MWC: Alcatel Onetouch introduceert Wi-Fi LINK

1 reactie

Alcatel Onetouch introduceert Wi-Fi LINKs. Dit zijn mobiele hotspots die je overal en altijd toegang moeten geven tot wifi. Je kunt er jouw laptops, tablets of andere wifi-apparaten mee verbinden met het mobiele netwerk naar eigen keuze.

De Wi-Fi LINKs zijn klein en passen daarom zonder moeite in je broekzak. Daarnaast zijn ze compatibel met alle wifi-apparaten en moeten ze downlink-snelheden tot 300 Mbps (4G+), 150 Mbps (4G) of 21 Mbps (3G) kunnen behalen. De Wi-Fi LINK 4G+ biedt een ruime keuze aan configuraties, met zowel een lcd-scherm dat alle benodigde informatie in een oogopslag duidelijk moet maken, als een led-scherm voor eenvoudige gebruikservaring. Voor deze configuraties zijn speciale verwijderbare batterijen beschikbaar (1800 mAh en 3600 mAh).

Behalve het kiezen van de connectiviteit die bij jou past, kun je ook een keuze maken uit het aantal apparaten dat je wilt verbinden: van tien apparaten bij de 3G-versie tot 32 apparaten met de Wi-Fi LINK 4G+. De bijbehorende app die beschikbaar is voor de 4G- en 4G+-apparaten, stelt je in staat de hotspot van afstand te besturen met een smartphone, tablet of laptop. De applicatie is compatibel met Android en iOS, en geeft de verbindingsstatus en datasnelheden weer. Verder maakt de app sms-beheer mogelijk, kun je er de batterijstatus mee controleren en zit er een automatische bespaarstand op. De Wi-Fi LINK app is beschikbaar in de Google Play Store en de Apple Store.

Bron: Alcatel Onetouch

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*