Reminder: win vandaag een Creative Sound Blaster Roar NFC Bluetooth speaker

1 reactie

Vergeet het niet: de rest van deze dag maak je als onderdeel van de Hardware.Info 2015 Countdown nog kans op een Creative Sound Blaster Roar NFC Bluetooth speaker. Het enige wat je hoeft te doen, is je voor morgenochtend 9:00 in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief!


10 december: win een Creative Sound Blaster Roar NFC Bluetooth speaker

Vandaag maak je kans op een Creative Sound Blaster Roar NFC Bluetooth speaker.

De Creative Sound Blaster Roar is niet zo maar een Bluetooth-speaker. De portable speaker maakt gebruik van vijf interne speakers - waaronder een heuse subwoofer! - aangestuurd door een dubbel uitgevoerde versterker. Het geluid dat de Roar producteert is van ongekende kwaliteit en dat terwijl het kastje niet groter is dan een gemiddeld woordenboek. Nooit eerder kwam zo'n krachtig en gebalanceerd geluid uit zo'n klein kastje: you'll have to hear it to believe it!

Klik hier voor meer informatie over dit product op de site van de fabrikant.

Creative Sound Blaster Roar SR20 Bluetooth Speaker NFC

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2015 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2015 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Creative Sound Blaster Roar SR20 Bluetooth Speaker NFC

Creative Sound Blaster Roar SR20 Bluetooth Speaker NFC

  • Lijningang 3
  • 5 mm jack
  • Bluetooth
  • WiFi
  • Batterij/accu
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*