Lenovo roept AC-voedingskabel LS-15 voor notebooks terug

2 reacties

Lenovo is een terugroepactie gestart voor een AC-voedingskabel die oververhit kan raken, waardoor er een mogelijk risico op brand en brandwonden kan ontstaan. De actie betreft bepaalde AC-voedingskabels met productnummer LS-15, die zijn geleverd bij IdeaPad-notebooks die verkocht zijn tussen februari 2011 en juni 2012. De betreffende voedingskabels zijn zwart van kleur, hebben een sticker met een geprinte datumcode en de reliëfdruk 'LS-15' aan het uiteinde van de kabel waar de AC-adapter zit.

Klanten die betreffende kabel bezitten, moeten contact opnemen met Lenovo om gratis een vervangend exemplaar te ontvangen. Verder moeten ze de voedingskabel direct uit het stopcontact halen en mag de kabel die van de AC-adapter naar het stopcontact gaat niet meer gebruikt worden. Zodra hij uit het stopcontact is verwijderd moet de LS-1 met een schaar in tweeën worden geknipt en de kabel worden weggegooid in een recycle- of afvalcontainer. De voedingseenheid moet worden bewaard, omdat de vervangende kabel alleen het gedeelte betreft dat van de voedingseenheid naar het stopcontact loopt.

Voor meer informatie kun je Lenovo bellen op 0900-654-654-0, van 9.00 tot 18.00 uur van maandag t/m vrijdag, of browsen naar www.lenovo.com/powercord2014.

Bron: Lenovo

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*