Reminder: win vandaag een Antec GX300 Window behuizing plus VPF550 voeding

Door


Vergeet het niet: de rest van deze dag maak je als onderdeel van de Hardware.Info 2015 Countdown nog kans op een Antec GX300 Window behuizing plus VPF550 voeding. Het enige wat je hoeft te doen, is je voor morgenochtend 9:00 in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief!


9 december: win een Antec GX300 Window behuizing plus VPF550 voeding

Vandaag maak je kans op een Antec GX300 Window behuizing plus VPF550 voeding

De GX300 is Antecs nieuwste behuizing in militaire stijl. De behuizing combineert een wild en opvallend uiterlijk met een robuuste opbouw. Het voorpaneel is voorzien van mesh de behuizing is voorzien van USB 3.0 en USB 2.0 frontpanel aansluitingen en een geïntegreerde fan-controller. De behuizing wordt gecombineerd met twee 120mm Blue LED fans. Naast een ATX-moederbord kun je tot zes harde schijven en een videokaart van maximaal 40 cm lang in de GX300 inbouwen.

De VPF550 is het 550W model uit de vernieuwste Antec VPF voedingreeks. Deze voedingen zijn voorzien van een 80Plus Bronze certificaat en volledig geschikt voor moderne Intel Haswell systemen. De voeding wordt gekoeld door een 120mm Antec Silence ventilator.

Antec GX300 Window Black

Antec VPF Bronze 550W

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2015 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2015 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


In dit nieuwsbericht besproken twee producten

  Product Laagste prijs

Antec GX300 Window Black

Tower, ATX, Zwart, Venster, 2 fans

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

70,00 €

gem. 70,00 €
1 shop, 1x voorraad

Antec VPF Bronze 550W

550 W, 88 %, 80 Plus Bronze, 30 A

Specificaties Testresultaten Reviews

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*