Computex: Corsair lanceert semi-passieve RMi-voedingen met Link

Door , bron: Corsair


Corsair doet traditiegetrouw heel wat aankondigingen tijdens Computex, waaronder deze nieuwe reeks voedingen. De RMi-serie combineert de semi-passieve werking en 80Plus Gold-efficiëntie van de RM-serie met de digitale Corsair Link-interface die we kennen van de AXi- en HXi-voedingen. Er komen modellen van 650, 750, 850 en 1.000 watt op de markt.

Voor deze voedingen gebruikt Corsair louter Japanse condensators met een rating van 105 °C. Alleen als de belasting oploopt boven een bepaald percentage, zal de 140 mm grote fluid-dynamic-bearing-fan gaan draaien. Met de Corsair Link-software kun je de fanspeed aanpassen, de voeding als single-rail laten werken en zaken als verbruik, voltages, temperatuur en efficiëntie monitoren.

De RMi-serie voedingen is volledig modulair en wordt geleverd met zeven jaar garantie. De fabrikant belooft dat de voedingen meerdere builds kan 'overleven'. Voor de Amerikaanse markt gelden adviesprijzen van respectievelijk 130, 140, 160 en 190 dollar, later deze maand zullen de voedingen ook de Nederlandse markt bereiken.


Dossier

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*