Nvidia bundelt Ubisoft-games met GeForce-videokaarten - update

Door , bron: Nvidia


Nvidia gaat verscheidene Ubisoft-titels bundelen met zijn GeForce-videokaarten. Vanaf vandaag geldt de 'Pick Your Path'-actie, waarvoor je in aanmerking komt als je een GeForce GTX 980, 970, 780 Ti of 780 koopt. Ook als je een laptop met een GTX 980M of 970M aanschaft, kun je een gamekey claimen.

Je mag één game kiezen uit drie AAA-titels van de uitgever: The Crew, Far Cry 4 en Assassin's Creed Unity. Dat moet je voor 31 januari 2015 gedaan hebben, want dan sluit de actie. De waarde van alle drie de games, die in november of december uitkomen, ligt op het moment van schrijven op 30 à 35 euro per stuk.

De spellen zijn natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen: stuk voor stuk zit er GameWorks-technologie in verwerkt. Ruim driehonderd Nvidia-developers werken daarvoor samen met de gamestudio's. In Assassin's Creed Unity zitten bijvoorbeeld HBAO+, TXAA en PCSS, in de nieuwe Far Cry daarbovenop ook Godrays (zonlicht) en HairWorks (tegenhanger TressFX), en in The Crew zitten alleen Horizon Based Ambient Occlusion+ en Temporal Anti-Aliasing.

Bij welke Nederlandse en Belgische webwinkels de actie zal gelden, is nog niet bekend. Meer informatie en de voorwaarden vind je op de actiesite van Nvidia.

Update, 18:42: In Nederland doen Alternate, Azerty, Paradigit en CD-ROM-LAND mee aan de gamebundel-actie. In België gaat het om Alternate en Tones.


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken vier producten

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*