tijdens het evenement gelanceerd worden. Het apparaat heeft een 1,63 AMOLED-scherm met een resolutie van 320 x 320 pixels. Intern vindt men een Snapdragon 400 SoC van Qualcomm. Het apparaat draait op Android Wear. 

Over de nieuwe ZenFone is minder bekend. ASUS bracht eerder de ZenFone 4,5 en 6 uit in Azië en mogelijk zal de fabrikant één of meerdere opvolgers presenteren. Deze smartphones hebben vooralsnog vooral in het Aziatische continent geopereerd, dus het is onbekend of ASUS met de nieuwe generatie een grotere groep wil aanspreken. Op 28 oktober zal hier waarschijnlijk meer duidelijkheid over verschaft worden.

 

Bron: NextPowerUp

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*