MSI viert mijlpaal met groene versies GTX 960 en 970

Door , bron: MSI


MSI viert het aantal van 100 miljoen verkochte videokaarten op basis van Nvidia-chips met groene limited-editions van de GeForce GTX 960 en GTX 970, die we begin dit jaar al langs zagen komen. De Twin Frozr V-koeler heeft in plaats van rode groene accenten en de printplaat wordt daarnaast ondersteund door een backplate. Bovendien zijn de kloksnelheden net iets hoger ingesteld dan bij de reguliere Gaming-versies.

De fabrikant haalt in het persbericht herinneringen op aan de relatie met Nvidia, die in de jaren negentig begon. Toen bestond de GeForce-naam nog niet en was de Riva TNT de 'benchmark'. Tegenwoordig biedt MSI met de Gaming App de mogelijkheid om de klokfrequenties van je videokaart met één klik te veranderen en is de befaamde Twin Frozr-koeler al aan zijn vijfde generatie toe.

Verder spreekt MSI over een 'speciaal cadeau voor doorgewinterde fans' dat in de verpakking zal zitten, maar meer daarover weten we nog niet. De 'ME'-versies van beide videokaarten liggen spoedig in de winkel.

De rode tinten van de Gaming-editie zijn vervangen door Nvidia-groen.Ook beschikken de limited-editions over een backplate.


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken twee producten

  Product Laagste prijs

MSI GeForce GTX 960 Gaming 2GB

Nvidia GeForce GTX 960, 1190 MHz, 2048 MB

Specificaties Testresultaten Reviews

MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB

Nvidia GeForce GTX 970, 1114 MHz, 4096 MB

Specificaties Testresultaten Reviews

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*